Coronasavar

Ama her agaç tekrar dikilemiyor ki. O agaçlarin, agaç olmasi yillari aliyor. Hani doga öyle basit bir matematik degil ki. Kaldi ki o agaçlari kesersen, birçok hayvanda evlerinden olmus oluyor. Hani bu konuda fazla bilgi sahibi degilim fakat bence hesap "ordan al, surdan geri ver" tutmuyor.

Kizlar kosun, bdv'de meshur insanlar varmis

Benim kizim ünlü bir çocuk yıldiz adını soyleyemiyorum. Kızımin paralarını bile yatırmadılar hala. 10 bin tl var alicagi 1 aydir bekliyoruz. Telefonlarida acmiyolar virustem dolayi kapaliyiz diyolar biz napalim

O degilde, o kizin adina üzüldüm yaa

Ya yanlış mı anlattım acaba. =)) Sadece kesime yönelik bir ağaçlandırma yapılmasını, sadece bu ağaçların kaynak olarak kullanılmasını diyorum yani. Gidelim 50 yıllık mis gibi ağacı keselim, yerine birkaç fidan dikelim kafası bana da ters. Benim de şey konusunda bilgim yok ama; mesela bir ağaçtan kağıt elde edilebilmesi için belli bir yaşı bulması gerekiyor mu filan... Onu da biz mi düşünelim zaten bilmiyorum.

Türkiyede geri dönüşüme gereken yatırım yapılmalı artık.

Endüstriyel ormanlardan bahsediyor sanırım Aryacım, sadece kesmek üzere dikilen ağaçlar var.

Türkiyede geri dönüşüme gereken yatırım yapılmalı artık.

O konuda kan ağlıyorum
Bizim burada cam için atık kutusu var ama
plastik için yok
Allah tan fazladan balkon var
Plastik ve kağıt atıkları biriktirip kağıt toplayanlara veriyorum.
Bazen bagaja indiriyorum.
Bazen denk gelince camda falan durdurup indiriyorum.
Bazen de ayrı halde çöpün kenarına bırakıyorum ki alabilsinler.
Çok mu zor atık kutusu koymak, neden yok onu da anlamıyorum.

Ne yapayım benim sıpayla uğraşıyorum. Sürekli oyun oynamak istiyor ve enerjim tükenmiş durumda :)

Ev kur evin içine; sandalyeleri birleştirip üzerine çarşaf ger. Hadi burası evin olsun arabalarını park et tamamla sonra ben bakacağım, babanla park edin filan de seninkine pasla ve karışma "Anneaaağğğ" dese de. Bu işe yarayabilir belki kuzum.

Bizimkiler aynısını yapmışlar; ev yapmış salonun ortasına sandalyelerin üzerine polar atmışlar. Survivor gibi koltukların tepesinde gezip, çadırına girip uyuyormuş. Adaymış oda. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…