Gayrımeşru olur, bana farketmez.
Hatt mümkünse yurtdışında yaşasınlar, evlilik kurumuna kurban olmasınlar.
Alicja bak böyle düşünen bir babaanne zor bulursun şeker
Gayrımeşru olur, bana farketmez.
Hatt mümkünse yurtdışında yaşasınlar, evlilik kurumuna kurban olmasınlar.
Alicja bak böyle düşünen bir babaanne zor bulursun şeker
Gol sesi geldiAlicja . Ben olsam altında kalamam. Ooo altında kalamam. (Biraz da dövüş görelim Çok yönlü big dük klan Klab olaraktan )
Kesin senin kızından mal kaçırmak için evlenmesinler diyor alicja.Babaanne tamam da sonra gayrimenkul zengini hayri abi olup çıkmasın senin oğlanlar
Bak kızıııım, benim gelinlerim çok şanslı olacak, benim gibi kv var tepelerinde.Babaanne tamam da sonra gayrimenkul zengini hayri abi olup çıkmasın senin oğlanlar
Sizin halıların metre karesini 50 liraya yıkıyorlar diyorlar doğru mu?Halıları kaldırıp çöpe attım ben yok artık halı malı :))
Anca paklanırSizin halıların metre karesini 50 liraya yıkıyorlar diyorlar doğru mu?
Haydaa hemen çocuğa toruna doğuma bağladınız arkadaş ya. Belki çocuk yapmayacaklarBak kızıııım, benim gelinlerim çok şanslı olacak, benim gibi kv var tepelerinde.
Ben ki kadın cinsine aşığım, oğlanı ötelerin sürekli, gelinciğimi pamuklara sararım.
Kocamdan söke söke aldığım doğum hediyeleri her birine benim doğum hediyem olacak, takıları hazır doğuma
Gayrimenkulü gelin benim oğlan görmez de gelinin çocuğu uçuk zengin olur, ona garanti ediyorum
Bak kızıııım, benim gelinlerim çok şanslı olacak, benim gibi kv var tepelerinde.
Ben ki kadın cinsine aşığım, oğlanı ötelerin sürekli, gelinciğimi pamuklara sararım.
Kocamdan söke söke aldığım doğum hediyeleri her birine benim doğum hediyem olacak, takıları hazır doğuma
Gayrimenkulü gelin benim oğlan görmez de gelinin çocuğu uçuk zengin olur, ona garanti ediyorum
Ama böyle kulağa bir hoş geliyor ya gelmiyor mu, aşık olup kaçmaları filan
Aman benden adam olmaz vallahi hala aynı kafa
Astronot kıyafetiyle yıkıyorlarmış temas etmemek için, ondan pahalıdırSizin halıların metre karesini 50 liraya yıkıyorlar diyorlar doğru mu?
Evlatlık alsın, daha güzel.Haydaa hemen çocuğa toruna doğuma bağladınız arkadaş ya. Belki çocuk yapmayacaklar
Kesin senin kızından mal kaçırmak için evlenmesinler diyor alicja.
(Yokuspokus nasıl iyi gaz veriyor muyum, catfight olur mu?)
Sizin halıların metre karesini 50 liraya yıkıyorlar diyorlar doğru mu?
Onları benim yapmayacağımı kim söyledi, gelin premses olacak diyorum param varsa hizmetçisi de olur, sen dertlenmeSen mutfaktan çıkmayan mutfakta aşçı sokakta hanımefendi domestik bir kadınsın bebeğim, benim kızımı yorarsın sen. Oğluşum aç kaldı, aman oğluşumun donları ütüsüz çorabında kat izi var diye beynini yersin. Hayatta herşey para değil
Ne demişler gelin kayinvalide topragindandirSenin gibi kocam da kocam kocam da kocişim yapsın sonra
Yok anam bizimki nazlı, niyazlı, kaba değil tam bir beyefendi.Küsüyor, naif kırılgan hatta benimki aşırı öyle büyük olan.
Ama yine de bir kıza göre inanılmaz kabalar ya, hareketleri dandun, koşması bile ‘yarabbi bir şey geliyor’ şeklinde
Ne demişler gelin kayinvalide topragindandir
Hangi kendini bilmez demiş bunu bilmiyorum ama kayinvalidemin toprağından olmak ona benzemek beni oldukça üzerdi
Yok anam bizimki nazlı, niyazlı, kaba değil tam bir beyefendi.Oğlumu övmekten geri duracak değildim.
Kaynanam fi tarihinde kendisine takılan doğum hediyelerini bana vermek istiyor utanmadan. Benim değerim bu kadar mı? Kullanılmış takı mı alacağım ben torununu 9 ay karnımda taşıdıktan sonra? Kendimi çok değersiz hissediyorumBak kızıııım, benim gelinlerim çok şanslı olacak, benim gibi kv var tepelerinde.
Onları benim yapmayacağımı kim söyledi, gelin premses olacak diyorum param varsa hizmetçisi de olur, sen dertlenme
Kaynanam fi tarihinde kendisine takılan doğum hediyelerini bana vermek istiyor utanmadan. Benim değerim bu kadar mı? Kullanılmış takı mı alacağım ben torununu 9 ay karnımda taşıdıktan sonra? Kendimi çok değersiz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?