Zorunds oldugumda hahah asla uyumamYine iyi duruyorsun! Red bull felanmi içtin?
Bu yaşlarda kendini tanıma dönemi olduğu için verdiği tepkiler çok normal.
En hareketli bilinçlendiği yaşlardır,inatlaşacak elbette gayet normal bir süreç.
Şuraya yazarken bile arada mola verip gidip büyüğe kitap okudum, küçüğü uyuttum ve çok uykusuzum Aryaaaa. Seni çok iyi anlıyorum. Bir ağaç gibi kıpırdamadan, hiçbir şey yapmadan bir günü geçirmeye çok ihtiyacım var. =)) Kreşler gittikçe daha kutsal mekanlar olarak görünüyor gözüme.
Öyle öylede yorucu oluyor bazen. Tabiki yine iyiki var kizim, ama biraz daha uzun uyusa memnun olurdum
Beni çok yanlış anlamışsın Aryacığım. 10'a kadar yükselteceğim şey çocukların sayısı değil, korunma yöntemlerinin sayısıydı.Hani Corona bittikten sonra nüfüsü 10'a kadar yükseltecektin?
Gerçekten 1den fazla çoçuga olan annelerin önünde saygi ile egiliyorum. Benim 1 tane var, yetisemiyorum yaa.
Günaydınlar,kızının fotoso maşallah onaçok tatlı annesi.
Bende çok yaşadım o günleri hiç kolay değildir.
Bende iyiyim yaşlılık halleri bendede,tahlillerim vardı çok şükür iyi çıktı.
Beni çok yanlış anlamışsın Aryacığım. 10'a kadar yükselteceğim şey çocukların sayısı değil, korunma yöntemlerinin sayısıydı.Öyle bir kafayı yeme modundayım. Az önce büyükle tuz hamuru yaptık, kardeşiyle el izlerini çıkardılar. Sonra hamuru fırınladık, birazdan boyayacak. Anlatınca ne şirin, ama ben etkinlik düşünmekten sıyırdım ya. Bir de kendi kendilerine de oynayabilen çocuklar bunlar. Kendi kendilerine oynamayan çocukların analarını düşününce içim onlar adına daralıyor.
Benim de bir kaleydoskopum vardı. Aşıktım kendisine. Çünkü içindekiler cam parçalardı, genelde plastikten yapılır. Ay nasıl ışıl ışıl bir şey, baktıkça büyüleniyorum, bütün gün elimde, bütün gün gözümde. Sonra bir gün elimden kaydı, düştü yere. İçindeki aynalar filan tuz buz. Çocukluğumun ilk travması olabilir. Bak hala hatırladıkça ağlayasım geliyor ciddi anlamda. =)) Sonra yaş ilerleyince ona benzer bir şey çok aradım, ama ya hep plastik ya da çok dehşet pahalı, antika cinsleri var. Bir gün bulacağım ama... Umudumu yitirmedim daha.Benim tüp kamyonum vardı küçükken.
Siz büyüttünüz, yuvadan uçurdunuz, özgürsünüz değil mi? Biz de gün sayıyoruz kendi evlerine ne zaman çıkacaklar diye. Böyle de sevgi dolu birer anne babayız.
Tahlilleriniz için sevindim. İnsanın şu günlerde hastaneye ne kadar az işi düşerse o kadar iyi.
Anneanneler yaşlanmaz, kesin bilgi yayalım
Eşim geçenlerde erken evliliğe niye karşı bu insanlar anlamıyorum,
Oğlanları 18 yaşında evlendirecegim dedi.
Kızı napcan dedim,
O 30u bekleyecekmis
Babalar böylede ondan,kızlarını paylaşmak istemezler.
Oysaki düşünseler bizleride babalarımızdan istediler yani.
Aramızda jenerasyon farkı var seninle resmen, okuyunca onu anlamadımBenim de bir kaleydoskopum vardı. Aşıktım kendisine. Çünkü içindekiler cam parçalardı, genelde plastikten yapılır. Ay nasıl ışıl ışıl bir şey, baktıkça büyüleniyorum, bütün gün elimde, bütün gün gözümde. Sonra bir gün elimden kaydı, düştü yere. İçindeki aynalar filan tuz buz. Çocukluğumun ilk travması olabilir. Bak hala hatırladıkça ağlayasım geliyor ciddi anlamda. =)) Sonra yaş ilerleyince ona benzer bir şey çok aradım, ama ya hep plastik ya da çok dehşet pahalı, antika cinsleri var. Bir gün bulacağım ama... Umudumu yitirmedim daha.
Düşünüyor düşünmez olur mu.
7 yıl oldu evleneli hala babama,
Ben olsam riza vermezdim kızımın evlenmesine diyor
Babam içinden ne dediyse, 2 oğlandan sonra çok sürpriz bir gebelikle kızımız oldu.
Çok çekeceğimiz var
Eşimde kendi lisede yatılı okuduğu için oğluma da şurada 11-12 senesi var diyor, gitsin hayatı öğrensinmis yatılı okuldanEşim geçenlerde erken evliliğe niye karşı bu insanlar anlamıyorum,
Oğlanları 18 yaşında evlendirecegim dedi.
Kızı napcan dedim,
O 30u bekleyecekmis
Düşünüyor düşünmez olur mu.
7 yıl oldu evleneli hala babama,
Ben olsam riza vermezdim kızımın evlenmesine diyor
Babam içinden ne dediyse, 2 oğlandan sonra çok sürpriz bir gebelikle kızımız oldu.
Çok çekeceğimiz var
Eşimde kendi lisede yatılı okuduğu için oğluma da şurada 11-12 senesi var diyor, gitsin hayatı öğrensinmis yatılı okuldankızım için İstanbul'da yanımızda okur üniversiteyi de özel üniversiteye göndeririz diyor. Ben erken evlendim nispeten, inşallah karşısına benim gibi mikemmel bir adam çıkmazda 30' a kadar niyetlenmez diye de hem kendini övüyor hemde kızının evliliğe bakışını görmüş oluyorum
Benim çocukluğuma dair hatırladığım en erken tutku bir kitap. Daha o zamandan belliymiş kitap aşığı olacağım. Kreşe gidiyorum, oyuncakların ve masal kitaplarının dizildiği bir oda var. Ordan bir kitaba hastayım. Hergün gibi resimlerine bakıp sayfalarını okşuyorum. Her akşam eve giderken acaba alıp eve götürsem benim mi olsa diyorum sonra yok olmaz ama o zaman çalmış olurum hırsız olurum diye 3-4 yaşında vicdan ve ahlak muhasebesi yapıyorum.Benim de bir kaleydoskopum vardı. Aşıktım kendisine. Çünkü içindekiler cam parçalardı, genelde plastikten yapılır. Ay nasıl ışıl ışıl bir şey, baktıkça büyüleniyorum, bütün gün elimde, bütün gün gözümde. Sonra bir gün elimden kaydı, düştü yere. İçindeki aynalar filan tuz buz. Çocukluğumun ilk travması olabilir. Bak hala hatırladıkça ağlayasım geliyor ciddi anlamda. =)) Sonra yaş ilerleyince ona benzer bir şey çok aradım, ama ya hep plastik ya da çok dehşet pahalı, antika cinsleri var. Bir gün bulacağım ama... Umudumu yitirmedim daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?