Coronasavar

Okuduğun kitaptan en etkilendiğin satırı burada paylaş tamam mı? Biz de nasiplenek. Okuması senden, filtresini yap aççık içelim biz de. :)
Bana sormadın ama duramadım. Anayurt Oteli'ni geçen hafta yeniden okudum, çünkü işverenim öyle istedi. Alıntıları stokluyorum haliyle, o yüzden şak diye çıkarıverdim.

Ne çok yalan söyleniyordu yeryüzünde; sözle, yazıyla, resimle ya da susarak.

Yeryüzünde canlı kalmanın bir bakıma suç işlemeden olamayacağını bilmeyen, kendilerini suçsuz sanan insanlardan çekiniyor, utanıyordu.

Kızlar ya aranızda bu devlet atamalarıyla ilgili bilgi sahibi olanlar bana yazabilir mi? Bir şey soracağım.

Kızlar üzgünüm bırakmayın kendimi tuhaf hissediyorum hahsjsjsj. Atamam oldu da onunla ilgili bi soru sorucaktım

Kızlar üzgünüm bırakmayın kendimi tuhaf hissediyorum hahsjsjsj. Atamam oldu da onunla ilgili bi soru sorucaktım
Kaale almamış, duyarsız bir izlenim bırakmak istemedim, baktım filmdelisi üzgün bırakmış, çok mantıklı geldi, ben de yaptım. Pişman değilim.

Kaale almamış, duyarsız bir izlenim bırakmak istemedim, baktım filmdelisi üzgün bırakmış, çok mantıklı geldi, ben de yaptım. Pişman değilim.

Ne niyetle yaptığınızı biliyorum kuzum da peşpeşe üzgünümler dolunca noluyoruz ayol üzülmeyin banaaaağ oldum hahsjsjs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…