Yaa çok güzelmiş saçları nasıl kıydınız?Haşin ve sert duruyor nitekim o dondurma, saçlarını hiç itiraz edip korkmadan kestirdiği için "Hak ettin" sürprizi idi. :)
O gün şu saçlar gitti:
Arkadan kız gibi aşsdjkasd
Yaaa kıyamam ama saçlarına ne kadar güzelmişçok tatlı çokkk
İşte benim istediğim bu zaten.
Ahahahahah
Eşim diyor ki ‘sırf gezme uğruna bebelere yabancı gelin aldıracaksın’
Aha buldum, A Arya_Stark01 dan iyisi şamda kayısı.
Ama elde bir tane daha kalıyor,Alicja iyi düşün, kibar olanı kaldı elde
Babam şiir yazar demiştim ya, vaktinde (İki kız kardeşiz) bize duasını şiir olarak yazmış; Maşallah diyerekten sizin kızlarınıza da duam olsun:
Eki Görüntüle 2616891
Bunlar benim hobbitler. son 30 saniye...
bye girls...
Oyyy Ganstam canım, bidenem, gözlerim doldu. Çok teşekkür ederim bu özel dizeleri benimle paylaştığın için. Hep saklayacağım müsadenle. Canımsın.Babam şiir yazar demiştim ya, vaktinde (İki kız kardeşiz) bize duasını şiir olarak yazmış; Maşallah diyerekten sizin kızlarınıza da duam olsun:
Eki Görüntüle 2616891
Bebelerim uyandı, pazarlığa akşam geleceğim masaya yatıralım şartlarıAma tabiii sartlarim varrr
-Kizima ev alacaksiniz
-Içini döseyeceksiniz
-Kilosu kadar altin vereceksiniz
Veee en püf noktasi
-Kizim ne derse o olacak. Cok aramanizi istiyorsa, arayacaksiniz. Bunalmis gibi his ediyorsa, hiç aramayacaksiniz. Yanliz his ediyorsa, evini temizleyeceksiniz. Evine çok karismis his ediyorsa, ev temizligi birakip, onun evine ogramayacaksiniz bile. Ha bide diger gelinin hiç lafini etmeyeceksin tabiki. En güzeli, en harika benim kizim tabiki. O diger gelin kim köpek tabiki!
Aha umarim bdv'deki bir gelin bunu çikolata yerken okudugunda, içindeki yaglarin eridigini his eder
Ayyy bana da.Sana özel attım
Babam şiir yazar demiştim ya, vaktinde (İki kız kardeşiz) bize duasını şiir olarak yazmış; Maşallah diyerekten sizin kızlarınıza da duam olsun:
Eki Görüntüle 2616891
Gördüğünüz gibi yine zengin fakire yar olmadı. Davul bile dengi dengine...Ayyy bana da.
Kızım da var, iki zengin, sermayeleri birleştirir holding evliligi yaparız ahshsjdn
Yaa çok güzeller
Büyük sana çok benziyor bebişimHerkes üzgün surat bırakıyor, bir kere daha paylaşacağım madem. Boşuna doğurmadık bunları, azıcık gösterelim.
Genelde eşime daha çok benzetirler ama eşimle bizi de benzetirler filan, öyle bir karma oldu bunlar da. Teşekkürler.Büyük sana çok benziyor bebişimmaşallah minnoşlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?