Coronasavar

En heyecanlı yerinde bitirmişsin.
Tatlı tatlı flörtleştikten sonra, ilk buluşmanıza bile gitmeden nasıl öbüştünüz?
Halk bunu merak ediyor. Halk benim evet.

Niye arkadaş? Ki tamam sevgili de olmayın ama bir dük yakısırdı be
Ne bileyim hiç düşünmedik öyle. Arkadaş olduk kaldık işte.

O nasil olacak? Ben öyle sokakta gezerken "vuu bu nasil dehset güzel" bir kadin degilim ki. Benimde opsyonlarim sinirli
Şu an ayrılık psikolojisinden böyle konuşuyorsundur umarım.
Seni görmedim ama hiçbir kadın kendine bunları söylemeyi hak etmiyor.
Ama her süreç gibi bu da yaşanmalı bence. Bir süre üzgün olacaksın ama bunu hep böyle devam edecek diye düşünme.
Bdvdeki yorumlarından gördüğüm kadarıyla güçlü bir kadınsın.

Sende kitapçıdaki masumlardan faydalanan çıktın
Yalnız çok güzel tanışmışsınız ya film gibi

Çocukluktan olunca da çok da şey olmuyor
Efenim biz henuz portakalda vitaminken,
4 kişilik bir grup arkadaştık.
7. Sınıfta o kadar eziyet ettik ki bütün öğretmenlere, 8. Sınıfta hepimizi dağıttılar.
En yakın arkadaşımın olduğu sınıftüa da esim yeni gelen çocuktu.
Sonra en yakın arkadaşımı elimden caldi
Neyse bu en yakın arkadaşımla lisede görüşmeye devam ettik, ama ben platonik aşığım da. Aci cekiyorum agliyorum arada. Sonra vazgeçiyorum. Aradan zaman geçiyor bir şey oluyor aklıma düşüyor geçti böyle lise.
Üniversite ilk sene,
Bu arkadaşımla okul çıkışı buluşacağız, derken tramvayda eşimle karşılaşıyoruz.
Biz de bulusacaktik e hadi gel vaktin varsa oluyor.
Akşamında açık alanda oturuyoruz, ben garsondan sal isteyecek oluyorum. Eşim pistir o boşver diye kendi polarini veriyor. (Evet titiz)
Sonra o günden sonra da bırakmıyor.
Hatta her okul çıkışıma geliyor.
Okul cikisima gelemedigi gunler evimin kapisina, saat gectiyse pencerenin altına.
Böyle 2 sene geçiyor ama ben arkadaşız sanıyorum.
Loreth +1yani
Ben buna kimseye soylemedigim her şeyi dokuluyorum.
Soyle aşıktım, böyle sevdim diye diğer arkadaşımı falan anlatıyorum arada.
Neyse once bir teselli falan ediyor,
Sonra da la böyle aşk mi olur aşk dediğin böyle olur diyor ve olaylar gelişiyor :)

Bir kitapsever olarak, ne kadar romantik bir hikaye bu yaaa! Ne oldu o adam ile sonradan?

Eziyet yine var canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ne guzel ne guzel adama aşık oldugun çocuğu anlatıyormussun
En sevdıgım

Şöyle, bir gün onun odasında oturuyoruz. Masasına yanına sandalye çekmişim çok sevdiğim bir İtalyanca şarkıyı dinletiyorum ona bi yandan da anladığım kadarıyla çat pat çeviriyorum sözlerini falan bu da dinliyomuş gibi yapıyor yok yani o an kafa başka yerde. Ben de zor odaklanıyorum şarkıya acayip çekim var nasıl anlatayım. Böyle dokunmak için dayanılmaz istek duyuyorum. Parfümünün kokusu geliyor falan. Sonra elimi uzattım ona baktı anlamadı ilk başta. Tuttu elimi sıktı. Bi sıcaklık Yayıldı bütün vücuduma. Birbirimize baktık o an ne istediğimizi biliyorduk. Yavaş yavaş yaklaştık filmlerdeki gibi öyle öpüverdik işte. Romantik bi first kissdi

Eziyet yine var canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ne guzel ne guzel adama aşık oldugun çocuğu anlatıyormussun
En sevdıgım

He.
Hala da görüşüyoruz bu arada diğer arkadaşla.
Bayaga çoluk çocuk
Aşık olunca anladim, değilmişim meger.
173838 zaman dipdibe olunca, ergenlik işte.

Sende kitapçıdaki masumlardan faydalanan çıktın
Yalnız çok güzel tanışmışsınız ya film gibi
Masumdan falan faydalanmadım ayol, ikinciye o geldi yanıma

Yine bir bekleyen erkek, yine ponçik bir aşk hikayesi

Bir kitapsever olarak, ne kadar romantik bir hikaye bu yaaa! Ne oldu o adam ile sonradan?
Arkadaş olduk, hala arada yazışır yorumlaşırız.

Ayy bilmem mi o çekimi, bir an dünyanın durmasını, etraftaki her şeyin bulanıklaşmasını
Adamın üstünden elini çekememeyi, değdiği an ürpermeyi.
Ya demeyin böyle şeyler daha en az 2 ay evdeyim ben hahfah

Yaa işte o ilk öpüşme muhteşem ve ne yazık ki aynı kişiyle sadece bir kez yaşanabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…