Coronasavar

Yaaa kıyamam ama saçlarına ne kadar güzelmiş çok tatlı çokkk

O saçları Bekım gibi tepeye topuz yapar toplardık, bi de siyah motorcu cekedi vardı, altına asker pantolon, üstünde motorcu ceketi, saç Bekam topuzu, bir süre öyle gezdi, tarz dersi verdi bize.

Ama tabiii sartlarim varrr

-Kizima ev alacaksiniz
-Içini döseyeceksiniz
-Kilosu kadar altin vereceksiniz

Veee en püf noktasi

-Kizim ne derse o olacak. Cok aramanizi istiyorsa, arayacaksiniz. Bunalmis gibi his ediyorsa, hiç aramayacaksiniz. Yanliz his ediyorsa, evini temizleyeceksiniz. Evine çok karismis his ediyorsa, ev temizligi birakip, onun evine ogramayacaksiniz bile. Ha bide diger gelinin hiç lafini etmeyeceksin tabiki. En güzeli, en harika benim kizim tabiki. O diger gelin kim köpek tabiki!

Aha umarim bdv'deki bir gelin bunu çikolata yerken okudugunda, içindeki yaglarin eridigini his eder

Babam şiir yazar demiştim ya, vaktinde (İki kız kardeşiz) bize duasını şiir olarak yazmış; Maşallah diyerekten sizin kızlarınıza da duam olsun:
Eki Görüntüle 2616891
Oyyy Ganstam canım, bidenem, gözlerim doldu. Çok teşekkür ederim bu özel dizeleri benimle paylaştığın için. Hep saklayacağım müsadenle. Canımsın.

Bebelerim uyandı, pazarlığa akşam geleceğim masaya yatıralım şartları

Ya saçlarımı boyadım bir gram tutmamış boya. Saçı böyle lanet olan var mı koyu kestane saçlarım, kızıl yansımaları var özellikle güneşte. O görüntüden kurtulmak istiyorum soğuk kahve olsun. Küllü bir renkle boya gider o ışıltı dediler gitmedi.
Bir sene önce de ombre yaptırmıştım 2 haftada akmıştı. Bir saçı boya neden tutmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…