- 20 Kasım 2018
- 15.104
- 56.916
- 598
- 35
Ahahsh bir kiz arkadaşımla yazisirken ahahahah yazacagima nasil yaptiysam h yerine m harfine basip yollamisim. Kiza bir dizi oyle yazmisim ahshs cok alay ettiydi benimle cok orselendim.Aman sabahlar olmasın
Canim kolay kolay hangi erkek minik kusum diyerek karsisindakine yansitir? Dese dese kamasullahim falan derMinik kuşum
Sen kızı örselemişsin başta nolsunduAhahsh bir kiz arkadaşımla yazisirken ahahahah yazacagima nasil yaptiysam h yerine m harfine basip yollamisim. Kiza bir dizi oyle yazmisim ahshs cok alay ettiydi benimle cok orselendim.
İnci tanemCanim kolay kolay hangi erkek minik kusum diyerek karsisindakine yansitir? Dese dese kamasullahim falan der
Bir erkege yazsam daha fenaSen kızı örselemişsin başta nolsundu
İnci tanem
Direneceksin. Beklesin camin önünde. Kendini baska odaya kapat ve babasi ile oynasin. Kurali sen koyacaksin, o degil. Güc onda oldugunu bildigi için, rahatliklar kurallarida o koyuyor. Gayet iyi babasi ile oynayabilir fakat istemiyor. Sende onun kuralini uyuyacagini bildigi için çingar çikartiyor.
Iste bu durumda istikrar istikrar ve istikrar diyorum ben. Ve bu çok zor biliyorum ama mecbursun. Bu çoçugun psikolojisi içinde iyi bir durum degil idrak, hep annesi ile miçmiç olmasi. Dünyasi genislemesi lazim, babasi ilede iyi bir bag kurmali bu çoçuk.
O benim iki numara. Gerçi benimki bir tik daha iyi cunku oyun olmasa da olur yeter ki bana yapışsın.
Mesela şu satırları yazarken kucağımda yatıyor.
Arada kalkıp öpüyor.
Sonra geri yatıyor, elinde de bir anahtarlık var, onunla takılıyor.
Tek çocuk olsa muhteşem aslında
Ama Geri kalan ikisinin de ihtiyaçları olduğunu dusunursek, karşılamam gereken zaman boyunca ağlıyor
Babayla senin atışmalarını görüyor ve taraf tutuyor kuzun, farkındasın bunun değil mi İdrak'ım gülüm? Anlatmayayım bir çocuk gelişimciye değil mi?
Ahaha bu ne yaO hemşirenin dudaklarını yalaması
Ahaha gec yattim ama yaa
Ben artık fıtratı bu demek ki diyorum turuncum. Çünkü ben de babası da böyle insanlar değiliz. Mıç mıç, sürekli ilgi bekleyen tipler değiliz hani. Aslında dışarıya karşı böyle bir çocuk değil. İnsanlara sarılıp sırnaşmıyor. Öpülmekten temastan çok hoşlanmıyor. Ama ben 24 saat öpsem bıkmaz. Sürekli kucağımda olmak istiyor asla doymuyor.
Desem ki sevip okşamayan soğuk bir anneyim ondan böyle, yok o da değil. Doğdu doğalı ilgimi eksik etmedim. Hep yanında oldum, sarıldım öptüm. Doymuyor arkadaş :)
Go get them tiger. Allah kolonyana zeval vermesin, masken hep temiz eldivenlerin hep steril olsun.Ben markete gidiyorum kızlar, hakkınızı helal edin.
Ben markete gidiyorum kızlar, hakkınızı helal edin.
Selam Çok yönlü dük klan klabcılar, bugün hangi yönü seçiyoz konu nereye varsın istiyoz?
Biraz seviye, biraz kalite mi istiyoz?
Alicja parkeleri tutuşturdunuz yetti gari gel.
Hamile olmaya en uzak benimdir aranızda öyle söyleyeyim, bekarlardan bile uzak bir ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?