Coronasavar

Ama o darp degil ki, egzema

Yani konulari tamamen fake. Bu kadar çok bam tele basan bir konu ancak fake olabilir.

Ben uyumaya gidiyorum dostlar. İki çocuklu insanı bu saate kadar burada tutmak adil değil. Yarın mıçtım.
Loreth evlilik yıldönümüz kutlu olsun bir arada

Dünde bizim nişan yıldönümüzmüş, bu hamile olma ihtimalinin verdiği gerginlikten uzaklaşmak için ilk defa kutladık kendisini
Teşekkür ederim Yaban. Sizinki de kutlu olsun. Bizimki çok kutlama gibi olmadı, asıl kutlama haftasonu. Ya bu ay ben de acaba hamile miyim yusuf yusuflaması yaşadım, değilmişim, umarım sen de koyverirsin regliyi.

Öpüyorum. Gittim.

Son düzenleme:
Bir de kadın sığınma evinde hiç bir bilgini falan vermıyorlar ki
Ayrıca ben böyle konuların gerekli mercilere şikayet edilmesi tarafındayım

Umarım koyverebilirim daha tek çocuklularımız varken, bı görev için ben seçilmemisimdir inşallah

Ya arya açıkçası benim de urfalı olan bir arkadaşımın yengesinin ailesi de böyle
Hani fake olabilir ama
Hala var türkiye de

Böyle aileler kesinlikle var. Halen çoçuk gelinler var, 12 yasinda evlenenler ona gerlirse.

Ancak kk'ünde bu saatte ve tüm gün bu pandemide gebelik konusulmusken böyle bir konu açilmasi bana fake geliyor. Hele ki "kondomlari deldim" olayi tamamen komedi gibi geliyor.

Ki genelikler küçük yasindaki kizlar ile evlenen erkekler hemen çoçuk isterler zaten. Kimse 17 yasindaki kiz ile evlenip, 5 yil sonra bebek yapmiyor. Neticede 17 yasindaki kiz ile evlenen adam cahildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…