- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Ev kur evin içine; sandalyeleri birleştirip üzerine çarşaf ger. Hadi burası evin olsun arabalarını park et tamamla sonra ben bakacağım, babanla park edin filan de seninkine pasla ve karışma "Anneaaağğğ" dese de. Bu işe yarayabilir belki kuzum.
Bizimkiler aynısını yapmışlar; ev yapmış salonun ortasına sandalyelerin üzerine polar atmışlar. Survivor gibi koltukların tepesinde gezip, çadırına girip uyuyormuş. Adaymış oda. :))
Kuzum asla babasıyla oynamak istemiyor sinir oluyorum. Babası çağırıyor yanına gidiyor itiyor ben seninle değil annemle oynamak istiyorum diyor. Önceden evden gidip baş başa bırakmışlığım var, ben gelene kadar camın önünde beklemiş. Kanepeden kalkmamış. Yok yani, sadece benimle ve küçük halasıyla oynuyor.
Bir de süreli mıç mıç halimiz var. Bak şu an kendimi tuvalete kapattım. Kapıda bekliyor şaka gibi.
O zeytinlerin gözü çıkmasın, 4 gündür içim içimi yedi.Görüyorum ki eve yeni bir bidon daha zeytin girmiş.
Neeyy yaban foto mu paylasmissssBu fotografmiyid? Kaçirdim mi? Noooooo
Tekrar paylasirmisiinnn?
Kuzum asla babasıyla oynamak istemiyor sinir oluyorum. Babası çağırıyor yanına gidiyor itiyor ben seninle değil annemle oynamak istiyorum diyor. Önceden evden gidip baş başa bırakmışlığım var, ben gelene kadar camın önünde beklemiş. Kanepeden kalkmamış. Yok yani, sadece benimle ve küçük halasıyla oynuyor.
Bir de süreli mıç mıç halimiz var. Bak şu an kendimi tuvalete kapattım. Kapıda bekliyor şaka gibi.
Bizde geri dönüşüm kutusu var belediye arada veriyor ama yeterli değil.O konuda kan ağlıyorum
Bizim burada cam için atık kutusu var ama
plastik için yok
Allah tan fazladan balkon var
Plastik ve kağıt atıkları biriktirip kağıt toplayanlara veriyorum.
Bazen bagaja indiriyorum.
Bazen denk gelince camda falan durdurup indiriyorum.
Bazen de ayrı halde çöpün kenarına bırakıyorum ki alabilsinler.
Çok mu zor atık kutusu koymak, neden yok onu da anlamıyorum.
Neeyy yaban foto mu paylasmissss
Hala yataktayim ayıptır soylemesi.
Hala yataktayim ayıptır soylemesi.
Klavyede t ve r harflerinin yanyana olusu, hizli hizli yazmam ve yatak kelimesinde yazim hatasi yapmam geldi aklima ahahhs
Vay arkadas hala yatak keyfi yapiyorum diye reva mi bana bu...Öyle gibi görünüyor, kaçirdik kiz
Ahahsh icinden soylediysen yine iyiİçimden söylettin bana o kelimeyi kadın, hem de iki r ile, Allah cezanı vermesin.
İçimden söylettin bana o kelimeyi kadın, hem de iki r ile, Allah cezanı vermesin.
Yok kuzum regl kutlaması yaptım sadeceNeeyy yaban foto mu paylasmissss
Ahahsh icinden soylediysen yine iyi
Vay arkadas hala yatak keyfi yapiyorum diye reva mi bana bu...
Aman sabahlar olmasınHala yataktayim ayıptır soylemesi.
Klavyede t ve r harflerinin yanyana olusu, hizli hizli yazmam ve yatak kelimesinde yazim hatasi yapmam geldi aklima ahahhs
Bence en samimisi. Adam hayattaki en degerli varliginin adiyla sesleniyor kadina
Minik kuşumBence en samimisi. Adam hayattaki en degerli varliginin adiyla sesleniyor kadina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?