Coronasavar

Yerim.
Gözüm gibi bakarım.
Gözün arkada kalmasın ❤

Astoria sana doktor ayarlamıyor muydu yahu? Ne oldu o iş :))

Kız o doktor COVID oldu sormayın. İyi ama durumu :) Çocuk bi iyileşsin de moral niyetine tanıştıralım lyannacığımı hahsjsjjs.

Maşallahınız var kızlarcım. :)

Kız o doktor COVID oldu sormayın. İyi ama durumu :) Çocuk bi iyileşsin de moral niyetine tanıştıralım lyannacığımı hahsjsjjs.

Maşallahınız var kızlarcım. :)

Aaa Lyanna Mormont sendeki şansı görüyor musun kuzum? Çok geçmiş olsun umarım iyileşir bir an evvel

Meydan okumanı gördüm : p

Punk tarzımızı atacağım, Bekam topuzlusu diğer pcde, sen nasılsa gördün onu; bizimki pank haliyle de tarz :

Tarzı bırakalım efenim, benimkinin geleceği nasa gibi görünüyor amerika corona yi atlatırsa.
Kendisi üstün zeka diyolla.
Kapışalım mı

Tarzı bırakalım efenim, benimkinin geleceği nasa gibi görünüyor amerika corona yi atlatırsa.
Kendisi üstün zeka diyolla.
Kapışalım mı

Kaderi bana benzemesin, inşallah çok güzel değerlendirilirler, başlarında anaları bilinçli nasıl olsa; çok güzel olacak yolları inşallah diye duamı ederekten, Arif Verimli hocadan (Müge Anlıdaki ebeğt ) kapı gibi üstün zeka raporum var diyor ve "Eh oğlan artık ne kadarını alır bilemem" diyorum. :) Bana raporlan gelin bacım madem iş buralara geldi.

Aa çok geçmiş olsun. Sen ve nişanlın nasılsınız peki, var mı bir sıkıntı?

Valla nişanlım da bugün yarın kapar. Kaç tane pozitif baktı, viral yük bindikçe biniyor. Kabullenme aşamasına geçtik ehehe. Bir de düzenli vitamin alıyor çinko ve C vitamini. Belki alakası yoktur ama ben etkisi olduğunu düşünüyorum.

Küçüklük fotoğrafı :)
Saçlarına kıyamaya kıyamaya öyle olmuştu.
Şimdi 3 numaraya falan vurmayı planlıyorum
Berberler ne zaman açacak belli değil. Uzadılar

Ayni sorun harbiden benim kizimdada var. Saçlari iyice uzadi ve tam bir formuda yok, daginik. Baglamasida zor. Ilk yapacagim sey bu olaylar bittikten sonra, kuaför randevusu almak.

Yalnız bu bilgi gelinlerimizi ürkütebülüğ. Galbim iyi galbim, gelin severim, bilenziklerini takarım yoluma bakarım korkmayın; 3nity nın kaynanalığını da bilemiyyicm artık. Hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…