Coronasavar

O degilde, konu sahibin nicki gamyoncu olmasi hiçmi tuhaf degil? Açtigi konuya bakarak?

Ya paranoyaya baglayacam yada cidden karantinada oldugu için millet fake konulari açiyor.
Ben gerçek gibş yazıyorum ya hemen yargılamam öyleyse de kendi bilir banane

Bir gun ben de buraya hahha hamile kalabılırım belli aktiviteler içinde kaldım yazacakmıyımmm

Yanı o değil hayalım hahahahah
Ee pre bulamadık ama yapmak da çok istiyoruz beyim dediki djdkdk ben geri çekilirim
Ateşle yanarkenn hoopp
aksiyonnnnn
Yabmaycan öyle bir durumda. Tutacaksınız şeyinizi, ateşinizi yani.
Yapmayın yavrum evladım riske atılmaz öyle şeyler.

Yabanelma hamilelik durumu varsa sorumlu arkadaşlardan biri Turuncu Hanımefendi, lütfen kayıtlara geçsin.
Tabi kendisi grupta tek üç çocuklu anne olmak istemedi, beni seçti kurban olarak
3nity öyle bir durum olursa engin tecrübelerinden faydalanmak isterim
1.Yatilı bakıcı ( beni başkası kurtaramaz su durumda )
2. ?

Benim hayalim "kızlar bana müsade, bu gece yoğum, anlarsınız ya " mesajı yazmak

Yoklukta oldugumuz için anlamiyoruz Lyannacim

Harbiden o emoji olmasa yine anlamazdim. O kadar safim ben. Bana o mesaji yollasan ben "aa ne oldu kiz, adetmi oldun? netflixe mi bakiyorsun? Noldu" diye mesaj atardim heralde.

Arya burada ped kullanan var korunmak için bak ped diyorum bacım sana
Sen gelmiş bana don diyorsun
Nerede yaşıyorsun

Yoklukta oldugumuz için anlamiyoruz Lyannacim

Harbiden o emoji olmasa yine anlamazdim. O kadar safim ben. Bana o mesaji yollasan ben "aa ne oldu kiz, adetmi oldun? netflixe mi bakiyorsun? Noldu" diye mesaj atardim heralde.
Ahahah neyse ki diğer kızlar uyanırdı da açıklardı sana
Yine de ümitliyim, inşallah yazacağım o mesajı aha bu başlığın sayfalarına.
Karantina bitimi hepiniz kaçıp beni bu başlıkta bir başıma bırakmazsanız

Ne münasebet
Gazozuna ilaç mi attım?
Hem kendi diyordu 3. Çocuk diye. Forumda her yerde yazıyor
Yani hamileysem etrafımda ki herkes bu tepkiyi verecek zaten istiyordun, hayırlı olsun .
İstiyordum ama ne zaman istiyordum bunlar önemli ayrıntılardı bir önemi kalmamış olabilir tâbi.
Benim hayalim "kızlar bana müsade, bu gece yoğum, anlarsınız ya " mesajı yazmak
Benim yoğ olduğum gecenin getirisi bak bu hamilelik çokta şey etme yani, kafan rahat en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…