- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Bilmem. Kısmen. O kadar çok şey yazmışlar ki illa doğru bir yeri çıkıyor.Doğru mu peki?
Yoo dostum yooo, daha şimdi şu virüslü zamanda kapısına dayanan arsız insanları geri çeviren bir kadının mükemmel hikayesini okudum. Moralim çok iyi. Bu oyuna gelmem ben, gelemem.Size nur topu gibi konu buldum
Herkesin hamilelik haberini almak
Çok bunaldım ölüyorum mutsuzluktan ben on dokuz yaşında evli biriyim iki yıldır evliyim iki tane düşüğüm var bir kürtaj diğeri kimyasal ilk gebeliğim kaza oldu kan pıhtılaşması varmış doktor fark etmedi bebek karnımda öldü ikinci gebeliği kondomu delerek yaptım eşim çocuk istemiyor çünkü çok...www.kadinlarkulubu.com
En iyi ihtimalle bir bereket heykeli bekliyordum ama insaflı çıktın, seni yanlış değerlendirmişim. Dışlayıcı değil, bütünleştirici bir logo olmuş.
Size nur topu gibi konu buldum
Çok bunaldım ölüyorum mutsuzluktan ben on dokuz yaşında evli biriyim iki yıldır evliyim iki tane düşüğüm var bir kürtaj diğeri kimyasal ilk gebeliğim kaza oldu kan pıhtılaşması varmış doktor fark etmedi bebek karnımda öldü ikinci gebeliği kondomu delerek yaptım eşim çocuk istemiyor çünkü çok...www.kadinlarkulubu.com
Soran olursa sebze sevgimizi temsil ediyor dersin
Çok fake geldi bana profil fotoğrafı bile hamile kadınSize nur topu gibi konu buldum
Doğru mu peki?
Ahajsjdhfjsjfj
Bakıyorum sevgi kelebeklerine dönüşmüşsünüz 4 günde, bu kadın ne yaptı, neyle oyalandı diye düşündüz mü? Yok.
3 gündür geciken reglim ve ben buradayız
Birşeyi 40 defa dersek olurmuş, kim başlattı bu hamilelik muhabbetini çıksın ortaya, herşeyi geçtim şu virüs zamanı hamile kaldiysam çokça teselliye ihtiyacım olacak
Sosisin emojisinde ekmek de var sevmedim görüntüsünüAhajsjdhfjsjfj
Vegansin ya ondan patlıcan.
Sosise olurmuş aslında
Bunun dönen animasyonlusunu yapar mısın?
Hoşgeldinnn.Bakıyorum sevgi kelebeklerine dönüşmüşsünüz 4 günde, bu kadın ne yaptı, neyle oyalandı diye düşündüz mü? Yok.
3 gündür geciken reglim ve ben buradayız
Birşeyi 40 defa dersek olurmuş, kim başlattı bu hamilelik muhabbetini çıksın ortaya, herşeyi geçtim şu virüs zamanı hamile kaldiysam çokça teselliye ihtiyacım olacak
Jdjdjd siz zaten odtülü ya da düklü diyorsunuz ben zaten anılıyorumLogoya ihtiyacımız var diyen kadın kendi için niye bir profil resmine ihtiyaç duymuyor? Seni hep A harfi olarak mı canlandıracağız kafamızda? @Vander sen de üstüne alınabilirsin.
Ahajsjdhfjsjfj
Vegansin ya ondan patlıcan.
Sosise olurmuş aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?