- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Heheh var bi akrabalık belliBenziyor da hea gözler
Hoşbulduum. Kadroda yeni gelin eksiği var dediler geldimEstraven Hoşgeldin, sefalar getirdin
Arasak bulamazdık, bir de yeni gelinimiz oldu
Hayırlı olsunYokuspokus sen buradan yürürsün
Çiçeğin düştü mü de buralara iniş yaptın yafrımHeheh var bi akrabalık belli
İkinci haftayı doldurur doldurmaz geldim heheh.Çiçeğin düştü mü de buralara iniş yaptın yafrım
Hoşgeldin, tebrk ederim, Allah bir ömür pillow challenge da yaşatsın inşallah.
Hoşbulduum. Kadroda yeni gelin eksiği var dediler geldim
Hoş buldum, teşekkür ederimHoş geldiniz yeni evlisiniz herhalde,mutluluklar diliyorum.
Heheh var bi akrabalık belli
Vuhuu sabah 7:)İkinci haftayı doldurur doldurmaz geldim heheh.
Ya adam beni sabah yedide uyandırdı zorla kahvaltı ettik tek gözüm kapalı. Güya ders çalışacaktık ben çalışırken o uyudu. Cebren ve hile ile ders çalışmak istemediğimden kaştım geldim
teşekkür ederiim. :)
Yok onun kahvaltı aşkını doğuran tabak değil uscuklu yumurta.Vuhuu sabah 7:)
Enişte bey pek disiplinli estra, tabi bunda binbir çeşit tabaklarını kullanma hevesi de olabilir, adamım feleği şaşmıştır görünce, bir kahvaltı aşkı doğmuştur
Yok onun kahvaltı aşkını doğuran tabak değil uscuklu yumurta.
Geldi yine tipini sevdiğim.
Sever o sucuk yemeyi. Karantinada da yemekten baska sey yapmiyor zaten.Görüyorum ki yokluğumda buraya yedek kalite ve arr getirenler olmuş, seviye yükselmiş.
Yine iş "başa" düştü.
Lyanna Mormont ne diyor Estraven uscuk, sucuk, yumurta filan. Kahvaltıdan önce biraz daha sebişelim mi diyormuş ne diyormuş?
Birgün birinin gelip beni kurtaracağını biliyordum o gün bugünmüş, çok şükürOoYabanelma , senin bizzaların pabucu dama atıldı, bak burada uscuklu yumurta varmış. Yeni gelin kızımız pek hızlı çıktı.
Bizde durum tam tersi. Küçük uyudu, kalktı. Şuan salonun ortası top havuzu gibi, bir de küçük plastik bir kaydırakları var. Coşmuş durumdalar.Çocukların ikisi de uyudu, gündüz vakti, boşbir saatimin olmasının ne kadar kıymetli olduğunu bir tek analar anlarkahvemi içip, kitap okuyacağım umarım uyumam o arada
Çocukların ikisi de uyudu, gündüz vakti, boş bir saatimin olmasının ne kadar kıymetli olduğunu bir tek analar bilirkahvemi içip, kitap okuyacağım umarım uyumam o arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?