Eşim dün bamya yemeği yaptı ve ben yedim. Ve şu mesajı görünce tüyleri diken diken olmuş, sırtı kaburlaşmış, tıslayan bir kedi kadar gerildim. Neyse ki libidoya ihtiyacım olmayan günlerdeyiz.O halde prezervatif kullan kizim, yoksada atesini söndür. Yapcak birsey yok. Igrenç seyler aklina gelsin. Mesela bamya yemegi. Onun kokusunu düsün. Igrenç degil mi? Bak püüüfff gitti libido
Şu zımbırtıya zevk suyu denmesi beni irite ediyor ya. Bundan sonra "beetlejuice, kaygan tabaka, giriş bileti, duygular şelale, akışkanlar dinamiği" filan gibi şeyler diyelim, lütfen. Zevk suyu ne ya?Zevk suyu ile hamile kalmak yasaklanmalı.
Zevk suyunun adı precum sen öyle de hahahaEşim dün bamya yemeği yaptı ve ben yedim. Ve şu mesajı görünce tüyleri diken diken olmuş, sırtı kaburlaşmış, tıslayan bir kedi kadar gerildim. Neyse ki libidoya ihtiyacım olmayan günlerdeyiz.
Şu zımbırtıya zevk suyu denmesi beni irite ediyor ya. Bundan sonra "beetlejuice, kaygan tabaka, giriş bileti, duygular şelale, akışkanlar dinamiği" filan gibi şeyler diyelim, lütfen. Zevk suyu ne ya?Zevki sıktık da suyu çıktı gibi, zevk adındaki bir membadan kaynak suyu akıyor gibi... 4 saatlik uykuyla bugün size tüm pozitifliğimi yansıtacağımın işaretleri bunlar.
Arkadaşım, sen de şeyini çıkarma... Hem halk diline yakın olsun, hem de tiksinç tiksinç duygusal, fiziksel yapışkanlıklar ima etmesin istiyorum. Precum niye diyeyim, otopsi yapan FBI laboratuvarcısı gibi?Zevk suyunun adı precum sen öyle de hahaha
Buna karar vermek için önce bir sevgili bulman gerekiyor Vandercığım.Kk da ben sanırım çok bencil kategorisindeyim
Atandığıma üzülen sevgili?
Merhabalar yakın zamanda konu açmıştım atandığıma dair. Sağlıkçıyım bu arada. Direkt konuya gireceğim. Erkek arkadaşım iki senedir işsiz ve okuduğu okul bölüm iyi olmasına rağmen iş bulamıyor psikolojisi son zamanlarda çok iyi değildi zaten. Neyse benim bu atama haberi açıklandığında haliyle çok...www.kadinlarkulubu.com
Var hahahahahArkadaşım, sen de şeyini çıkarma... Hem halk diline yakın olsun, hem de tiksinç tiksinç duygusal, fiziksel yapışkanlıklar ima etmesin istiyorum. Precum niye diyeyim, otopsi yapan FBI laboratuvarcısı gibi?
Buna karar vermek için önce bir sevgili bulman gerekiyor Vandercığım.
Var hahahahah
Aaa bak o ayrıntıyı kaçırmışım. Güncel bir sevgilin olduğunu bilmiyordum.Sevgilim varki aynı duyguları yaşamış ve yaşatmış biri olarak yazdım gayet gerçekçi de
Muhtemelen yanlış dile getırmış aynıdi duyguları ben de yaşadım aynı şekilde ifade ettim ama durum o değilAaa bak o ayrıntıyı kaçırmışım. Güncel bir sevgilin olduğunu bilmiyordum.
Yalnız senin yorumunda, kız arkadaşı ve ülkenin durumu için endişelenen bir adam var anladığım kadarıyla.
Oysa konu sahibinin sevgilisi tamamen kendi atanamamasından sebep mutlu olmamış.
Durum ilki gibiyse çok insani, ikinci gibiyse öküzlüğün dik alası.
Valla genel olarak kendi acısının hıncını başkalarına yönlendiren insan bencilliğinden pek hoşlanmıyorum ya. O zaman hepimiz yapalım bunu, hepimizin hayatında kötü şeyler oluyor. O kötü şeyleri sevdiklerimize yüklenerek değil, birbirimize destek olarak aşamıyorsak, ilişki yaşamak da bana pek anlamlı gelmiyor. Karşımızdaki insan kum torbası değil ya. Biz bu konuyu niye burada konuşuyoruz Vadercığım? =))) Lütfen dük hava sahasına geri dönek.Muhtemelen yanlış dile getırmış aynıdi duyguları ben de yaşadım aynı şekilde ifade ettim ama durum o değil
kesin yargılar ve herkesin ay falan yazması da gerçek değil açıkçası
Kendisi için endişesini bu durumla artık dizginleyemiyır
En yakınındaki kişi de atandı o yapamadı emınım çaba harcamıştır vs vs
Bu kk nın da bu özelliğini sevmıyorum insan duyguları tek duze ilerlemez
DükValla genel olarak kendi acısının hıncını başkalarına yönlendiren insan bencilliğinden pek hoşlanmıyorum ya. O zaman hepimiz yapalım bunu, hepimizin hayatında kötü şeyler oluyor. O kötü şeyleri sevdiklerimize yüklenerek değil, birbirimize destek olarak aşamıyorsak, ilişki yaşamak da bana pek anlamlı gelmiyor. Karşımızdaki insan kum torbası değil ya. Biz bu konuyu niye burada konuşuyoruz Vadercığım? =))) Lütfen dük hava sahasına geri dönek.
Ay güzelliğe bak, yavrım benim.Günaydınnn
Bugünde güne kraliçe olarak uyandık, görülmeyen bir taç var kafasında, ne derse onu yapacakmısız.
Loreth tek çocuklu olarak senden bahsetmedim, İdrak ve Gangsta varken seni hedef gösterir miyim aşk olsun
Olan bana oldu muhtemelen, bugünde ağrısız sızısız uyandım, bir işaret bekliyorum hâlbuki ama gelmiyorEki Görüntüle 2616651
Sevgilim varki aynı duyguları yaşamış ve yaşatmış biri olarak yazdım gayet gerçekçi de
Mesele atanamamak değil kiYavrum sen tıp öğrencisisin.
Atanamamak ne demek?
Mezun ol, mis gibi zorunlu hizmet, patnos, yüksekova, halfeti seni bekler.
2 koruma mı?Günaydın. Tek çocuklu derken kendini mi kastettin acaba? Bende 2 tane var da. Bir kaza kurşunu sonum olur. 2 korunma yöntemi kullanıyorduk, şu coronayı kazasız belasız atlatırsak bunun sayısını 10'a filan çıkarmayı düşünüyorum.
Günaydınnn
Bugünde güne kraliçe olarak uyandık, görülmeyen bir taç var kafasında, ne derse onu yapacakmısız.
Loreth tek çocuklu olarak senden bahsetmedim, İdrak ve Gangsta varken seni hedef gösterir miyim aşk olsun
Olan bana oldu muhtemelen, bugünde ağrısız sızısız uyandım, bir işaret bekliyorum hâlbuki ama
gelmiyorEki Görüntüle 2616655
Nasıl anlamış hahahha bebek oldugunuBenim kizda dün kesin bilgi verdi "anne, karnimda bebek var" dedi, gülerek.
Bende "kizim, bunun için erkek degil mi yav" dedim. Esimde durumu iyicene abartarak "Senin daha 40 (kirk!) yilin var bebek için kizim".
O degil, adam bizim torun torba sahibi olmamizi engelleyecek! 30 yil neyine yetmiyor be adam!
Nasıl anlamış hahahha bebek oldugunu
Bir arada ben de de öyle bir durum vardı da ben kreşte öpüşmekten dolayı oldugunu dusunmustum hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?