Vay anasina, halilarda üzülmüstür kullanilmadigi için
Bu da annemle benim karikatürümüz. Birbirimize devamlı levye deriz seni seviyorum olarak.Anne-kız ilişkimiz:
Eki Görüntüle 2616779
OlsunduGülüm senin oğlanlar benim kızı çatır çutur yer yalnız çubuk kraker niyetine
Erkek anası ya nasıl rahat tabii.Olsundu
Senin için sorun olur mu
Ben kızımı vermem kimseye, evlendirip başını mı yakacağım :))
Bende iki dene aday var, biri olmazsa öbürü var
Bizde 21 aylık bir oğlan var canım sen dert etme
Gelinlere ne kadar kıymet verdiğimizi de bilirsin, daha da birşey demiyorum
Ay canım sağol ama benim kızım evliliğe temelden karşı bir kadın olarak büyüyecek kısmetsesizin aileye biraz garip görünebilir
Olsundu
Senin için sorun olur mu
Alicja
Sorun degil, benim oglanla kaçarlar
Artık kendileri bilir gerisini.
Evliliğe karşı olabilir ama aşık olmaya olamaz sonuçta
Evliliğe karşı yetiştirebilirsin ama aşık olmasına engel olmazsın değil miAy canım sağol ama benim kızım evliliğe temelden karşı bir kadın olarak büyüyecek kısmetsesizin aileye biraz garip görünebilir
Hakikaten öyle bir rahatlık varmış ya.Erkek anası ya nasıl rahat tabii.
Torun sevmeyelim mi
Benim oğlum hiç öyle değil valla, büyüdükçe değişir mi bilmem ama öte git desen, dudak büküp küsüyor, düstüm sana diyor ağzını yidiğimHakikaten öyle bir rahatlık varmış ya.
Tabi ki cinsiyet ayrımına girmiyorum asla da, yetiştirmek bile daha kolay.
Kızlar naif, dikkat istiyor.
Ben canım isteyince üzerime tırmanmaya çalışan bebemi tuş edip, ayağımla yerde ittirebiliyorum kaba saba çünkü, ama kıza yap, ağlar günlerce, incinir
Kim bilir onların zamanına kadar daha ne kadar leş bir hale gelecek dünya
Gayrımeşru olur, bana farketmez.Torun sevmeyelim mi
Bir tek kocacı değil Bir de ogluscu.Benim oğlum hiç öyle değil valla, büyüdükçe değişir mi bilmem ama öte git desen, dudak büküp küsüyor, düstüm sana diyor ağzını yidiğim
Küsüyor, naif kırılgan hatta benimki aşırı öyle büyük olan.Benim oğlum hiç öyle değil valla, büyüdükçe değişir mi bilmem ama öte git desen, dudak büküp küsüyor, düstüm sana diyor ağzını yidiğim
Evliliğe karşı yetiştirebilirsin ama aşık olmasına engel olmazsın değil miaşık olduktan sonra görürüm o karşıtlığı,hey gidi hey
Dedi veeee içimizi kararttı.
Hayırdır sen?
Neler oluyor o evde?
Biraz dökül, belki iyi gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?