Hoşgeldin yabanBakıyorum sevgi kelebeklerine dönüşmüşsünüz 4 günde, bu kadın ne yaptı, neyle oyalandı diye düşündüz mü? Yok.
3 gündür geciken reglim ve ben buradayız
Birşeyi 40 defa dersek olurmuş, kim başlattı bu hamilelik muhabbetini çıksın ortaya, herşeyi geçtim şu virüs zamanı hamile kaldiysam çokça teselliye ihtiyacım olacak
Eglenceli mi?Dayanamadım...
@Idrakyollariiltihabi gel bi kondom delme hikayesi anlat, ben de sirkten sorayım alşsdjad.
Herkesin hamilelik haberini almak
Anne ben nasil oldum? Kondomu deldim yavrum :KK53:www.kadinlarkulubu.com
Hoşbuldum canım, yani inşallah hoş bulurum bu aralar pek mümkün değil gibiYabanimmmm
Hosgeldin
Hoşbuldum.Hoşgeldinnn.
Niye banlanmışsın?
Eglenceli mi?
Hoşbuldum canım, yani inşallah hoş bulurum bu aralar pek mümkün değil gibi
Hoşbuldum.
Konu dışı yorum yapıp gülmüsüm, diyor ki yönetim geyik yapacaksan burada yap, neyine yetmiyor
Bana da ama yorum yapacam neden kaos eğlencedirPre delinmiş, 19 yaşında ağlıyor hamile kalamıyorum, kocam istemiyor ama ben istiyorum diye. Fake kokusu geliyor bana ya bakalım.
Bakıyorum sevgi kelebeklerine dönüşmüşsünüz 4 günde, bu kadın ne yaptı, neyle oyalandı diye düşündüz mü? Yok.
Birşeyi 40 defa dersek olurmuş, kim başlattı bu hamilelik muhabbetini çıksın ortaya, herşeyi geçtim şu virüs zamanı hamile kaldiysam çokça teselliye ihtiyacım olacak
Bana da ama yorum yapacam neden kaos eğlencedir
Onu becerememBunun dönen animasyonlusunu yapar mısın?
Ya merak ettik tabi. O kadar etiketledik seni... Niye banladilar anlayamadık da ..Bakıyorum sevgi kelebeklerine dönüşmüşsünüz 4 günde, bu kadın ne yaptı, neyle oyalandı diye düşündüz mü? Yok.
Buraya sadık olsaydın banlanmazdın işteHoşbuldum.
Konu dışı yorum yapıp gülmüsüm, diyor ki yönetim geyik yapacaksan burada yap, neyine yetmiyor
Böyle Türk filmlerinde kullanılan bir efekt vardır ya, kadından onlarcası ekranda döner, ne deniyor ona? Ondan yapsın bir de istersen?Bunun dönen animasyonlusunu yapar mısın?
Valla başta komikti ama bombk bi yere gitti konu, kız dayak yiyormuş.Eglenceli mi?
Yanı evet de çok saçma bazı şeylerValla başta komikti ama bombk bi yere gitti konu, kız dayak yiyormuş.
Yok öyle değil böyle patlıcanlar değirmen gibi dönecek dkdkdBöyle Türk filmlerinde kullanılan bir efekt vardır ya, kadından onlarcası ekranda döner, ne deniyor ona? Ondan yapsın bir de istersen?Yokuspokus yine edepli bir insanmış onu anladım ben.
Stockholm sendromu herhalde konu gerçekçe eğeValla başta komikti ama bombk bi yere gitti konu, kız dayak yiyormuş.
Benim neden patlıcanı çok sevdıgım anlaşıldı hisli insanımYok öyle değil böyle patlıcanlar değirmen gibi dönecek dkdkdYa bunun yapılmışı bile var foto atardım ama çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?