Coronasavar

Çiçeğin düştü mü de buralara iniş yaptın yafrım
Hoşgeldin, tebrk ederim, Allah bir ömür pillow challenge da yaşatsın inşallah.
İkinci haftayı doldurur doldurmaz geldim heheh.
Ya adam beni sabah yedide uyandırdı zorla kahvaltı ettik tek gözüm kapalı. Güya ders çalışacaktık ben çalışırken o uyudu. Cebren ve hile ile ders çalışmak istemediğimden kaştım geldim

teşekkür ederiim. :)

Vuhuu sabah 7:)
Enişte bey pek disiplinli estra, tabi bunda binbir çeşit tabaklarını kullanma hevesi de olabilir, adamım feleği şaşmıştır görünce, bir kahvaltı aşkı doğmuştur

Sever o sucuk yemeyi. Karantinada da yemekten baska sey yapmiyor zaten.

Çocukların ikisi de uyudu, gündüz vakti, boşbir saatimin olmasının ne kadar kıymetli olduğunu bir tek analar anlar kahvemi içip, kitap okuyacağım umarım uyumam o arada
Bizde durum tam tersi. Küçük uyudu, kalktı. Şuan salonun ortası top havuzu gibi, bir de küçük plastik bir kaydırakları var. Coşmuş durumdalar.

Bugün hiçbir şey pişirmeyeceğim diyen ben, az önce ilk ekmek hamurumu yoğurdum. Mayalanmasını bekliyorum. Eşim de gazlıyor, Karadeniz kadını beee, cefakar Türk kadını beee diye. Birazdan eline tüfengini verip, cepheye gönderesim var kendisini.

Çocukların ikisi de uyudu, gündüz vakti, boş bir saatimin olmasının ne kadar kıymetli olduğunu bir tek analar bilir kahvemi içip, kitap okuyacağım umarım uyumam o arada

Okuduğun kitaptan en etkilendiğin satırı burada paylaş tamam mı? Biz de nasiplenek. Okuması senden, filtresini yap aççık içelim biz de. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…