- 20 Kasım 2018
- 15.103
- 56.903
- 598
- 35
bunlar hep kültür işte azizimHep müzeden. Ufkumu iki katına çıkardı.
Loreth de bize bir heyecan yaşattı ama boşa çıktı.Umarım koyverebilirimdaha tek çocuklularımız varken, bı görev için ben seçilmemisimdir inşallah
Bu ay benimki de gecikti. Karantina psikolojisi etkilemiştir diye düşünüyorum. En ufak şeyden etkileniyor bu meret.Umarım koyverebilirimdaha tek çocuklularımız varken, bı görev için ben seçilmemisimdir inşallah
Bu saatte anca bu kadar uğraşabildim. Tam tur atmıyor ve arada aksıyor
https://giphy.com/SxM9jssUuBr6ij353g
@AbsolutPromise
Ağzından bal damlıyor canım inşallah, şaka bir yana da ciddi stres yapıyorum, benim reglim 1 gün bile oynamaz normalde.Loreth de bize bir heyecan yaşattı ama boşa çıktı.
Sen de öyle olacaksındır.
Arya bir açıldı pir açıldı
Kocasını kandırıp cidden çocuk yapan varda hangi yol onu bilemicemBöyle aileler kesinlikle var. Halen çoçuk gelinler var, 12 yasinda evlenenler ona gerlirse.
Ancak kk'ünde bu saatte ve tüm gün bu pandemide gebelik konusulmusken böyle bir konu açilmasi bana fake geliyor. Hele ki "kondomlari deldim" olayi tamamen komedi gibi geliyor.
Ki genelikler küçük yasindaki kizlar ile evlenen erkekler hemen çoçuk isterler zaten. Kimse 17 yasindaki kiz ile evlenip, 5 yil sonra bebek yapmiyor. Neticede 17 yasindaki kiz ile evlenen adam cahildir.
Arya bir açıldı pir açıldıartık seni kimse tutamaz.
Dicks mi? Üstüme iyilik sağlık. Sebze var orada sebze.
İçinde bulunduğumuz koşullardan olabilir, sonuçta gergin günler geçiriyoruz, düzenin bozuldu.Ağzından bal damlıyor canım inşallah, şaka bir yana da ciddi stres yapıyorum, benim reglim 1 gün bile oynamaz normalde.
Ağzından bal damlıyor canım inşallah, şaka bir yana da ciddi stres yapıyorum, benim reglim 1 gün bile oynamaz normalde.
Konu bence çok ilginç ben de dahil hiçİnsan evliyken birini sevebilir mi?
Herkese merhaba. İçinden çıkamadığım defalarca intiharı düşündüğüm bir derdin içine düşmüş durumdayım. 4 yıl önce 8.5 aylık bebeğim karnımda öldü ve sezeryan ile doğum yaptım. Eşyalarını herşeyini hazır etmiştim. Ama kaybettim bebeğimi. Büyük bir boşlukla işe girdim. Depresyonun en dibindeydim...www.kadinlarkulubu.com
Ben cinsiyete göre Karan yada Tina koymayı düşünüyorumEger hamileysen en azindan adi hazirdir, Corona
Cok kötü bir saka degil mi?
Bi iyi geceler deneye gelmiştim. Bebek haberi almayı beklemiyordumAğzından bal damlıyor canım inşallah, şaka bir yana da ciddi stres yapıyorum, benim reglim 1 gün bile oynamaz normalde.
Bende biraz ondan ümitliyim Limonsuzum, bebek haberi vermek şuna istediğim en son şey açıkçası çokta olumsuz birşey yazmak istemiyorum ama öyle işte.Bi iyi geceler deneye gelmiştim. Bebek haberi almayı beklemiyordum
Şaka bi yana çok stresli günler geçiriyoruz. Gecikmesi çok normal bence
Ben cinsiyete göre Karan yada Tina koymayı düşünüyorum
İnsan evliyken birini sevebilir mi?
Herkese merhaba. İçinden çıkamadığım defalarca intiharı düşündüğüm bir derdin içine düşmüş durumdayım. 4 yıl önce 8.5 aylık bebeğim karnımda öldü ve sezeryan ile doğum yaptım. Eşyalarını herşeyini hazır etmiştim. Ama kaybettim bebeğimi. Büyük bir boşlukla işe girdim. Depresyonun en dibindeydim...www.kadinlarkulubu.com
Beni kalpten götürmek istiyorsun herhaldeIkiz olursa tadindan yenmez
İkiz olursa yaban, beklenmedik bir atakla turuncu'yu geçer.Ikiz olursa tadindan yenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?