Coronasavar

Bizde bu şans varken olan da ikiz olur kuzu. Ondan sonra gelsin huniler:)

O değil de olmaz hayır üremiyoruz noo

Şimdi mi dedik hacı? Sözümüz söz üreyip berdel yapacağız ama şimdi değil. Sonra onları büyütüp kadınlar kulübünün sahibi yapacağız. Hedef büyük.
Simdi degilse ne zaman? Baslamak bitirmenin yarisidir idrak. Hazir karantina var, acele etmeden ozene bezene yaparsiniz kizlari iste.

İş güçten güncele yetişemiyorum ki, bıraktım okumayı sabahki bölüme kadar okudum yeter
Eğer bir foto paylaşımı olduysa cevabım pisleşir, çok fena şeyler atarım silinmemek üzere sevgili NeverOne

Şimdi mi dedik hacı? Sözümüz söz üreyip berdel yapacağız ama şimdi değil. Sonra onları büyütüp kadınlar kulübünün sahibi yapacağız. Hedef büyük.

Heveslenme İdrak, Mune tahtını kızına devredecektir. Biz kızlarla rakip site kurak. Yok o da olmaz, taklitler aslını yaşatır. Napsak napsak, buraya yerimize koyalım, nasıl olsa biz o sıra buraların kv kategörisinde olacağmız için, bizim kızlar gelir bizim tahtlara oturur. JnGangstawalk benimki olsun. Ve sirkte sıradan bir gün nasıl yaşanıyor ders versin.

Senin kızın bdvde açacağı konuları merakla bekliyorum.

Senin kızın bdvde açacağı konuları merakla bekliyorum.

Sürtünür gibi yapıp sürtünmedim; gösterir gibi yapıp göstermedim, elletir gibi yapıp elletmedim. Adam evlenme teklif ediyor, bu kadar çabuk düşmemeliydi, sadece dükünün ateşiyle önümde diz çöktüğü nasıl belli. Dostum biz kampta ateşi böyle söndürürüz. Şimdi o yüzüğü git dengine tak. Beyaz atlı birensim, "Atını" görmeden evet demiycim. Sana bir soru, badişahın iki bacağının arasındaki kıllı şey nedir?
Bildin, atı. Tamam seninle olabiler.

Böyle bi şey olabiler benimki.

Ama fazla ilgide, ilgisizlik gibi zararli. Bir ucundan, diger ucuna gidiyorsun bacim. Bunu sanirim sende farkindasin. Hani "çoçugun mizaçi öyle" diyorsun da fakat ayni zamanda sen verdikçe, oda aldi ve alisti.

Esindede pes vermislik olabilir, senin verdigin rahatlik ile beraber. Bizde durum tersi, esim asiri derece kizimin üzerine titriyor. Hatta bazen beni rahatsiz ediyor. Bu konuda daha öncede yazdim, baba olduktan sonra beni unuttu. Ki cidden öyle, herseyi ama herseyi kizimiza göre ayarliyor. Ve kizim artik ne kadar sevsemde dahada simariyor. Sürekli babasini istiyor. Biz sanirim senden yine biraz sansliyiz ki, benim ile yine oynuyor, kaliyor ediyor.

Ancak mesela babasini gördügü an, onun ile vakit geçirmek istiyor. Babasi kayboldugunda tekrar bana yöneliyor.

Esinede güven vermelisin, cidden his ettirmelisin "sen yapabilirsin" diye. Ve ortalikta görünme. Gerekirse yatak odasina kapat kendini, yada disarda bir tur at. Kafanda olaylari büyütmemeye çalis. Yukarda bir karikatür var çoçuk "uff biktim artik bu kaliteli vakit geçirmeden, balkon diregini yalamak istiyorum" diye. Cidden öyle. Cocuklar daima kaliteli vakit geçirmek zorunda degiller. Arada bir tablet ile oynasalar sorun yok. Yada sikilsalar halen sorun yok. Kendi baslarina oyun yaratmayida ögrenmeliler.

Bu tabiki bir süreçtir. Düsüp tekrar kalkacaksin fakat çabalamayi birakma canim. Bunu kendin için degil, oglun içinde yapiyorsun. Bunaldiginda, o kötü düsünceler geldiginde burda yaz canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…