Coronasavar

Kuzum asla babasıyla oynamak istemiyor sinir oluyorum. Babası çağırıyor yanına gidiyor itiyor ben seninle değil annemle oynamak istiyorum diyor. Önceden evden gidip baş başa bırakmışlığım var, ben gelene kadar camın önünde beklemiş. Kanepeden kalkmamış. Yok yani, sadece benimle ve küçük halasıyla oynuyor.

Bir de süreli mıç mıç halimiz var. Bak şu an kendimi tuvalete kapattım. Kapıda bekliyor şaka gibi.

Direneceksin. Beklesin camin önünde. Kendini baska odaya kapat ve babasi ile oynasin. Kurali sen koyacaksin, o degil. Güc onda oldugunu bildigi için, rahatliklar kurallarida o koyuyor. Gayet iyi babasi ile oynayabilir fakat istemiyor. Sende onun kuralini uyuyacagini bildigi için çingar çikartiyor.

Iste bu durumda istikrar istikrar ve istikrar diyorum ben. Ve bu çok zor biliyorum ama mecbursun. Bu çoçugun psikolojisi içinde iyi bir durum degil idrak, hep annesi ile miçmiç olmasi. Dünyasi genislemesi lazim, babasi ilede iyi bir bag kurmali bu çoçuk.

O benim iki numara. Gerçi benimki bir tik daha iyi cunku oyun olmasa da olur yeter ki bana yapışsın.
Mesela şu satırları yazarken kucağımda yatıyor.
Arada kalkıp öpüyor.
Sonra geri yatıyor, elinde de bir anahtarlık var, onunla takılıyor.
Tek çocuk olsa muhteşem aslında
Ama Geri kalan ikisinin de ihtiyaçları olduğunu dusunursek, karşılamam gereken zaman boyunca ağlıyor

Bizde geri dönüşüm kutusu var belediye arada veriyor ama yeterli değil.
Cam, kağıt, plastik hepsi ayrı ayrı ayrıştılmalı. Atık yağlar birikmeli.
Sokakta kağıt toplayanların bir lobisi mi var nedir. Böyle aksak bir sistem yerine doğru düzgün bir sistem getirilmeli.
Bunlara uymayana da ceza verilmeli.
Böyle umursayanların insiyatifine bırakılmamalı

Babayla senin atışmalarını görüyor ve taraf tutuyor kuzun, farkındasın bunun değil mi İdrak'ım gülüm? Anlatmayayım bir çocuk gelişimciye değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…