Kaderi bana benzemesin, inşallah çok güzel değerlendirilirler, başlarında anaları bilinçli nasıl olsa; çok güzel olacak yolları inşallah diye duamı ederekten, Arif Verimli hocadan (Müge Anlıdaki ebeğt) kapı gibi üstün zeka raporum var diyor ve "Eh oğlan artık ne kadarını alır bilemem" diyorum. :) Bana raporlan gelin bacım madem iş buralara geldi.
Hocam kaynana üstün zekalı olmayacak.
O zaman tehlikeli oluyor
Biz cocoooomuz etikete maruz kalmasın diye yapmadık test.
Kendisi atakan gibi bakıyor zaten. Ahdjsjdbf
Tövbe yarabbi sen affet.
Az önce benim kızlara talip olmanı, zekamla ilgili bir gönderme olarak mı almam gerekiyor? Uuuuuvvv, buralar karışır. Başlığın ilk kaynanalar kavgası başlasın.Hocam kaynana üstün zekalı olmayacak.
O zaman tehlikeli oluyor
Biz cocoooomuz etikete maruz kalmasın diye yapmadık test.
Kendisi atakan gibi bakıyor zaten. Ahdjsjdbf
Tövbe yarabbi sen affet.
Valla nişanlım da bugün yarın kapar. Kaç tane pozitif baktı, viral yük bindikçe biniyor. Kabullenme aşamasına geçtik ehehe. Bir de düzenli vitamin alıyor çinko ve C vitamini. Belki alakası yoktur ama ben etkisi olduğunu düşünüyorum.
Az önce benim kızlara talip olmanı, zekamla ilgili bir gönderme olarak mı almam gerekiyor? Uuuuuvvv, buralar karışır. Başlığın ilk kaynanalar kavgası başlasın.
Let dı fayt beginnn
Lyanna Mormont Catfight böyle çıkarılır karşiğm
Ben Yoşimitsuyu aldım, harakiri yaparaktan sırtımdan bıçaklamaya geleni kendimle beraber kılıçlarım ona göre, bakınız3nity game over.
Sırada kombolu fatalty var, kim istiyor? Kam oaaaan
Ya insan bir durun yapmayın, hepimiz dostuz filan der. Vay vay... Güvendiğim dağlara kar bile yağmıyor, dağların yerinde yeller esiyor. Peh peh.Nayiiiir kaynana savaslara baslamayiiinn, ben evi temizlemem lazim aslinda fakat burda zaten size takilmisim. Gaynana savaslari baslarsa hiç gidemem ve evimi mok götürür kizlaaar
Ya insan bir durun yapmayın, hepimiz dostuz filan der. Vay vay... Güvendiğim dağlara kar bile yağmıyor, dağların yerinde yeller esiyor. Peh peh.
Gangsta, yalnız bize çay veriyorsun, sen gizli gizli demleniyorsun gibi hissediyorum arada. Lütfen bizi de demle.Biraz da ova olak arkadaş, çayır çimen ova piknik yapak. O dağlara kar yağabilir, biz ovalara yatalım gök yüzüne bakıp, bulutları bir şeylere benzetip sohbet edelim:
"Şuradaki düke ne kadar çok benziyor"
"Şuradaki daha çok benziyor bak"
Baharda buralar iyi
Valla nişanlım da bugün yarın kapar. Kaç tane pozitif baktı, viral yük bindikçe biniyor. Kabullenme aşamasına geçtik ehehe. Bir de düzenli vitamin alıyor çinko ve C vitamini. Belki alakası yoktur ama ben etkisi olduğunu düşünüyorum.
Gangsta, yalnız bize çay veriyorsun, sen gizli gizli demleniyorsun gibi hissediyorum arada. Lütfen bizi de demle.
Sen de mi hamile değilsinAralarda ki sayfaları okuyamadım, kim kiminle dünür oluyor şimdi
Ne yemek yaptınız bugün, bizde hala yemek yok. Çocuklara köfte çıkartıp bize de ekmek arası yapalım diyorum değişiklik olsun
Tam spor yapmaya, yediklerime dikkat etmeye başlamıştım, regl olunca tüm düzenim şaşıyor benim. Bugün iki tane çikolata yedim
O kadar ponpon salladım görmedin miSen de mi hamile değilsin
Of of hahahah tebrik ederim olmussun bu arada
Aralarda ki sayfaları okuyamadım, kim kiminle dünür oluyor şimdi
Ne yemek yaptınız bugün, bizde hala yemek yok. Çocuklara köfte çıkartıp bize de ekmek arası yapalım diyorum değişiklik olsun
Tam spor yapmaya, yediklerime dikkat etmeye başlamıştım, regl olunca tüm düzenim şaşıyor benim. Bugün iki tane çikolata yedim
Valla dünürlük mevzusu karara bağlanmadı. Bence çocuklar biraz büyüsün, bir kaynaşma şenliği düzenleyebiliriz.Aralarda ki sayfaları okuyamadım, kim kiminle dünür oluyor şimdi
Sabah tavuk yemeği yaptım, akşama da makarna yaparım yanına.Aralarda ki sayfaları okuyamadım, kim kiminle dünür oluyor şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?