Bana sormadın ama duramadım. Anayurt Oteli'ni geçen hafta yeniden okudum, çünkü işverenim öyle istedi.Okuduğun kitaptan en etkilendiğin satırı burada paylaş tamam mı? Biz de nasiplenek. Okuması senden, filtresini yap aççık içelim biz de. :)
Keşke ben Grinin Elli Tonu'nu falan okurken sorsaydın ahahhaOkuduğun kitaptan en etkilendiğin satırı burada paylaş tamam mı? Biz de nasiplenek. Okuması senden, filtresini yap aççık içelim biz de. :)
Sen Gri'nin Elli Tonu'nun alasını yazarsın Lyannacığım. Döktür bir şeyler.Keşke ben Grinin Elli Tonu'nu falan okurken sorsaydın ahahha
Yok kuzum ya nerde, benden anca dram çıkarSen Gri'nin Elli Tonu'nun alasını yazarsın Lyannacığım. Döktür bir şeyler.
Kızlar ya aranızda bu devlet atamalarıyla ilgili bilgi sahibi olanlar bana yazabilir mi? Bir şey soracağım.
Yuoo ben yapmıyom ki o yapıyo. Pizzaya hayır dimem ama olsa da yesek.Oo @Yabanelma , senin bizzaların pabucu dama atıldı, bak burada uscuklu yumurta varmış. Yeni gelin kızımız pek hızlı çıktı.
Keşke ben Grinin Elli Tonu'nu falan okurken sorsaydın ahahha
Dünyaları yedin be hala gözün doymadı aç kadın.Yuoo ben yapmıyom ki o yapıyo. Pizzaya hayır dimem ama olsa da yesek.
Yuoo ben yapmıyom ki o yapıyo. Pizzaya hayır dimem ama olsa da yesek.
Kızlar üzgünüm bırakmayın kendimi tuhaf hissediyorum hahsjsjsj. Atamam oldu da onunla ilgili bi soru sorucaktım
İki tanesinin basılı versiyonları yok bende, ebookları da silmişimTutan yok, aç denk gele bir sayfa, oku ve en çarpıcı geleni yaz. (Ve beni daha haşin ve gaddar kırbaşlıyordü gibi mesela)
Aa hayırlı olsun.Kızlar üzgünüm bırakmayın kendimi tuhaf hissediyorum hahsjsjsj. Atamam oldu da onunla ilgili bi soru sorucaktım
İki tanesinin basılı versiyonları yok bende, ebookları da silmişimÜçüncüyü de kaldırmışım. Tövbe ettim ahfha
Hadi hayırlısı. Yakın yeredir inş, arada gelirim yanına bisikolojik ve bisişik sorunlarım için.
Aa hayırlı olsun.
Kaale almamış, duyarsız bir izlenim bırakmak istemedim, baktımKızlar üzgünüm bırakmayın kendimi tuhaf hissediyorum hahsjsjsj. Atamam oldu da onunla ilgili bi soru sorucaktım
Ben de bilgim olmadığı için siz bıraktınız diye bıraktım.Kaale almamış, duyarsız bir izlenim bırakmak istemedim, baktımfilmdelisi üzgün bırakmış, çok mantıklı geldi, ben de yaptım. Pişman değilim.
Kaale almamış, duyarsız bir izlenim bırakmak istemedim, baktımfilmdelisi üzgün bırakmış, çok mantıklı geldi, ben de yaptım. Pişman değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?