Aynı anda birkaçı kitap okuyorum ben uzun zamandır, sağlam kafa olduklarım, çocuklar uyuyunca ambole olmuş kafayla okumaya çalıştıklarımOkuduğun kitaptan en etkilendiğin satırı burada paylaş tamam mı? Biz de nasiplenek. Okuması senden, filtresini yap aççık içelim biz de. :)
Aaa, evet aynen öyle. Eşimin babası yörük hatta. İzmir, Muğla civarlarında tüm sülalesi.Enee ben deSiz de mi karadeniz-ege karşılaşması oynuyorsunuz @turuncupijama da öyleydi galiba?
Gavurlar fck derken iyi, biz de dük diyoruz ne var yani
Eğer doğru ise fck ın açılımı nereden geldiğine dair bir yazı okumuştum aha bele kaldım
Şunları silelim de iyice ifşa olmayakAaa, evet aynen öyle. Eşimin babası yörük hatta. İzmir, Muğla civarlarında tüm sülalesi.
Annemle babam Trabzonlu, ben başka şehirde doğup büyüdüm ama birçok akraba hala Trabzonda.
Astoria , Arya tebrik edince tebrik etmediğim aklıma geldi ya. Bugün tam bir sürü insanıyım. Hayırlı olsun, tebrikler.
Çok bunaltıcı ama ya. Seveyim mi, küfür mü edeyim karar veremiyorsun, töğbest... Ben de çareyi uzak durmakta buldum, ne yapayım. Kendi sülalemin baskılarından kurtulmak için yıllarca savaş vermişim, yedirir miyim oğlum özgürlüğümü size. Kendi evimde kendi bardaklarımı istediğim yere koyarım hulleeyyn! Oh be, rahatladım. Tenks.
Nüfus azalımına ingilterenin aldığı bir önlem, yanılmıyorsam suçlularla fahişelerin çiftleştirilmesi.Nerdenmis? Bizide bilgilendirsene? Bu dük klanin artik bilimsel bir seviyeye ulasmasinin zamani geldi
Aydınlandım.Nüfus azalımına ingilterenin aldığı bir önlem, yanılmıyorsam suçlularla fahişelerin çiftleştirilmesi.
Daha eskiye gittiğine dair birkaç varsayım olsa da dile yerleşmesi şununla;
fornication under control of the king, şimdi baktım tekrar bunun kısaltması.
O öyle değil,şöyle bence:Nüfus azalımına ingilterenin aldığı bir önlem, yanılmıyorsam suçlularla fahişelerin çiftleştirilmesi.
Daha eskiye gittiğine dair birkaç varsayım olsa da dile yerleşmesi şununla;
fornication under control of the king, şimdi baktım tekrar bunun kısaltması.
Bunları anında nasıl buluyorsunuz arkadaş, arşiv mi var ben anlamadımO öyle değil,şöyle bence:
Eki Görüntüle 2617362
Muhabbetin başını kaçırdım ama annesiyle ‘yapışık ikiz’ şeklinde anlaşamayan kadınlardansınız belli ki.Bende mantiksizliga gicik oldugumdan dolayi hep tartisirdim annem ile. Annemde demogaji ile tartismayi kazanmaya çalisirdi, hiç konuya girmezdi bile. Hali ile sadece bagris çagris olur ve annemin "senin kötülügüneme diyoruz yavrum, aslinda sevinmelisin seni ne kadar düsündügüm için" ile beni iyiciden çileden çikartiyordu.
Simdi bende mesafe aldim. Telefonda sohbet yine o yöne dogru gidiyorsa, eger olursa konuyu degistirmeyi çalisiyorum. Eger kadin yine inat ediyorsa "seeyy ehmm, surayi daha temizlemem lazim, hadi anne, iyi günleeer" diye kapatmaya çalisirim.
Tabi arada yine halen sazan gibi dalip bagris çagris olur annem ile. Ancak ergenlik zamanlarimdan yine baya ilerleme var.
Tebrik ederim! Umarim hayirlisi olur, isini seversin, ortami seversin.
Aaa, evet aynen öyle. Eşimin babası yörük hatta. İzmir, Muğla civarlarında tüm sülalesi.
Annemle babam Trabzonlu, ben başka şehirde doğup büyüdüm ama birçok akraba hala Trabzonda.
Sizin nereler?
Astoria , Arya tebrik edince tebrik etmediğim aklıma geldi ya. Bugün tam bir sürü insanıyım. Hayırlı olsun, tebrikler.
Niye öyle dedin ki şimdi?Muhabbetin başını kaçırdım ama annesiyle ‘yapışık ikiz’ şeklinde anlaşamayan kadınlardansınız belli ki.
Hiç şaşırmadım, ben de öyleyim
Varsa muhteşem anlaşan, içtiği suya kadar günde 18262728kere konuşan, beraber tatil, alışveriş vs program yapıp, akıl danışan el kaldırsın.
Ve tekmeyi basalım.
Seherbazlar sırlarını söylemez bacım.Bunları anında nasıl buluyorsunuz arkadaş, arşiv mi var ben anlamadım
Aha minik bir anasının guzusu yakaladım, gel buraya minnoşkoNiye öyle dedin ki şimdi?
Ben zaten tfl dan kullandığım ve bu telefonun bayağı kıt zekalısı olduğumdan mümkün değil de, o nasıl arşiv o nası zeka şıp diye gif karikatür video çıkıyor, anlamıyorum.Seherbazlar sırlarını söylemez bacım.
Anam benim canım anam çilekeş anamAha minik bir anasının guzusu yakaladım, gel buraya minnoşko
Acıtmayacağım, söz.
.google dot comBen zaten tfl dan kullandığım ve bu telefonun bayağı kıt zekalısı olduğumdan mümkün değil de, o nasıl arşiv o nası zeka şıp diye gif karikatür video çıkıyor, anlamıyorum.
Alkışlanacak hareketler bunlar.
Şunu da yapmak istedim ama sana yapamam bunu.google dot com
Büyü bozuldu. =(.google dot com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?