Senin mutfağın gülü olman yemek konusunda değil başka konularda.3nity Loreth hani mutfağın gülü bendim, nedir bu çeşitler
Bizde kereviz var salatasını yapayım madem
Lyanna Mormont browni demeyeydin iyiydi, şuan kaşık kaşık Nutella yiyesim var ama geceye saklıyorum bu isteğimi, çocuklara kötü örnek olmayayım durduk yere
Senin mutfağın gülü olman yemek konusunda değil başka konularda.Yokuspokus öyle diyooo.
Bende de hazır pancake karışımı var ama Sarelle olmadığı için yapmıyorum, pancake'i sadece çikolatalı/çikolata meyveli seviyorum.
Ay öyle hazırı olan ıvır zıvır şeylerle uğraşmayı sevmiyorumPankeki de yap beybisi ya.
Hazır karışımı nedir
Pankek dediğin nedir ki hazır karışımı olsun, bir yasima daha girdimSenin mutfağın gülü olman yemek konusunda değil başka konularda.Yokuspokus öyle diyooo.
Bende de hazır pancake karışımı var ama Sarelle olmadığı için yapmıyorum, pancake'i sadece çikolatalı/çikolata meyveli seviyorum.
Yapmasına ben de yapıyorum da böyle kolay şeylerde al koy çırp yapmaktansa hazır yapıvermek kolayıma geliyor. Her dakika da yenmedigi için pratik oluyor.Pankek dediğin nedir ki hazır karışımı olsun, bir yasima daha girdimbenim kızım tek başına yapıyor artık pankeki, paketli gıdaya hayır diyordu bugün iki çikolata yemiş kadın
Ya ben de arada gülleşiyorum ki eşim çiçek olduğumu unutmasın.3nity Loreth hani mutfağın gülü bendim, nedir bu çeşitler
Bizde de kereviz var salatasını yapayım madem
Lyanna Mormont browni demeyeydin iyiydi, şuan kaşık kaşık Nutella yiyesim var ama geceye saklıyorum bu isteğimi, çocuklara kötü örnek olmayayım durduk yere
Ben tek yaşarken haftaiçi neredeyse full dışarıdan söylüyordum. Bir de haftasonu gece çok geç dönersem 3-4 gibi bir acıkıyordum, sabaha kadar açık dürümcüden sipariş veriyordum. 1 kaşarlı dürüm + 1 fındık lahmacun.Ya ben de arada gülleşiyorum ki eşim çiçek olduğumu unutmasın.Haftada 3 gün yemek pişirsem, ideal bence. Diğer günler de köfte,makarna ya da eşim ne pişirirse metoduyla geçiyor. Of çok sıkıldım yemek yapma mevzularından ya. Sipariş vermeyi özledim.
Hemen parmak izinin kalıbını çıkarıyorumBugün büyük kızla bunu yaptık tuz hamuruyla. Tuz hamuru bence çok kurtarıcı bir etkinlik ya.
(kızımın ne kadar maharetli olduğunu gösterip, taliplerini arttırmaya yönelik bir amacım yok bu arada)
Eki Görüntüle 2616961
Cinayet işledin de üstüne yıkacak kurban mı arıyorsun?Hemen parmak izinin kalıbını çıkarıyorum
Ya hadi ne yediğini ezberlemeleri çok tehlikeli bir durum değil de, biz bir ara Aliexpressten o kadar çok sipariş veriyorduk ki, bütün ptt kargo görevlileri TC numaramı ezbere biliyorlardı. Tabi sonra yurt dışı alışverişlerine saçma sapan vergiler, üstüne de corona ortaya çıkınca, kargocularla bu yakın ilişkimizin de sonuna geldik.Ben tek yaşarken haftaiçi neredeyse full dışarıdan söylüyordum. Bir de haftasonu gece çok geç dönersem 3-4 gibi bir acıkıyordum, sabaha kadar açık dürümcüden sipariş veriyordum. 1 kaşarlı dürüm + 1 fındık lahmacun.
Bir gün iş dönüşü dürümcünün orada indim, hadi dedim sipariş vereyim eve gidene kadar getirirler. Girdim dedim bir kaşarlı Urfa. Adres neresi abla dedi, " X Sokak" dedim "Y Apartmanı 5. kat daire bilmemkaç di mi abla" dedi adam ezberdenBen bir kaldım böyle e-evet diye. Fındık lahmacun da veriyor muyum dedi ahfhah Allah kahretmesin yaa adamlar evimi siparişimi ezberlemiş
Vergiye rağmen birçok şey yine ucuza geliyor ya, hele ki aynı mağazadan sipariş verip tek pakette getirtirsen.Cinayet işledin de üstüne yıkacak kurban mı arıyorsun?
Ya hadi ne yediğini ezberlemeleri çok tehlikeli bir durum değil de, biz bir ara Aliexpressten o kadar çok sipariş veriyorduk ki, bütün ptt kargo görevlileri TC numaramı ezbere biliyorlardı. Tabi sonra yurt dışı alışverişlerine saçma sapan vergiler, üstüne de corona ortaya çıkınca, kargocularla bu yakın ilişkimizin de sonuna geldik.
Ya 2 liraya telefona ekran koruyucu aldım. 15 lira vergi aldılar.Vergiye rağmen birçok şey yine ucuza geliyor ya, hele ki aynı mağazadan sipariş verip tek pakette getirtirsen.
Tabii şimdi bu corona ve Çin'deki üretimlerin aksamasıyla nolur bilemem. Her şey normale dönsün de yine aliexpress'e düşeyim inşallah.
Aldığın şeye göre değip değmemesi değişiyor. 5 liraya aldığım telefon kılıfı vergiyle 20 liraya geliyor. Burada 30 lira olsa hadi değmez dersin ama 5 tane kılıfı 40 liraya alınca burada tanesine 30 tl verecek olmak gereksiz geliyor.Ya 2 liraya telefona ekran koruyucu aldım. 15 lira vergi aldılar.Hevesim kaçtı. Eşim yine ender de olsa alıyordu bir şeyler ama coronayla o da bitti. Ya Aliexpress'i ilk keşfettiğimiz dönem, gömü bulmuş defineci gibi olduyduk.Ah ah, ne güzeldi.
Pırasa mı bir şey dedi?Ben akşam için pırasalı börek yaptım. Ufak bir sinir krizi geçirdim geldim.
Pırasalar sağlıklı kalmak istedi, sen zorla hamur işine soktun değil mi?Ben akşam için pırasalı börek yaptım. Ufak bir sinir krizi geçirdim geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?