Coronasavar

Zevk suyu ile hamile kalmak yasaklanmalı.

Benim de 3. Doğuma kadar reglim saati saatine gelirdi.
Ona rağmen hamileliklerimin hepsinde 6. Haftada hamile olma ihtimalim aklıma geldi

Aaa sende benim gibi unutkansin! Ondan dolayi bir app ile takip ediyorum regl zamanimi. Bazen bende "sanki epey oldu regl oldugum, acaba yarinmi? Sonra app'a bakiyorum ki gelecek hafta. Bir hafta daha zamanim var diye seviniyorum.

Aaa sende benim gibi unutkansin! Ondan dolayi bir app ile takip ediyorum regl zamanimi. Bazen bende "sanki epey oldu regl oldugum, acaba yarinmi? Sonra app'a bakiyorum ki gelecek hafta. Bir hafta daha zamanim var diye seviniyorum.
Maşallah benım hiç tıkır olan bir döngüm yok ondan dolayı korku yuksek seviyede oluyor

Ajsjdkskfks
Olmaz bir şey
Varis çorabı sonuçta.
Ama eğer onunkini öldüreceksem mehmet günsür demem yetiyor.
Neden özellikle ona takik bilmiyorum.
Bin kişi için demisimdir ne yakışıklı adam etkileyici vs.
Ama O buna taktı
Mehmet günsur de beni bekliyor cünkü.

Benim kizkardesimle aynı gidiyor, ona soruyorum.
Artık sorunca panik oluyor.
Ben de kendim takip etsem iyi olacak

Bende uyuyayım artık.
Sabaha mide bulantısı ve bel ağrısı ile uyanmam dileğiyle

Aynen, biri bunu spermlere anlatmali! Yok öyle önceden yerinizi ayirtmaniz! Artik esitlik geliyor! Herkes ayni zamanda yumurta arayisina girecek!
Tabii ki herkesin olduğu gibi benim de kınadığımı yaşama olayın var da bu konuda hassasım ahfha

Ahaha yakışıklı adam şimdi doğru. Yazık beyin üzülüyorsa demek.

Ve bir sertab erener şarkısı der ki,:
Ateşle barut ah yan yana durmaz
Gönül dilinden anla biraz
90lardan bir Gökhan Tepe şarkısı der ki,
Pantolonunu sevdim, çıkar onu bebeğim, hadi gel bize gidelim.
Gömleğini çok sevdim, çöz onu bebeğim, hadi gel bize gidelim

Umarım koyverebilirim daha tek çocuklularımız varken, bı görev için ben seçilmemisimdir inşallah
Günaydın. Tek çocuklu derken kendini mi kastettin acaba? Bende 2 tane var da. Bir kaza kurşunu sonum olur. 2 korunma yöntemi kullanıyorduk, şu coronayı kazasız belasız atlatırsak bunun sayısını 10'a filan çıkarmayı düşünüyorum.

Kk da ben sanırım çok bencil kategorisindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…