Oynar başlıklı der gibi ahfhaLyanna Mormont üç düklü demiştin ya, ilk oy geldi; "Çok yönlü" big dük klan klab. Nasıl?
Lyanna Mormont üç düklü demiştin ya, ilk oy geldi; "Çok yönlü" big dük klan klab. Nasıl?
Bilmukabele efendim.Harikasınız kızlarşu forumdaki en akıllı, en kafası çalışan, en güçlü ve en arkadaş olunası kadınlarla konuştuğumu düşünüyorum bu topikte.
Bu konuda hep Nejat İşler'in bir karakteri çınlıyor kulağımda
"Ben buyum kızım. Beğenmiyorsan s...tir git"
Bir adamla tanıştım turuncu. Adam gerçekten hayatıma giren en güzel vücutlu adam olabilir. Kollar, baklavalar, adonisler... Ofş yavrum diyorum adamı gördükçe, ve anlamadığım şekilde adam beni acayip istiyor. Sadece cinsellik değil ha bildiğin düzgün ilişki istiyor.
Aradan 2 ay geçiyor, kahramanımız (ben) adamdan öyle bir kaçıyorum ki en son telefonlarına çıkmamaya başlıyorum. Öyle bunaltıcı, öyle delirtici bir bey.
Demem o ki, kafalar uymadıktan sonra adonisler bile bir yere kadar.
Çok yönlü daha iyi bence de, işlevi vurguluyor. Sayının bir önemi yok çünkü. Töğbest...Lyanna Mormont üç düklü demiştin ya, ilk oy geldi; "çok yönlü" big dük klan klab. Nasıl?
Ya BDV'den gözüme kestirdiğim üyelerin çoğu burada. Böyle yorumlarını filan çok beğendiğim ama hiç muhabbetimin olmadığı insanlarla bu başlık sayesinde muhabbeti kurduk. O yüzdenHarikasınız kızlarşu forumdaki en akıllı, en kafası çalışan, en güçlü ve en arkadaş olunası kadınlarla konuştuğumu düşünüyorum bu topikte.
Yine de harcamasa miydin adamı
Ayy yok çekemezdim, zor kurtardım yakamı.Yine de harcamasa miydin adamı
Logoya ihtiyacımız var diyen kadın kendi için niye bir profil resmine ihtiyaç duymuyor? Seni hep A harfi olarak mı canlandıracağız kafamızda? @Vander sen de üstüne alınabilirsin.Bence bir logo'ya ihtiyacimiz var. Logo ne olsun, senin yaraticiligina birakiyorum
Logoya ihtiyacımız var diyen kadın kendi için niye bir profil resmine ihtiyaç duymuyor? Seni hep A harfi olarak mı canlandıracağız kafamızda? @Vander sen de üstüne alınabilirsin.
Ay ay ay yok, hiç yeniden başıma saramam. Benden uzak olsun, mutlu olsun, ama benden uzak olsunBide bana gaz verdi, tabiiikii Arya seks yapcaan.
Kendisi adonisi bulmus kaçiyor
Bana bakLyanna Mormont bu karantina olayi bitsin, ilk yapacagin sey, o adami tekrar aramak olacak. Bunu hepimize borçlusun.
Bence bir logo'ya ihtiyacimiz var. Logo ne olsun, senin yaraticiligina birakiyorum
Bu kadar edepli bir şey beklemiyordum, o yüzden şaşırdım.Buyrüügn çok yönlü
Eki Görüntüle 2616607
Bu kadar edepli bir şey beklemiyordum, o yüzden şaşırdım.
Lütfen böyle kalsın. Son kararımız mı? Evet. Oy birliğiyle kabul edilmiştir.
Buyurucu çıktım ben yaDoğum haritamı anlayamadım benbana daha basit testler yarıyor.
Şu testi daha önceden yapan var mı?
Ben infj-t tipiymişim
Bence de olur, en azından ulu orta ekleyebileceğimiz bir şey olmuşBu kadar edepli bir şey beklemiyordum, o yüzden şaşırdım.
Lütfen böyle kalsın. Son kararımız mı? Evet. Oy birliğiyle kabul edilmiştir.
En iyi ihtimalle bir bereket heykeli bekliyordum ama insaflı çıktın, seni yanlış değerlendirmişim. Dışlayıcı değil, bütünleştirici bir logo olmuş.Ne bekliyordun Coni Sins miyim ben alla alla
Doğru mu peki?Buyurucu çıktım ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?