En sonki flört hikayenı anlat (etinden sütünden faydalanmıssındır umarım)Hiç hikayesi olmayanlar da var be arya
Hah işte bu lorethciğim yaaaa yerimm çoo guzel bir hikaye
Evlilik yıl donumunuz kutlu olsunn
He sakın bugun korunmadan sevişmeyin dkkksksk
Yıl donumu ayağına
Teşekkür ederim. Ve fakat güzel arkadaşlarım, iki gündür ben regl oldum, hamile değilim diye sevinç nidaları atıyordum ya, hah o regli 2 günde bitmiyor. Ve ben regliyken sevişenler kabilesine mensup değilim.Allah mutluluğunuzu daim etsin. Tatlış bir hikayeniz var.
Kahve, çikolata ve bilgisayar oyunuyla kalmayacağınızı hepimiz biliyoruz yeme şimdi bizi
Yaa üşendim uzun uzun yazmaya
Çok tatlısınız.
Teşekkür ederim cancağızım. Biz de oyun arası verdik, çünkü küçük kız uyandı, babası uyutmaya gitti. Artık dönerse benimdir, dönmezse hiç benim olmamıştır.Ben ilkel gadınım demiştim "Hey child stay wild" olayı var bende; güçte yeneceğim adamı yanımda istemem çünküm dayağımı yiyebilir (Erkeağ şiddete hayor). Ben bıktımdı işin açığı, prensip edindimdi. Çok sevgilim oldu, pek seçiciliğim yoktu, sonrasında prensip edindim: Boyu benden uzun olacak, güçlü olacak, çok kibarlıktan kırılmasın ama incelik bilsin az biraz, kafa dengi olsun, emmeye gömmeye gelsin, tuttum mu ele gelsin (O manada değil alşsdjaldj)... Baktım dibimde var aanaa dedim işte, işte bu sikspeks elime geldi.
Şimdi göbek bir miktar var yine davula bağlamadı ben kadar ama göt göbeği saldı; kafada saçlar gitti az, diyorum maden olan yerde ot bitmezmiş... İdare ediyorum tabi ilk aldığım gibi değil, eskidi biraz. Pubgye bağlarız birazdan biz de çaylar bitsin.
Loreth evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun bacım.
Ne yapsa da anlamazdım ben zaten ya, öyle mal gibi kendi kendime acı çekmeye devam ederdim. Neyse sonradan telafi ettim ama.Loreth
Yalniz adam daha napsinmis anla diye
Kız kocanla nasıl tanıstın exle yeni olsa onu soracam
Konunun linkini mi? Şu sabahki konu yav korona günlerinde bebek yapılır mı konusu. Orda bir üye bahsetmiş de doğum haritası vs merak edip baktımgoogle a yazınca çıkıyor bir site orda bilgilerini girince haritan çıkıyor
Amann kız daha iyi tanışma hikayen olacak bak bize anlatmayı unutma merak ederimmmmmBizimkisi o kadar ormantik degil ya. Biz internette tanistik. Ögrencilere yönelik bir forumda . Öyle oradan özel mesaj derken, msnde konusmaya basladik. Evet msn, yani sen anla ne kaa eskidendi. Sonra 1 ay sabah aksam konustuktan sonra bulusmaya karar verdik.
O benim yasadigim sehire geldi (ki ben 1.5saatlik uzak mesafede yasiyorum) ve günü beraber geçirdik. Cok güzel sohbet ettik felan derken, bulusmalar çogaldi, iliskimiz basladi. Sanirim iliskimizin tek romantik tarafi o, uzak mesafeli olmasi. Adam 5 yil boyunca neredeyse her haftasonu, yada iki haftasonuda bir 3 saat yol tepti beni görmek için.
Ah ah, eskiler iste..
He iste, link versene, özel mesajda olabilir :) Dedim ya tembelim diye. Kim simdi ograscak google amcaya sormalar felan. Sen link ver bacim.
Umarım 4 sene şirkette öpüşmediniz umarımmTamam anlatıyorum. Ciddili. Ben işe başladığımda eşim zaten birkaç senedir orda çalışıyordu. İşe başlayan kişilerin çalışacağı birim hemen belli olmuyor, birkaç ihtimal var, bir süre tanışma oryantasyon gibi bir dönem oluyor o sırada işte birim müdürleri de sizi tanıyor sonrasında hangi birimde olacağınız netleşiyor.
Eşim ilk geldiğim hafta görmüş beni beğenmiş. Biz ikimiz de mühendisiz ama branşlarımız farklı. Projelere göre ayrılmış gruplar var, her grup proje içeriğine göre farklı branşta mühendisler içeriyor. Eşimin olduğu grupta benim branşımla alakalı hiçbir iş yok ama müdüre gidip bizim ihtiyacımız var demişneyse neticede olarak aynı gruba vermediler ama aynı binada çalıştık.
normalde yerinden pek çıkmayan biraz mesafeli bir tipmiş ama ben başladım başlayalı devamlı bizim gruba uğramalar, çaya kahveye çağırmalar. Öğlen yemeğe davet etmeler falan. Ben sanıyorum hep böyle meğer benden kaynaklıymış benden başka da herkes anlıyor bunu tabi
Neyse işte yaklaşık 1 ay böyle tatlı tatlı flörtleştikten sonra biz öbüştük evet.Sonra dışarda görüşmeye başladık falan derken 4 sene sonunda da evlendik işte böyle.
He iste, link versene, özel mesajda olabilir :) Dedim ya tembelim diye. Kim simdi ograscak google amcaya sormalar felan. Sen link ver bacim.
Bende hikaye olarak pek yok ya. Klasik şeyler. Bir tane tanışma hikayemi anlatayım, flört değil sonra arkadaş olduk ama olsun hikaye güzel.En sonki flört hikayenı anlat (etinden sütünden faydalanmıssındır umarım)
İngiliççe yazNeverOne bende bulamadım ya ilk çıkanlar yaz saati uygulaması falan diyor ne bileyim ben onu. O zamanlar daha yeni doğmuşum bir de sadece Türkiye ile sınırlı
Niye arkadaş? Ki tamam sevgili de olmayın ama bir dük yakısırdı beBende hikaye olarak pek yok ya. Klasik şeyler. Bir tane tanışma hikayemi anlatayım, flört değil sonra arkadaş olduk ama olsun hikaye güzel.
Efenim seneler öncesi, Kadıköy'de kitapçıdayım. Reyonlarda gezinip kitap bakıyorum, bir rafın önündeki beyin kollarındaki dövmeler gözüme takılıyor. Biraz bakıyorum, okuyamadığım bir şeyler yazıyor. Cesaretimi topluyorum, zaten dövme merakım da malum. Yaklaşıyorum yanına, "ya affedersiniz, kolunuzdakini okuyamadım da, merak ettim" diyorum. Gösteriyor. En sevdiği kitabın önsözüymüş. Ben okumamışım o kitabı. Aa bakarım mutlaka diyorum, vedalaşıyoruz ayrılıyoruz. Sonra ben beğendiğim kitapları alıp kasaya giderken tekrar yanıma geliyor. "Bak, buldum kitabı" diyor. Durduruyor beni, kitabın önsözünü bana oracıkta, o kitapçıda kendisi okuyor. Biz ayakta muhabbete başlıyoruz, laf lafı açıyor, belki yarım saat kucağımızda kitaplar sohbt ediyoruz. Sonra telefon ve msn alışverişi (o zaman msn vardı evet).
Sonra arkadaş olduk işte ahfha
Neverone ben o kadına üzüldüm bu aradaİngiliççe yaz
Amann kız daha iyi tanışma hikayen olacak bak bize anlatmayı unutma merak ederimmmmm
Öyle canım. Baya da çok biliyor musun. Arada anasayfada görüyorum bebek planlayanların topiklerini. Bilemiyorum anlamak lazım belki de değişik bir psikoloji o da. Yaşamadan anlayamıyor insan. Tek başına mücadele etti kadın ama hepimizle orda.Neverone ben o kadına üzüldüm bu arada
İstekler insanın gozunu kör edebiliyor
Üzüldüm cidden üzüldüm
Senın meslegin neIste umarim canim. Normalinde gelecek ay yeni bir ise baslayacaktim fakat bu coronadan dolay ertelenebilir de, belli degil. Kim bilir bendeNeverOne gibi olabilirim
Daha çılgın, daha tutkulu daha ihtiraslı bi hikaye bekliyorum senden AryaIste umarim canim. Normalinde gelecek ay yeni bir ise baslayacaktim fakat bu coronadan dolay ertelenebilir de, belli degil. Kim bilir bendeNeverOne gibi olabilirim
Bence üstüne çok gelindiÖyle canım. Baya da çok biliyor musun. Arada anasayfada görüyorum bebek planlayanların topiklerini. Bilemiyorum anlamak lazım belki de değişik bir psikoloji o da. Yaşamadan anlayamıyor insan. Tek başına mücadele etti kadın ama hepimizle orda.
Daha çılgın, daha tutkulu daha ihtiraslı bi hikaye bekliyorum senden Arya
Senın meslegin ne
Şimdi ckkdd öpüşme ortamını canlandırmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?