- 18 Ekim 2018
- 8.213
- 34.040
- 548
Patlıcan içindeki nikotinden dolayı bağımlılık yapıyor diyorlarBenim neden patlıcanı çok sevdıgım anlaşıldı hisli insanım
Adı da dildo wheelYok öyle değil böyle patlıcanlar değirmen gibi dönecek dkdkdYa bunun yapılmışı bile var foto atardım ama çok fena
O zaman sigarayı bırakmak için? Mantıklı geldi bir an.Patlıcan içindeki nikotinden dolayı bağımlılık yapıyor diyorlar
Ya nimet ama senın içli köfteleri gorunce jdjddj aklıma şey geldi hahaha sevdıgım şey habanPatlıcan içindeki nikotinden dolayı bağımlılık yapıyor diyorlar
NebanYa nimet ama senın içli köfteleri gorunce jdjddj aklıma şey geldi hahaha sevdıgım şey haban
Ay yok ya dük tabıkı de
Konu sahibinin eski konusunu bulmuşlar:
Fake demek istiyorum hala inanasım gelmiyor, nette bulduğu bi fotodur diyesim geliyor. Bu adamdan çocuk yapmaya çalışıyor 19 yaşında, işin komikliği buraya kadar. Bana sinir geldi. Trollse de sinir bir troll.Yüz morlukları ve kan oturması
Şiddet gördüm ve yüzüm bu hale geldi iz kalır diye çok korkuyorum bunlar ne zaman geçer ya da neyle geçer lütfen yardım eder misinizwww.kadinlarkulubu.com
Teşekkür ederim Yaban.Loreth evlilik yıldönümüz kutlu olsun bir arada
Dünde bizim nişan yıldönümüzmüş, bu hamile olma ihtimalinin verdiği gerginlikten uzaklaşmak için ilk defa kutladık kendisini
Bu saatte anca bu kadar uğraşabildim. Tam tur atmıyor ve arada aksıyorYok öyle değil böyle patlıcanlar değirmen gibi dönecek dkdkdYa bunun yapılmışı bile var foto atardım ama çok fena
Ya arya açıkçası benim de urfalı olan bir arkadaşımın yengesinin ailesi de böyleAma o darp degil ki, egzema
Yani konulari tamamen fake. Bu kadar çok bam tele basan bir konu ancak fake olabilir.
Ama o darp degil ki, egzema
Yani konulari tamamen fake. Bu kadar çok bam tele basan bir konu ancak fake olabilir.
Patlıcanlarını döndürürken neler kaçırmışım... Neler de biliyorsun yere bakan yürek yakan neverone.Adı da dildo wheel
Yaaa sen harikasınBu saatte anca bu kadar uğraşabildim. Tam tur atmıyor ve arada aksıyor
https://giphy.com/SxM9jssUuBr6ij353g
Beğendirebildiysem ne mutluYaaa sen harikasınişte şimdi oldu. That’s the spirit
Hep müzeden. Ufkumu iki katına çıkardı.Patlıcanlarını döndürürken neler kaçırmışım... Neler de biliyorsun yere bakan yürek yakan neverone.
En buyugu benım oğlum vermem kimseye dönerken sanki sırayla butun patlıcanlar en buyuk oluyor gıbı hahah ben en büyük olan yere geçeyimYaaa sen harikasınişte şimdi oldu. That’s the spirit
Umarım koyverebilirimBen uyumaya gidiyorum dostlar. İki çocuklu insanı bu saate kadar burada tutmak adil değil. Yarın mıçtım.
Teşekkür ederim Yaban.Sizinki de kutlu olsun. Bizimki çok kutlama gibi olmadı, asıl kutlama haftasonu. Ya bu ay ben de acaba hamile miyim yusuf yusuflaması yaşadım, değilmişim, umarım sen de koyverirsin regliyi.
Öpüyorum. Gittim.
Ya arya açıkçası benim de urfalı olan bir arkadaşımın yengesinin ailesi de böyle
Hani fake olabilir ama
Hala var türkiye de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?