Coronasavar

Hocam kaynana üstün zekalı olmayacak.
O zaman tehlikeli oluyor
Biz cocoooomuz etikete maruz kalmasın diye yapmadık test.
Kendisi atakan gibi bakıyor zaten. Ahdjsjdbf
Tövbe yarabbi sen affet.

O zaman tehlikeli oluyor
Tövbe yarabbi sen affet.

Cevabını bir önceki sayfada verdim gülüm, boşuna üstün zakaağğlı değiliz. Gelecek yerin kalmadı, gösterdin Atakanı : p (Alınmadın inş diyerekten yaptım şakayı tabi Ben bana yapılsa kaldırırım dediğim şakaları yapıyorum ondan siz şey etmeyin, kendim gibin bakıyorum size. )

Son düzenleme:
O zaman tehlikeli oluyor
Tövbe yarabbi sen affet.
Az önce benim kızlara talip olmanı, zekamla ilgili bir gönderme olarak mı almam gerekiyor? Uuuuuvvv, buralar karışır. Başlığın ilk kaynanalar kavgası başlasın.

Simdiden bile geçmis olsun. Cok zor dönemlerden geçiyoruz hepimiz fakat sizin için dahada zor. Umarim sag salim atlatirsiniz. Ve dünya çapinda artik saglikçilara dahada önem verirler. Simdi sampiyon/kahraman takilip gidiliyor da, umarim unutalmaz.

Az önce benim kızlara talip olmanı, zekamla ilgili bir gönderme olarak mı almam gerekiyor? Uuuuuvvv, buralar karışır. Başlığın ilk kaynanalar kavgası başlasın.

Let dı fayt beginnn
Lyanna Mormont Catfight böyle çıkarılır karşiğm

Ben Yoşimitsuyu aldım, harakiri yaparaktan sırtımdan bıçaklamaya geleni kendimle beraber kılıçlarım ona göre, bakınız 3nity game over.

Sırada kombolu fatalty var, kim istiyor? Kam oaaaan

Nayiiiir kaynana savaslara baslamayiiinn, ben evi temizlemem lazim aslinda fakat burda zaten size takilmisim. Gaynana savaslari baslarsa hiç gidemem ve evimi mok götürür kizlaaar
Ya insan bir durun yapmayın, hepimiz dostuz filan der. Vay vay... Güvendiğim dağlara kar bile yağmıyor, dağların yerinde yeller esiyor. Peh peh.

Ya insan bir durun yapmayın, hepimiz dostuz filan der. Vay vay... Güvendiğim dağlara kar bile yağmıyor, dağların yerinde yeller esiyor. Peh peh.

Biraz da ova olak arkadaş, çayır çimen ova piknik yapak. O dağlara kar yağabilir, biz ovalara yatalım gök yüzüne bakıp, bulutları bir şeylere benzetip sohbet edelim:

"Şuradaki düke ne kadar çok benziyor"
"Şuradaki daha çok benziyor bak"

Baharda ova pikniği iyidir.

Gangsta, yalnız bize çay veriyorsun, sen gizli gizli demleniyorsun gibi hissediyorum arada. Lütfen bizi de demle.

Insallah her şey yolunda gider onlar için

Gangsta, yalnız bize çay veriyorsun, sen gizli gizli demleniyorsun gibi hissediyorum arada. Lütfen bizi de demle.

Bu doğal halim.
Birazdan giyinip yürüyüşe çıkacağım benimkinin iş saati çıkışına da ona seviniyorum için için "Dışarı çıkacağım" diye, ondan. Gözlere kalemi çekeyim bi az süsleneyim 7-24 ev kıyafeti beni bozuyor.

Aralarda ki sayfaları okuyamadım, kim kiminle dünür oluyor şimdi

Ne yemek yaptınız bugün, bizde hala yemek yok. Çocuklara köfte çıkartıp bize de ekmek arası yapalım diyorum değişiklik olsun

Tam spor yapmaya, yediklerime dikkat etmeye başlamıştım, regl olunca tüm düzenim şaşıyor benim. Bugün iki tane çikolata yedim

Sen de mi hamile değilsin
Of of hahahah tebrik ederim olmussun bu arada

Karnıyarık, pilav, yoğurtlu kereviz salatası

Valla dünürlük mevzusu karara bağlanmadı. Bence çocuklar biraz büyüsün, bir kaynaşma şenliği düzenleyebiliriz.
Kıymalı ıspanak var, fırın mücver var, çünkü büyük kızım ıspanak yemez. Bir de tavuklu pilav yaptı eşim. 3nity yoğurtlu kereviz bizde de var. Pişti olduk. Belki bu iyi birer dünür olacağımızın işaretidir. Neyse...
Ben de regliyim, 3 gündür spor yapmıyorum, üstüne uykusuzum, canım bir şey de yemek istemiyor. Sabahtan beri sadece müsli ve bisküvi yedim. Kahve içtim. Çikolatamız yok, dün akşam talan ettik o stoku. Canım çikolatalı kek filan istiyor şuan.

Sabah tavuk yemeği yaptım, akşama da makarna yaparım yanına.
Dün de brownie yapmıştım. Yeter daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…