Uyuyor annesi, uyumasa vuhuu.
Ben senin kızı biliyorum da ondan yazılıyorum ya zaten, kaçmaz kaçmaz.
Hem halı üstünde yapılmış, kanımız çeker halıya
Ablam olmasaydı abim olsaydı, ben yıldırım nikahı yaptırmıştım size.Madem iş çocuklara kısmet bulma noktasına geldi, yaşı uygun bekar kuzenlerinize, arkadaşlarınıza, beylerinizin arkadaşlarına falan da ben talibim ahfhah
Hakikaten öyle bir rahatlık varmış ya.
Tabi ki cinsiyet ayrımına girmiyorum asla da, yetiştirmek bile daha kolay.
Kızlar naif, dikkat istiyor.
Ben canım isteyince üzerime tırmanmaya çalışan bebemi tuş edip, ayağımla yerde ittirebiliyorum kaba saba çünkü, ama kıza yap, ağlar günlerce, incinir
Torun nedir ya?Bu torun modülü çocuk doğurunca mı açılıyor ?
Madem iş çocuklara kısmet bulma noktasına geldi, yaşı uygun bekar kuzenlerinize, arkadaşlarınıza, beylerinizin arkadaşlarına falan da ben talibim ahfhah
Daha iyi dövsün, istediği şekli versin.Sen sanirim benim kizi tanimiyorsun.
Sonra cinsiyet ayrimina girmiyorum diyorsun
Her kiz narin degil bu arada. Benim kizi, senin oglani döver benden söylemesi
Astoria sana doktor ayarlamıyor muydu yahu? Ne oldu o iş :))
Göremedim göremedimmm.
Benim oğlanı gösteririm karşılığında.Idrakyollariiltihabi Loreth sizi aldatıyorum bebeklerim haberiniz olsun. Hepiniz benim bebeimsınız.
Sana özel attımGöremedim göremedimmm.
Benim oğlanı gösteririm karşılığında.Idrakyollariiltihabi Loreth sizi aldatıyorum bebeklerim haberiniz olsun. Hepiniz benim bebeimsınız.
Bacım buna ancafilmdelisi takıları takınca Bilge :))
İyiyiz canım sıkıntı yok aramızda aynen devam düzenimiz. Ben bir yakınımın vefat haberini aldım da ona canım sıkıldı birkaç gündür girmedim sosyal medyaya filan. Başka problem yok :)
filmdelisi takıları takınca Bilge :))
Maşallah kuzuma, adıyla yaşasın, bahtı yolu açık olsun inşallah
Bu da benim kuzu:
Vaa Rakip geldi benimkilere.Maşallah kuzuma, adıyla yaşasın, bahtı yolu açık olsun inşallah
Bu da benim kuzu, Bağcılar çocuğyuz pozu:
Ooovv dondurma yerken hem de, haşin ve sert duruyor. Benim kız annesine çekerse seninkine gönlü kayabilir
Haşin ve sert duruyor nitekim o dondurma, saçlarını hiç itiraz edip korkmadan kestirdiği için "Hak ettin" sürprizi idi. :)
O gün şu saçlar gitti:
Arkadan kız gibi aşsdjkasd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?