Donla hamile kalmak hayalim olacagına zevk alıp hamile kalırım daha iyi
Olabilir, korunurken hamile kalmak konusunda oldukça yetenekliyim benYabancığım cidden bebek gelme ihtimali mi varrrrrrrrr??????
Ahahah neyse ki diğer kızlar uyanırdı da açıklardı sana
Yine de ümitliyim, inşallah yazacağım o mesajı aha bu başlığın sayfalarına.
Karantina bitimi hepiniz kaçıp beni bu başlıkta bir başıma bırakmazsanız
Hahahah bamyayı aklıma getirecek hiç bir canlıyla olmuyorum prensipO halde prezervatif kullan kizim, yoksada atesini söndür. Yapcak birsey yok. Igrenç seyler aklina gelsin. Mesela bamya yemegi. Onun kokusunu düsün. Igrenç degil mi? Bak püüüfff gitti libido
Niye bamya? Bunlar hep bilincalti isteO halde prezervatif kullan kizim, yoksada atesini söndür. Yapcak birsey yok. Igrenç seyler aklina gelsin. Mesela bamya yemegi. Onun kokusunu düsün. Igrenç degil mi? Bak püüüfff gitti libido
İnşallah şu durumda olmaz ülkenin durumu malum kızOlabilir, korunurken hamile kalmak konusunda oldukça yetenekliyim ben
Bilemedim valla, benim favorim sensin
Tabi kendisi grupta tek üç çocuklu anne olmak istemedi, beni seçti kurban olarak
3nity öyle bir durum olursa engin tecrübelerinden faydalanmak isterim
1.Yatilı bakıcı ( beni başkası kurtaramaz su durumda)
2. ?
Hahahah bamyayı aklıma getirecek hiç bir canlıyla olmuyorum prensip
hahahah zaten kullanıyorum
Evlenince ilk işim geri çekilmeyi denemek hahah deney yapacam
Hahah geri çekime kullanıyorsam neden konuyu açayım kiO deneyi yaparken bare hap kullan. Yoksa cidden o konuyu açarsin burda
O halde prezervatif kullan kizim, yoksada atesini söndür. Yapcak birsey yok. Igrenç seyler aklina gelsin. Mesela bamya yemegi. Onun kokusunu düsün. Igrenç degil mi? Bak püüüfff gitti libido
Niye bamya? Bunlar hep bilincalti iste
Kaldi ki ben bamya severim. Yemeyi yani. Yemek olanini.
Kocam beceriklidir sağolsun, içten içe inşallah hamiledir dediğini bilsem de hakkını yiyemem o konuda. Ben boşuna kocaci olmadımBacim. Bak bacim diyorum.
Yapma!
1. Huni
2. Yatılı bakıcı
3. Becerikli koca (seninki değilse değiştir bacım)
Hahah geri çekime kullanıyorsam neden konuyu açayım ki
Zaten o riski göze almısımdır ondan dolayı bu konu açmayı da anlamıyorum ben
Bamya deyince akla ufacık, tefecik, içi dolu fıçıcık birşey geliyorNiye bamya? Bunlar hep bilincalti iste
Kaldi ki ben bamya severim. Yemeyi yani. Yemek olanini.
Ahajdjkakd
Olur olmadık durumlar için bizim libido killer kelimemiz
Varis çorabı.
Bak bitti
Hepimiz birer babanne olduk.
Yahu abla ben o deneyş yapıyorsam bunu goze almısımdır dimiKiz geri çekilme cidden bir yöntem degil. Hiç bir konuda. Zevk suyu ilede hamile kalabilirsen.
Ve hani sen zevkistiyordun ya
Geri çekilmede sifir zevk olur. Hiç denemedim çünkü ben zeki bir kizim da, ama epey zevksiz gibi geliyor bana.
Yahu abla ben o deneyş yapıyorsam bunu goze almısımdır dimi
Deney zaten kaç ayda hamile kalacagımla alakalı ondan dolayı evlendiğimde diyorum
Canım ablam benim
Kocam beceriklidir sağolsun, içten içe inşallah hamiledir dediğini bilsem de hakkını yiyemem o konuda. Ben boşuna kocaci olmadım
Peki ya bir süre sonra varis çorabı olur olmadık durumlarla özdeşleşir ve bir süre sonra etkisini kaybedip tam akside libido uyandırır hale gelirse?Ahajdjkakd
Olur olmadık durumlar için bizim libido killer kelimemiz
Varis çorabı.
Bak bitti
Hepimiz birer babanne olduk.
Yok ya ben valla çok severim.En nefret ettigim yemekte onun için dedim. Siz gerçekten ne kaa fesatsiniz
Ve bu yasima gelmisim, annem halen dener bana bamya yedirmeye. Cok yararli güya. Halen "bak ben bamya yemegi yaptim, yermisin bir tabak?"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?