GünaydınGünaydınlar hanımlar keyifler nasıl.
Tehlikeli sular oralar. Ben bekaret kemeri düşünmeye başladım.2 koruma mı?Daha geçen gece ordaydım valla şansa yaşıyoruz.
Ya kardeşi doğduğunda büyük kızım karnını şişirip, hamileyim ahh ohh nidalarıyla dolaştı bir süre. Sonra bir süre de oyuncak ayılarını filan emzirdi. Sonra baktı zahmetli iş, kakanın, memenin sonu gelmiyor, bıraktı o işleri.Benim kizda dün kesin bilgi verdi "anne, karnimda bebek var" dedi, gülerek.
Bende "kizim, bunun için erkek degil mi yav" dedim. Esimde durumu iyicene abartarak "Senin daha 40 (kirk!) yilin var bebek için kizim".
O degil, adam bizim torun torba sahibi olmamizi engelleyecek! 30 yil neyine yetmiyor be adam!
GünaydınGünaydınlar hanımlar keyifler nasıl.
Biz de "bir söyle bin işit ekibi" gibiyiz. Hal hatır soran bir daha sormaz bence.GünaydınUykumun en tatlı yerinde iş telefonuyla uyandım azıcık öfkeliyim siz nasılsınız?
Günaydınsabahın altısında kafasının üstüne bebek oturmuş, dört saatlik uykuyla ayakta duran anne gibiyim. Siz nasılsınız?
Tehlikeli sular oralar. Ben bekaret kemeri düşünmeye başladım.
Ya kardeşi doğduğunda büyük kızım karnını şişirip, hamileyim ahh ohh nidalarıyla dolaştı bir süre. Sonra bir süre de oyuncak ayılarını filan emzirdi. Sonra baktı zahmetli iş, kakanın, memenin sonu gelmiyor, bıraktı o işleri.
GünaydınUykumun en tatlı yerinde iş telefonuyla uyandım azıcık öfkeliyim siz nasılsınız?
Siz büyüttünüz, yuvadan uçurdunuz, özgürsünüz değil mi? Biz de gün sayıyoruz kendi evlerine ne zaman çıkacaklar diye. Böyle de sevgi dolu birer anne babayız.Günaydınlar,kızının fotoso maşallah onaçok tatlı annesi.
Bende çok yaşadım o günleri hiç kolay değildir.
Bende iyiyim yaşlılık halleri bendede,tahlillerim vardı çok şükür iyi çıktı.
O topuklu ayakkabı için ne diller döktü. Şimdi ise kutsal emanet gibi davranıyor kendisine, biraz giyip kutusuyla yukarı kaldirtiyor, eskimesinmisAy güzelliğe bak, yavrım benim.Bu fotoğrafı büyük kızım görmesin, o ayakkabıları hemen görür, çünkü topuklu ayakkabı istiyor.
Bu da benimkinin bugünkü üniforması. Sabah kalkar kalkmaz pijamasının üstüne şu tütüyü geçirir, şaşmaz.
Eki Görüntüle 2616656
Siz büyüttünüz, yuvadan uçurdunuz, özgürsünüz değil mi? Biz de gün sayıyoruz kendi evlerine ne zaman çıkacaklar diye. Böyle de sevgi dolu birer anne babayız.
Tahlilleriniz için sevindim. İnsanın şu günlerde hastaneye ne kadar az işi düşerse o kadar iyi.
Siz büyüttünüz, yuvadan uçurdunuz, özgürsünüz değil mi? Biz de gün sayıyoruz kendi evlerine ne zaman çıkacaklar diye. Böyle de sevgi dolu birer anne babayız.
Tahlilleriniz için sevindim. İnsanın şu günlerde hastaneye ne kadar az işi düşerse o kadar iyi.
Ben ergenlige bile raziyim yaa. Bak simdi karantina olsa ve kizim 14 yasinda olsa ne güzel, bireysel takilirdi. Öglene kadar yatardi felan. Ama yoook, bu ilet dünyaya kizim 3 yasindayken bulasti
Altı kaval üstü şişhane mi ne deniyordu bu moda akımına.O topuklu ayakkabı için ne diller döktü. Şimdi ise kutsal emanet gibi davranıyor kendisine, biraz giyip kutusuyla yukarı kaldirtiyor, eskimesinmis
Tütü etek vazgecilmezimiz zaten, masallah kuzuya
Altı kaval üstü şişhane mi ne deniyordu bu moda akımına.Ya bizimkinin de öyle kutsal bazı eşyaları var, küçülmeye başladılar, çok bozuluyor bu duruma. Bir de ondan küçülenler kardeşine kalıyor ya, onun da muhasebesi içine giriyor tabi. Bazı şeylerini küçülse de vermiyor, bir yere tıkıştırıp saklıyor hazine gibi.
Bu topuklu ayakkabı merakı nedir ya? Kızım beni en fazla bir kere topuklu giyerken görmüştür. Rol modeli kesinlikle ben değilim. =)
Ergenlik daha zor inan,en azından 3 yaşındaki miniğin seninle beraber.
Ders çalıştım uyumadım henuz@Vander Sen gece uyudunmu? Biz mecburi uyanmak zorunda kaldik bebekten, isten dolayi. Senin bahanen ne kuzum?
Yanliz bu 3 yasindaki minikte bir ergenden farki yok
Hani aklinda böyle tatli, uslu, annesinin lafini dinleyin af edersin dötünün üstüne oturan bir çoçuk canlanmasin.
Esim gece kizi uyandirdi bezini degistirmek için. Resmen intikam olarak bügün ekstra erken uyandi "ben size gösteririm gece yarisi beni uyandirmayi" diyor adeta
Şifa diliyorum size. Kızınızla ilişkinize de imrendim, Allah daim etsin. Böyle kıyaslamaları sevmem ama diyesim geldi, benim annem hayatta değil. Eminim anlarsınız, bilirsiniz, hayatta olsaydı, sağlıklı olsaydı da varsın uzakta olsaydı, kırk yılda bir görseydim hissiyatını. Ne yapalım, hayat hep istediğimiz gibi olmuyor. Şu corona günleri bir geçsin, yeniden bir araya gelir, hasret giderirsiniz bol bol.Özgürlük bitmiyor ki,evlendirip gidiyorlar ama bir şekilde eliniz üstünde oluyor yinede.
Kızım birde şehir dışına gitti o dahada zor oluyor,birde doğum yapınca yanında kalmıştım uzun bir süre.
Her daim yokluğu belli oluyor,biz hem anne kız idik hemde arkadaştık.
Kemik erimem var iğne oluyordum 6 ayda bir,değerler düşük çıkınca gerek kalmadı ilaca devam ediyorum.
Şuraya yazarken bile arada mola verip gidip büyüğe kitap okudum, küçüğü uyuttum ve çok uykusuzum Aryaaaa. Seni çok iyi anlıyorum. Bir ağaç gibi kıpırdamadan, hiçbir şey yapmadan bir günü geçirmeye çok ihtiyacım var. =)) Kreşler gittikçe daha kutsal mekanlar olarak görünüyor gözüme.Ben ergenlige bile raziyim yaa. Bak simdi karantina olsa ve kizim 14 yasinda olsa ne güzel, bireysel takilirdi. Öglene kadar yatardi felan. Ama yoook, bu ilet dünyaya kizim 3 yasindayken bulasti
Ders çalıştım uyumadım henuz
Şifa diliyorum size. Kızınızla ilişkinize de imrendim, Allah daim etsin. Böyle kıyaslamaları sevmem ama diyesim geldi, benim annem hayatta değil. Eminim anlarsınız, bilirsiniz, hayatta olsaydı, sağlıklı olsaydı da varsın uzakta olsaydı, kırk yılda bir görseydim hissiyatını. Ne yapalım, hayat hep istediğimiz gibi olmuyor. Şu corona günleri bir geçsin, yeniden bir araya gelir, hasret giderirsiniz bol bol.
Şuraya yazarken bile arada mola verip gidip büyüğe kitap okudum, küçüğü uyuttum ve çok uykusuzum Aryaaaa. Seni çok iyi anlıyorum. Bir ağaç gibi kıpırdamadan, hiçbir şey yapmadan bir günü geçirmeye çok ihtiyacım var. =)) Kreşler gittikçe daha kutsal mekanlar olarak görünüyor gözüme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?