- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Ya ben yerine koyabileceğimiz bazı kaynakları sömürebileceğimizi düşünüyorum, elbette makul ölçülerde. Gidelim de mis gibi ormanları baltadan geçirelim demiyorum ki doğa sever bir insanım. Ama baskı işi devam etmeli ve bunun için ağaçlandırma yapılmalı kafasındayım. Ama yerine koyamayacağımız şeyleri de kaynak bellemişiz; örneğin hayvanlar. Bu konuya girmek istememekle birlikte, değiştirmemiz gereken öncelikli şey bu bence. =(
Ya yanlış mı anlattım acaba. =)) Sadece kesime yönelik bir ağaçlandırma yapılmasını, sadece bu ağaçların kaynak olarak kullanılmasını diyorum yani. Gidelim 50 yıllık mis gibi ağacı keselim, yerine birkaç fidan dikelim kafası bana da ters. Benim de şey konusunda bilgim yok ama; mesela bir ağaçtan kağıt elde edilebilmesi için belli bir yaşı bulması gerekiyor mu filan... Onu da biz mi düşünelim zaten bilmiyorum.Ama her agaç tekrar dikilemiyor ki. O agaçlarin, agaç olmasi yillari aliyor. Hani doga öyle basit bir matematik degil ki. Kaldi ki o agaçlari kesersen, birçok hayvanda evlerinden olmus oluyor. Hani bu konuda fazla bilgi sahibi degilim fakat bence hesap "ordan al, surdan geri ver" tutmuyor.
Erken uyanmalardan vazgeçtim ben napayım
Türkiyede geri dönüşüme gereken yatırım yapılmalı artık.Ama her agaç tekrar dikilemiyor ki. O agaçlarin, agaç olmasi yillari aliyor. Hani doga öyle basit bir matematik degil ki. Kaldi ki o agaçlari kesersen, birçok hayvanda evlerinden olmus oluyor. Hani bu konuda fazla bilgi sahibi degilim fakat bence hesap "ordan al, surdan geri ver" tutmuyor.
Endüstriyel ormanlardan bahsediyor sanırım Aryacım, sadece kesmek üzere dikilen ağaçlar var.Ama her agaç tekrar dikilemiyor ki. O agaçlarin, agaç olmasi yillari aliyor. Hani doga öyle basit bir matematik degil ki. Kaldi ki o agaçlari kesersen, birçok hayvanda evlerinden olmus oluyor. Hani bu konuda fazla bilgi sahibi degilim fakat bence hesap "ordan al, surdan geri ver" tutmuyor.
Dayanamadım...
Idrakyollariiltihabi gel bi kondom delme hikayesi anlat, ben de sirkten sorayım alşsdjad.
Herkesin hamilelik haberini almak
Anne ben nasil oldum? Kondomu deldim yavrum :KK53:www.kadinlarkulubu.com
Ben gelene kadar konu heyecanını kaybetmiştir şimdi :)
Banlandı konu sahibi, troll olabileceğini düşündüm. Bakalım geri gelecek mi?
Neler yaptın nişledin kaçak?
Türkiyede geri dönüşüme gereken yatırım yapılmalı artık.
Ne yapayım benim sıpayla uğraşıyorum. Sürekli oyun oynamak istiyor ve enerjim tükenmiş durumda :)
Hamile misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?