Coronasavar

Gayrımeşru olur, bana farketmez.
Hatt mümkünse yurtdışında yaşasınlar, evlilik kurumuna kurban olmasınlar.
Alicja bak böyle düşünen bir babaanne zor bulursun şeker

Yooo yooo.
Öyle olmaz. Tamam gitsinler konsoloslukta falan nikahlansınlar, istedikleri yerde de yaşasınlar hatta mumkunse uzakta, ama cocuk olacaksa nikah olsun.
O kadar da değil

Babaanne tamam da sonra gayrimenkul zengini hayri abi olup çıkmasın senin oğlanlar
Bak kızıııım, benim gelinlerim çok şanslı olacak, benim gibi kv var tepelerinde.
Ben ki kadın cinsine aşığım, oğlanı ötelerin sürekli, gelinciğimi pamuklara sararım.
Kocamdan söke söke aldığım doğum hediyeleri her birine benim doğum hediyem olacak, takıları hazır doğuma

Gayrimenkulü gelin benim oğlan görmez de gelinin çocuğu uçuk zengin olur, ona garanti ediyorum

Haydaa hemen çocuğa toruna doğuma bağladınız arkadaş ya. Belki çocuk yapmayacaklar

Sen mutfaktan çıkmayan mutfakta aşçı sokakta hanımefendi domestik bir kadınsın bebeğim, benim kızımı yorarsın sen. Oğluşum aç kaldı, aman oğluşumun donları ütüsüz çorabında kat izi var diye beynini yersin. Hayatta herşey para değil

Kesin senin kızından mal kaçırmak için evlenmesinler diyor alicja.

( Yokuspokus nasıl iyi gaz veriyor muyum, catfight olur mu?)

Biraz daha var ama dersek ciddi kavga olasılığına kıvılcım çakarız. Neyma Subaşılara girmeden uslu uslu güzel buralar, tüpü çakmakla kontrol etmenin alemi yok neticede.

Teşbihte kusur olmaz, hebinize piknik tüb dedim

Onları benim yapmayacağımı kim söyledi, gelin premses olacak diyorum param varsa hizmetçisi de olur, sen dertlenme

Senin gibi kocam da kocam kocam da kocişim yapsın sonra
Ne demişler gelin kayinvalide topragindandir
Hangi kendini bilmez demiş bunu bilmiyorum ama kayinvalidemin toprağından olmak ona benzemek beni oldukça üzerdi

Küsüyor, naif kırılgan hatta benimki aşırı öyle büyük olan.
Ama yine de bir kıza göre inanılmaz kabalar ya, hareketleri dandun, koşması bile ‘yarabbi bir şey geliyor’ şeklinde
Yok anam bizimki nazlı, niyazlı, kaba değil tam bir beyefendi. Oğlumu övmekten geri duracak değildim.

Ben benziyorum gerçekten kv ye, hem huyumuz hem tipimiz benziyor baya nasıl olduysa

Kaynanam fi tarihinde kendisine takılan doğum hediyelerini bana vermek istiyor utanmadan. Benim değerim bu kadar mı? Kullanılmış takı mı alacağım ben torununu 9 ay karnımda taşıdıktan sonra? Kendimi çok değersiz hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…