Coronasavar

Ben kızımı vermem kimseye, evlendirip başını mı yakacağım :))
Bende iki dene aday var, biri olmazsa öbürü var
Bizde 21 aylık bir oğlan var canım sen dert etme
Gelinlere ne kadar kıymet verdiğimizi de bilirsin, daha da birşey demiyorum
Ay canım sağol ama benim kızım evliliğe temelden karşı bir kadın olarak büyüyecek kısmetse sizin aileye biraz garip görünebilir

Alicja
Sorun degil, benim oglanla kaçarlar
Artık kendileri bilir gerisini.
Evliliğe karşı olabilir ama aşık olmaya olamaz sonuçta

Ay canım sağol ama benim kızım evliliğe temelden karşı bir kadın olarak büyüyecek kısmetse sizin aileye biraz garip görünebilir
Evliliğe karşı yetiştirebilirsin ama aşık olmasına engel olmazsın değil mi aşık olduktan sonra görürüm o karşıtlığı,hey gidi hey

Erkek anası ya nasıl rahat tabii.
Hakikaten öyle bir rahatlık varmış ya.
Tabi ki cinsiyet ayrımına girmiyorum asla da, yetiştirmek bile daha kolay.
Kızlar naif, dikkat istiyor.
Ben canım isteyince üzerime tırmanmaya çalışan bebemi tuş edip, ayağımla yerde ittirebiliyorum kaba saba çünkü, ama kıza yap, ağlar günlerce, incinir

Alicja
Sorun degil, benim oglanla kaçarlar
Artık kendileri bilir gerisini.
Evliliğe karşı olabilir ama aşık olmaya olamaz sonuçta

Gol sesi geldi Alicja . Ben olsam altında kalamam. Ooo altında kalamam. (Biraz da dövüş görelim Çok yönlü big dük klan Klab olaraktan )

Benim oğlum hiç öyle değil valla, büyüdükçe değişir mi bilmem ama öte git desen, dudak büküp küsüyor, düstüm sana diyor ağzını yidiğim

Benim oğlum hiç öyle değil valla, büyüdükçe değişir mi bilmem ama öte git desen, dudak büküp küsüyor, düstüm sana diyor ağzını yidiğim
Küsüyor, naif kırılgan hatta benimki aşırı öyle büyük olan.
Ama yine de bir kıza göre inanılmaz kabalar ya, hareketleri dandun, koşması bile ‘yarabbi bir şey geliyor’ şeklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…