Coronasavar

Yoo dostum yooo, daha şimdi şu virüslü zamanda kapısına dayanan arsız insanları geri çeviren bir kadının mükemmel hikayesini okudum. Moralim çok iyi. Bu oyuna gelmem ben, gelemem.

En iyi ihtimalle bir bereket heykeli bekliyordum ama insaflı çıktın, seni yanlış değerlendirmişim. Dışlayıcı değil, bütünleştirici bir logo olmuş.

Evrensel çalıştım işte ok erkek, artı kadın değil mi? Bi de Klan olduğumuz için üllümünağtik olsun dedim, okları birleştir üçgen işte. Çoh iyi gizlerim sırrımızı.

Ay bu kadar tüm kk'ün bam tellerine basan bir konu olamaz! Bunu yapan eksi'cinin eli dert görmesin

Çok fake geldi bana profil fotoğrafı bile hamile kadın

Bakıyorum sevgi kelebeklerine dönüşmüşsünüz 4 günde, bu kadın ne yaptı, neyle oyalandı diye düşündüz mü? Yok.
3 gündür geciken reglim ve ben buradayız
Birşeyi 40 defa dersek olurmuş, kim başlattı bu hamilelik muhabbetini çıksın ortaya, herşeyi geçtim şu virüs zamanı hamile kaldiysam çokça teselliye ihtiyacım olacak

Yabanimmmm
Hosgeldin

Hoşgeldinnn.
Niye banlanmışsın?

Logoya ihtiyacımız var diyen kadın kendi için niye bir profil resmine ihtiyaç duymuyor? Seni hep A harfi olarak mı canlandıracağız kafamızda? @Vander sen de üstüne alınabilirsin.
Jdjdjd siz zaten odtülü ya da düklü diyorsunuz ben zaten anılıyorum
Arya düşünsün
Dük resmi koyamayacagıma göre ancak muz koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…