Iki oğlum olduğu için iki dunur.
Yada tertemiz @Loreth In kizlari alirim
Bir de oglan dogurursan sekerim, kizi da sana veririm. Bitti Gitti
Birazdan alışverişe gideceğim markete, hakkınızı helal edin, çiçeklerime su vermeyi unutmayın, kızımı3nity ya emanet ediyorum, malum en zengininiz o, en kötü Fransız mürebbiye tutar yine bakar
Astoria sana doktor ayarlamıyor muydu yahu? Ne oldu o iş :))
Astoria bacımızı çağırmışken, bisikolojimizin hala yerinde olup olmadığını da soralım kendisine bence.
Ast gülüm, biz burada "Çok Yönlü, Big Dük Klan Klab" kurduk ve bu Klabın ilk kuralı, "Çok Yönlü Big Dük Klan Klab'tan kimseye bahsetmemek.
Ne diyosun? Umut var mı?
Eğer saçların fotoğrafını diyorsan3nity Benim kizima acaip benziyor! Saçlar neredeyse aynisi. Hatta bir ara "acep benim kizmi" demedim degil
Kız o doktor COVID oldu sormayın. İyi ama durumu :) Çocuk bi iyileşsin de moral niyetine tanıştıralım lyannacığımı hahsjsjjs.
Maşallahınız var kızlarcım. :)
Meydan okumanı gördüm : p
Punk tarzımızı atacağım, Bekam topuzlusu diğer pcde, sen nasılsa gördün onu; bizimki pank haliyle de tarz:
Eğer saçların fotoğrafını diyorsan
Yalniz o benim oğlum
Aa çok geçmiş olsun. Sen ve nişanlın nasılsınız peki, var mı bir sıkıntı?Kız o doktor COVID oldu sormayın. İyi ama durumu :) Çocuk bi iyileşsin de moral niyetine tanıştıralım lyannacığımı hahsjsjjs.
Diyorum ben size anacım şans yok bendeAaaLyanna Mormont sendeki şansı görüyor musun kuzum? Çok geçmiş olsun umarım iyileşir bir an evvel
Hahahahaha ay öldüm
Tarzı bırakalım efenim, benimkinin geleceği nasa gibi görünüyor amerika corona yi atlatırsa.
Kendisi üstün zeka diyolla.
Kapışalım mı
Yokuspokus o kivirciklar ne güzelmis öyle! Mavi gözlü mü? Masallah bu arada
AaaLyanna Mormont sendeki şansı görüyor musun kuzum? Çok geçmiş olsun umarım iyileşir bir an evvel
Aa çok geçmiş olsun. Sen ve nişanlın nasılsınız peki, var mı bir sıkıntı?
Küçüklük fotoğrafı :)
Saçlarına kıyamaya kıyamaya öyle olmuştu.
Şimdi 3 numaraya falan vurmayı planlıyorum
Berberler ne zaman açacak belli değil. Uzadılar
Kaderi bana benzemesin, inşallah çok güzel değerlendirilirler, başlarında anaları bilinçli nasıl olsa; çok güzel olacak yolları inşallah diye duamı ederekten, Arif Verimli hocadan (Müge Anlıdaki ebeğt) kapı gibi üstün zeka raporum var diyor ve "Eh oğlan artık ne kadarını alır bilemem" diyorum. :) Bana raporlan gelin bacım madem iş buralara geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?