Coronasavar

Kiz ben seni evine asla gidemezdim. Köpeklerden asiri korkuyorum, ki seninki çok büyükmüs
Accuk büyükler
Çok sakinlerdir ama. Biri biraz heyecanlı sadece, ayarsız enerji

Yaa çok güzeller
Tişikkir ederiz.
Küçük olan kedi, köpeklerimin birine çok düşkün. Dibinden ayrılmaz, beraber uyur, patisini üstüne atar öyle yatar. Gider ağzına yüzüne dolanır, burnunu dürter öper falan. Her defasında biz de "aayyy yaaaa" diye gözümüzden kalpler çıkarak izliyoruz aylardır

Ayy yesinleeer masallah Loreth

Senin kizdada mi taç meraki var? Benimkiside her gün takiyor, hatta taçi senin kizinkine benziyor
Benzdum daa, vallahi bezdum. Sadece taç olsa yine iyi, her türlü takı, aksesuara ilgisi var. Evde takı dükkanı gibi dolaşıyor. Dışarı çıkacağız, bir saat giysi, sonra da ona uygun taç seçer filan.

Çok sakinlerdir ama. Biri biraz heyecanlı sadece, ayarsız enerji

Iste o heycani ben saldiri olarak algiliyorum. Hayatim film seridi gibi gözümün önüne geçer

Yani kusura bakma bu arada, biliyorum köpek sahipleri bunu hakaret olarak algiliyorlar çünkü köpeklerine karsi sevgi çok büyük. Ama napim iste, korkuyorum yaa

Benzdum daa, vallahi bezdum. Sadece taç olsa yine iyi, her türlü takı, aksesuara ilgisi var. Evde takı dükkanı gibi dolaşıyor. Dışarı çıkacağız, bir saat giysi, sonra da ona uygun taç seçer filan.

Kizimin gelecegi gibi. Simdi mesela saç bandin biri hosuna gitti, bileklik olarak kullaniyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…