Ben gerçek gibş yazıyorum ya hemen yargılamam öyleyse de kendi bilir bananeO degilde, konu sahibin nicki gamyoncu olmasi hiçmi tuhaf degil? Açtigi konuya bakarak?
Ya paranoyaya baglayacam yada cidden karantinada oldugu için millet fake konulari açiyor.
Beni kalpten götürmek istiyorsun herhalde
O değil de ben oyumuİkiz olursa yaban, beklenmedik bir atakla turuncu'yu geçer.
Bir gun ben de buraya hahha hamile kalabılırım belli aktiviteler içinde kaldım yazacakmıyımmm
Benim hayalim "kızlar bana müsade, bu gece yoğum, anlarsınız yaBir gun ben de buraya hahha hamile kalabılırım belli aktiviteler içinde kaldım yazacakmıyımmm
Yabanelma hamilelik durumu varsa sorumlu arkadaşlardan biri Turuncu Hanımefendi, lütfen kayıtlara geçsin.
Yanı o değil hayalım hahahahahEvet her genc kizin hayalidir o canim. Külot ile sürtünerek hamile kalma korkusu
Bilemedim valla, benim favorim sensinNe münasebet
Gazozuna ilaç mi attım?
Hem kendi diyordu 3. Çocuk diye. Forumda her yerde yazıyor
Yabmaycan öyle bir durumda. Tutacaksınız şeyinizi, ateşinizi yani.Yanı o değil hayalım hahahahah
Ee pre bulamadık ama yapmak da çok istiyoruz beyim dediki djdkdk ben geri çekilirim
Ateşle yanarkenn hoopp
aksiyonnnnn
Tabi kendisi grupta tek üç çocuklu anne olmak istemedi, beni seçti kurban olarakYabanelma hamilelik durumu varsa sorumlu arkadaşlardan biri Turuncu Hanımefendi, lütfen kayıtlara geçsin.
Benim hayalim "kızlar bana müsade, bu gece yoğum, anlarsınız ya" mesajı yazmak
Hahha evde pre yoktu ama yine de yaptık hamilemiyimYabmaycan öyle bir durumda. Tutacaksınız şeyinizi, ateşinizi yani.
Yapmayın yavrum evladım riske atılmaz öyle şeyler.
Yanı o değil hayalım hahahahah
Ee pre bulamadık ama yapmak da çok istiyoruz beyim dediki djdkdk ben geri çekilirim
Ateşle yanarkenn hoopp
aksiyonnnnn
Donla hamile kalmak hayalim olacagına zevk alıp hamile kalırım daha iyiKizim hayalin aptal olmak mi?
Ahahah neyse ki diğer kızlar uyanırdı da açıklardı sanaYoklukta oldugumuz için anlamiyoruz Lyannacim
Harbiden o emoji olmasa yine anlamazdim. O kadar safim ben. Bana o mesaji yollasan ben "aa ne oldu kiz, adetmi oldun? netflixe mi bakiyorsun? Noldu" diye mesaj atardim heralde.
Hollanda unutmusum hahajajArya burada ped kullanan var korunmak için bak ped diyorum bacım sana
Sen gelmiş bana don diyorsun
Nerede yaşıyorsun
Yani hamileysem etrafımda ki herkes bu tepkiyi verecek zaten istiyordun, hayırlı olsun .Ne münasebet
Gazozuna ilaç mi attım?
Hem kendi diyordu 3. Çocuk diye. Forumda her yerde yazıyor
Benim yoğ olduğum gecenin getirisi bak bu hamilelik çokta şey etme yani, kafan rahat en azındanBenim hayalim "kızlar bana müsade, bu gece yoğum, anlarsınız ya" mesajı yazmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?