Ya haha ben zaten evlenmeden önce onlarca kez bakmış olurum evlenmek bir şey fark etmezHii ama sorun "evlenir evlenmez" dediginde. Önce zevkin tadina bak, ondan sonra deneyler yaparsin
Zevk suyu ile hamile kalmak yasaklanmalı.Kiz geri çekilme cidden bir yöntem degil. Hiç bir konuda. Zevk suyu ilede hamile kalabilirsen.
Ve hani sen zevkistiyordun ya
Geri çekilmede sifir zevk olur. Hiç denemedim çünkü ben zeki bir kizim da, ama epey zevksiz gibi geliyor bana.
Benim de 3. Doğuma kadar reglim saati saatine gelirdi.
Ona rağmen hamileliklerimin hepsinde 6. Haftada hamile olma ihtimalim aklıma geldi
Maşallah benım hiç tıkır olan bir döngüm yok ondan dolayı korku yuksek seviyede oluyorAaa sende benim gibi unutkansin! Ondan dolayi bir app ile takip ediyorum regl zamanimi. Bazen bende "sanki epey oldu regl oldugum, acaba yarinmi? Sonra app'a bakiyorum ki gelecek hafta. Bir hafta daha zamanim var diye seviniyorum.
Zevk suyu ile hamile kalmak yasaklanmalı.
Peki ya bir süre sonra varis çorabı olur olmadık durumlarla özdeşleşir ve bir süre sonra etkisini kaybedip tam akside libido uyandırır hale gelirse?
Varis çorabı ile etkilenen bir çift olursanız ahhah
Yok ya ben valla çok severim.
Aaa sende benim gibi unutkansin! Ondan dolayi bir app ile takip ediyorum regl zamanimi. Bazen bende "sanki epey oldu regl oldugum, acaba yarinmi? Sonra app'a bakiyorum ki gelecek hafta. Bir hafta daha zamanim var diye seviniyorum.
Tabii ki herkesin olduğu gibi benim de kınadığımı yaşama olayın var da bu konuda hassasım ahfhaAynen, biri bunu spermlere anlatmali! Yok öyle önceden yerinizi ayirtmaniz! Artik esitlik geliyor! Herkes ayni zamanda yumurta arayisina girecek!
Ahaha yakışıklı adam şimdi doğru. Yazık beyin üzülüyorsa demek.Ajsjdkskfks
Olmaz bir şey
Varis çorabı sonuçta.
Ama eğer onunkini öldüreceksem mehmet günsür demem yetiyor.
Neden özellikle ona takik bilmiyorum.
Bin kişi için demisimdir ne yakışıklı adam etkileyici vs.
Ama O buna taktı
Mehmet günsur de beni bekliyor cünkü.
Benim kizkardesimle aynı gidiyor, ona soruyorum.
Artık sorunca panik oluyor.
Ben de kendim takip etsem iyi olacak
Hele simdi, 4üncü olur yoksa
Ne diyim. Takdiri ilahi.
Sonunda adamı yataktan kovduracaksınız bana
Goedenacht, yarın görüşürüz.Sonunda yatmaya gidiyorum kizlar. Herkese iyi geceler, hele erkenden burdan çikanlar biz biliyoruz neler yaptiginizi
Ekstra bioloji dersi bilgisi, ehmm sadece erkegin yaninda yatarak hamile kalinmiyor.
90lardan bir Gökhan Tepe şarkısı der ki,Ve bir sertab erener şarkısı der ki,:
Ateşle barut ah yan yana durmaz
Gönül dilinden anla biraz
Günaydın. Tek çocuklu derken kendini mi kastettin acaba? Bende 2 tane var da. Bir kaza kurşunu sonum olur. 2 korunma yöntemi kullanıyorduk, şu coronayı kazasız belasız atlatırsak bunun sayısını 10'a filan çıkarmayı düşünüyorum.Umarım koyverebilirimdaha tek çocuklularımız varken, bı görev için ben seçilmemisimdir inşallah
Günooo lorethimmmGünaydın. Tek çocuklu derken kendini mi kastettin acaba? Bende 2 tane var da. Bir kaza kurşunu sonum olur. 2 korunma yöntemi kullanıyorduk, şu coronayı kazasız belasız atlatırsak bunun sayısını 10'a filan çıkarmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?