- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Halıları kaldırıp çöpe attım ben yok artık halı malı :))
Şu cool bebeme varmayacak kız da yani...Ne demişler gelin kayinvalide topragindandir
Hangi kendini bilmez demiş bunu bilmiyorum ama kayinvalidemin toprağından olmak ona benzemek beni oldukça üzerdi
Yok anam bizimki nazlı, niyazlı, kaba değil tam bir beyefendi.Oğlumu övmekten geri duracak değildim.
Torun nedir ya?Evlatlık alsın, daha güzel.
Ama ben kız istiyorum, bana torun bağlasınlar kendileri ana baba olmasa da olur, bana yeter
Şu cool bebeme varmayacak kız da yani...
Eki Görüntüle 2616801
Isler kötü desene.
Cidden iyimisin Alicja, yada daha dogrusu, iyi misiniz?
Sensin fi tarihi, onlar yıllandıkça değerleniyor antika oluyor şekercim hıhhKaynanam fi tarihinde kendisine takılan doğum hediyelerini bana vermek istiyor utanmadan. Benim değerim bu kadar mı? Kullanılmış takı mı alacağım ben torununu 9 ay karnımda taşıdıktan sonra? Kendimi çok değersiz hissediyorum
Ben senin kızını koruyorumNamkörrr
Ben senin kızını koruyorum
Bak kızıııım, benim gelinlerim çok şanslı olacak, benim gibi kv var tepelerinde.
Ben ki kadın cinsine aşığım, oğlanı ötelerin sürekli, gelinciğimi pamuklara sararım.
Kocamdan söke söke aldığım doğum hediyeleri her birine benim doğum hediyem olacak, takıları hazır doğuma
Gayrimenkulü gelin benim oğlan görmez de gelinin çocuğu uçuk zengin olur, ona garanti ediyorum
Maşallah çok yakışıklı sıpaŞu cool bebeme varmayacak kız da yani...
Bir foto yakalladiiimfilmdelisi
Harbiden çok tatli oglun varmis yaa! Acep benim kizima mi besik kertmesi yapayim? Manzarada çok güzelmis.3nity için diyoruz da, bence sende az zengin degilsin :)
Uu beybi demiştir oYaaa şu an tamamdır kızıma gösterdim ve bebiiii diye çığlık atmaya başladı. Kertebiliriz beşikleri :))
Yaaa masallah ama tipini sevsinler.Şu cool bebeme varmayacak kız da yani...
Eki Görüntüle 2616801
Aman iyi beBizim için maneviyat daha değerli şekerim
İşte benim istediğim bu zaten.filmdelisi Belçika vatandaşlığı, AB pasaportu. İyi düşün.
Başın sağolsun Alicja.İyiyiz canım sıkıntı yok aramızda aynen devam düzenimiz. Ben bir yakınımın vefat haberini aldım da ona canım sıkıldı birkaç gündür girmedim sosyal medyaya filan. Başka problem yok :)
Uyuyor annesi, uyumasa vuhuu.filmdelisi
Eki Görüntüle 2616828
Sen de senin oğlana göster de sonra vay efendim ben görmedim, beğenmedim demesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?