Coronasavar

Lyanna Mormont üç düklü demiştin ya, ilk oy geldi; "Çok yönlü" big dük klan klab. Nasıl?
Oynar başlıklı der gibi ahfha
Ama uydu da bize çok yönlüyüz sonuçta. Yemek tarifi de, güzel sanatlar da, +18 geyik de, çocuk da çocuk yapmama da hepiciği var.

Harikasınız kızlar şu forumdaki en akıllı, en kafası çalışan, en güçlü ve en arkadaş olunası kadınlarla konuştuğumu düşünüyorum bu topikte.
Bilmukabele efendim.
Zaten hepimiz bir şekilde bir yerlerden birbirimize benzediğimiz için takıldık birbirimize, gidemiyoruz

Yine de harcamasa miydin adamı

Lyanna Mormont üç düklü demiştin ya, ilk oy geldi; "çok yönlü" big dük klan klab. Nasıl?
Çok yönlü daha iyi bence de, işlevi vurguluyor. Sayının bir önemi yok çünkü. Töğbest...
Harikasınız kızlar şu forumdaki en akıllı, en kafası çalışan, en güçlü ve en arkadaş olunası kadınlarla konuştuğumu düşünüyorum bu topikte.
Ya BDV'den gözüme kestirdiğim üyelerin çoğu burada. Böyle yorumlarını filan çok beğendiğim ama hiç muhabbetimin olmadığı insanlarla bu başlık sayesinde muhabbeti kurduk. O yüzden Mune hanıma teşekkür çiçeği gönderiyorum , bizi apar topar buraya tıktığı için.

Logoya ihtiyacımız var diyen kadın kendi için niye bir profil resmine ihtiyaç duymuyor? Seni hep A harfi olarak mı canlandıracağız kafamızda? @Vander sen de üstüne alınabilirsin.

Kiz benim whatsappimda bile foto yok. Hatta burda ögrendim durum felan atiliyormus. Halen tam anlamadim ne oldugunu da. Iste bende bu kadar bir bosvermislik var :)

Bide bana gaz verdi, tabiiikii Arya seks yapcaan.

Kendisi adonisi bulmus kaçiyor

Bana bak Lyanna Mormont bu karantina olayi bitsin, ilk yapacagin sey, o adami tekrar aramak olacak. Bunu hepimize borçlusun.
Ay ay ay yok, hiç yeniden başıma saramam. Benden uzak olsun, mutlu olsun, ama benden uzak olsun

Adonisle olmuyor o işler, iyi bir sebişme için adonis şart değil

Size nur topu gibi konu buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…