Coronasavar

Eziyet yine var canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ne guzel ne guzel adama aşık oldugun çocuğu anlatıyormussun
En sevdıgım
Eşlerinizle nasıl tanıştınız deyince, ben de tüm minnoşluğunla romantizme olan inancını tazelemek istiyorsun sanmıştım ama sen bayağı şehvet ve ihtirasın doruklarına tırmanışa geçmek istiyormuşsun Vandercığım. Bilseydim ilişkiye başlama aşamasını değil de, sonrasını anlatırdım. Neyse, başka sefere artık.

Masumdan falan faydalanmadım ayol, ikinciye o geldi yanıma

Yine bir bekleyen erkek, yine ponçik bir aşk hikayesi

Arkadaş olduk, hala arada yazışır yorumlaşırız.

Yooo yooo dostum
Hikayenin tek bekleyeni o değil.
Mezun olup Amerika ya master a gitti
2.5 yıl.
Doner dönmez evlenecektik, sonra da 6 ay ben gittim

Cok tesekkür ederim iltifatin için.

Ben ayni zamanda realist bir kadinim. Ben biraz daginik, biraz sapsal, asla organizeli degil. Cantamda anahtarimi bulmak her defasinda 10 dakikadan asagi sürmüyor (her defasinda anaaa simdi gerçekten kaybettim panigi). Yolda düsmeden yürümek bile bir basari (yada merdivenden inmek, artik hastanelerin acil bölümleri nasil çalistigini gayet iyi biliyorum).

Makjaj yaptigimda cidden hos görünüyorum fakat her sabah tembelligim ile savastigim için, tembelligim çogu zaman kazaniyor ve zombie olarak disariya çikiyorum.

Yani böyle classy dedikleri, kugu gibi, nasil oturup kalkacagini bilen, dehset moda anlayisi, aksesuar anlayasi olan asla biri olmadim. Denedim fakat tekrar tembelligim ile fazla uzun sürmedi :)

Bunun yaninda söyle birsey var bide. Ben tüm hayatim boyunca kilolu olmustum. Iki yil önce amelyat ile zayifladim. Simdi zayif, s beden giyen kategorisindeyim. Ancak halen "amaan kim benim tipime bakacak" havasindayim. Özgüven konusu biraz sikinti dogru.

Vallah NeverOne bu senin suçun. O dogum haritasi beni mok yapti. Oradan esinlenip kendimi anlatiyorum burda. Sanki insanlar okumak istiyormus gibi. Kusura bakmayin canlar. Tekrar dükler ve romantik origin storylere geri dönebiliriz :)

Hakikaten bir de bana laf ediyordun, 2 sene ne ya, eline su dökemem.
Ama aşk acısından ağlamanın bile güzel bir tarafı yok mu ya? Ya da belki de o güzel tarafı sadece kavuşunca görebilmeye başlıyordur insan.

Hakikaten bir de bana laf ediyordun, 2 sene ne ya, eline su dökemem.
Ama aşk acısından ağlamanın bile güzel bir tarafı yok mu ya? Ya da belki de o güzel tarafı sadece kavuşunca görebilmeye başlıyordur insan.

Valla o 2 senenin en güzel yanı adam iki senede beni ezberledi
Tamam zor biri değilim öyle derin bir karakterim gizemlerim falan da yok ama nerede ne yapacagimi, ne tepki vereceğimi, kırıldığımda ne yaptığımı, nasıl mutlu eder, neyi severim, paket halinde geldi

Arya saçma saçma özgüvensiz tripler ne ya? Yazdığın şeyler kadarıyla tanıyoruz seni ama benim kafamda harika bir kadınsın, kaşının gözünün bunda bir payı olmasına gerek yok. Film karakteri gibisin. Güçlüsün, akıllısın, dünyaya, olaylara, insanlara bakış açın bence seni zaten güzel bir kadın yapmaya yeter.

Yaa bence sen çok güzel bir kadınsın. Enerjin bile güzel. Ben de hep öyle classy kadınlardan olmak istedim ama dediğin gibi max 3 gün sürüyor ben de çok üşengecim. Ama biz böyle de güzeliz

Hah benden bir tane daha varmış, o kadar tembelim ki kendimi süslemeye zaman ayırmak ölümdür. Saçlarımın halini gördünüz, boyamadım bile Ak Gandalf oldum çıktım. Oje filan süreceğim, sürsem de parçalanır tırnaklarımda, şimdilerde hiç sürmüyorum neredeyse. Makyaj o kadar üşenirim ve alışmadık şeyde durmaz ki, gözlere kalem rimel, dudağa bir kalem yahut ruj budur. Bb krem bile yok.

Kilo dersen verdiğim kiloları her sene ilaçlar sayesinde(!) geri alırım, vücut nasıl sarkmasın, zayıfken sarkar, ki asla o eski evlendiğim zamanki formuma dönemedim.
Dert etmiyorum ama ediyorum da; daha iyisini yapabileceğimi bile bile azla kalıyorum ya koyuyor bazen.
Bu surattan çok iyi bi şeyler çıkarabilirim doğru makyajla, düzenli bakımla ve saçlara ilgi ile ama yok, vaktimi harcayasım yok. Kuaför alışkanlığım dahi yok. İnsan bazen düşünüyor "Biraz kadın kadın olmak varken neden Haydar dayı olmayı tercih ediyorum?" diye. Resimlerim bile öyle, daha iyisini yapabilecekken çalışmıyor, kurslara paraları basıp basıp ilk haftadan sonra kaytarışa geçiyorum.

Sanırım ben dünyadan vazgeçmiş biriyim ve bunu dahi ilginç bir şekilde tam manasıyla yapamıyorum.
Sanki heveslerim ölmüş gibi, ama arada hortlayıp can sıkmaktan başka bi bok yapmıyorlar.
Yıldızım uçak ışığı gibi, yanıp sönüyor yanıp sönüyor.

O sakarlıkları, makyajsız ve paspal olmayı da çekici bulanlar var.
Konu erkekler diye bu kadar basite indirgedim.
Kimse tek tip değil. Benim burada ölüp bittiğim sevgilimi siz görseniz bu muymuş dersiniz belki ( kendimi örnek vermedim çünkü güzelsin dediniz )
O özgüven de zamanla ve doğru destek ve yönlendirmeyle gelecek ben inanıyorum

Ben şok
Aklı başında, empati yeteneği yüksek, mizah anlayışı olan, ıçten birisin
Nasıl özgüven eksikliğiymis o :)

Arya yazınca hadi canım olmaz öyle şey diğesin geliyor ama sen böyle anlatınca
Amaaaannnn gangsta sen de böyle oluver nedir yani.
Güzelsin böyle, iyisin :)

Ya arkadaslar, mesajlariniza "utandim" emojisi olsa, onun ile cevaplardim.

Cidden güzel iltifatlariniz için, desteginiz için tesekkür ederim. Iste bilemedim, hayatimda sadece 1 erkek olduguna göre, erkekler benim için uzaylidan farkli degiller. Ki simdi fark ediyorum da, esim ile tanistigimda en özgüvensiz oldugum zamana denk geldi. Yanlis seçim yapmanin en büyük nedeni bence.

Umarim Absolut'unda dedigi gibi, hepinizin dedigi gibi zaman ile bunu asarim ve özgüvenim yerine gelir. Zaten bunun için psikologada gidiyorum.

Yokuspokus Seni çok çok iyi anliyorum. Geçen hafta mesela neredeyse 2 gün yataktaydim, anksiyetim yine nüks etti. Bende depresyon ile ne savaslar verdim. Ancak burdayiz. Senin en azindan sanatin var. Cok güzel seyler yaratiyorsun. Dünyaya nasil baktigini merak ediyorum. O gözler ne görüyor aslinda?

Bende aslinda hep oyunca olmak istemisimdir, tabi bunun için hiçbirsey yapmadim. Ama hiç bilemezsiniz kizlar, bir oscar speechimde sizlere tesekkür edebilirim

Ben şok
Aklı başında, empati yeteneği yüksek, mizah anlayışı olan, ıçten birisin
Nasıl özgüven eksikliğiymis o :)

Ah ah, bazelerine disten güler, içten aglar derler ya, o hesap. Kendime güvenmedigim için, mecburen mizah anlayisimi gelistirdim :) Ayirten babam bu konuda çok iyidir. Müthis "one liner"lari vardir. Laf dalaslarinda kazanmak adinada mecburen mizah anlayisimi gelistirdim :)

Ben kiloluyum, öyle 5-10 kilo da değil yani kiloluyum gayet net bir şekilde. Yüzüm gözüm de güzel değil. Kiloya bağlı vücudum da düzgün değil tabii ki.
Takıyor muyum, takmıyorum. Fiziği benden güzel olacak kadınlar her zaman olacak dünyada. Bakacak adam bir şekilde bakıyor. Bana da bu fiziğimle bakacak adam lazım zaten.

Sana da öyle. Ki bir de zayıfım diyorsun. Daha ne olsun.

Boşversene sen kim neye bakacak diye. Sen busun, gayet de aklı başında, zeki, ayakları yere basan bir kadınsın. Sana gereken de düştüğünde yerden kaldıracak bir adam, yanında düşmemeye çalışacağın bir adam değil. (Ay çok güzel laf ettim ya valla beğendim dediğimi)

Harbiden o lafi kendinmi buldun? Hani instada inspirational quote olabilir, ama gerçek olandan. Cok güzel ve dogru bir lafmis. Iste ben senin gibi kadinlara imreniyorum ya. Kendinden emin, millete adeta "mok yiyin, ben buyum, begeniyorsan ne güzel, begenmiyorsaniz tekrar mok yiyin" diyen cinsten.

Hepiniz iyiki varsiniz ya! Gözlerim doldu yaa! Burasi güya bide big dük klani olacakti.

Insan birlikte olduğu şeyi ne olarak secerse, ilişkide onu buluyor
Genelde güzellik, gençlik, para, kariyer gibi sebeplerde tercih, ilişki bir türlü derinleşmiyor.
Beğeni, çekim tabiki önemli ama bu konuda da fikrim yavaş yavaş değişiyor cünkü hep sevdigim insanlar bana güzel gelmistir.
Dünya güzeli olsa, sevmiyorsam eğri büğrü geliyor valla allah affetsin

Aryacığım internet dostluklarını ne kadar ciddiye alıyorsun bilmiyorum ama ben şuracığı çok ciddiye alıyorum. Ve dostlar birbirleriyle her telden konuşabilirler. O yüzden klanımızın belli bir adı yok, çok yönlü bir klanız desek daha doğru olur.

Kendinden emin, millete adeta "mok yiyin, ben buyum, begeniyorsan ne güzel, begenmiyorsaniz tekrar mok yiyin" diyen cinsten.
Bu konuda hep Nejat İşler'in bir karakteri çınlıyor kulağımda

"Ben buyum kızım. Beğenmiyorsan s...tir git"

Bir adamla tanıştım turuncu. Adam gerçekten hayatıma giren en güzel vücutlu adam olabilir. Kollar, baklavalar, adonisler... Ofş yavrum diyorum adamı gördükçe, ve anlamadığım şekilde adam beni acayip istiyor. Sadece cinsellik değil ha bildiğin düzgün ilişki istiyor.
Aradan 2 ay geçiyor, kahramanımız (ben) adamdan öyle bir kaçıyorum ki en son telefonlarına çıkmamaya başlıyorum. Öyle bunaltıcı, öyle delirtici bir bey.
Demem o ki, kafalar uymadıktan sonra adonisler bile bir yere kadar.

Lyanna Mormont üç düklü demiştin ya, ilk oy geldi; "Çok yönlü" big dük klan klab. Nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…