Coronasavar

Evet her şeye dük diyoruz.
Erkeklerle dikiş tutturamıyor musun? Dük.
İş hayatında başarısız mısın? Dük
Annenle anlaşamıyor musun? Dük
Kendini sevmiyor musun? Dük
Hayat felsefemiz çok basit aslında.

Altın, gümüş, pırlanta
Zümrüt, sedef, yakutla
Kim mutlu olmuş dünyada
Bir tek içten düküş
Bir tatlı dük, bir öpüş
Sevdalı bir tek dük yeter bana

Hadi hadi, değilim diyor, bir yandan istiyor. Klanımızın bisikologu temel içgüdü çıktı aborey. : p

Her zaman Sharon Stone olmak istemişimdir. Ama pijamalarla zor : ((

Salon kadını mı sjajsjsj. Ya bi Gangsta değilim ama ben de bel altında fena sayılmam hahsjsjjs. Ya beni açın biraz yüz yüze iyiyim de yazarken kötüyüm.

İngilizcedeki "Duh", Freudyen ekol ile karışırsa hahsjsjs.

Salon kadını mı sjajsjsj. Ya bi Gangsta değilim ama ben de bel altında fena sayılmam hahsjsjjs. Ya beni açın biraz yüz yüze iyiyim de yazarken kötüyüm.
Valla ben de sen gelince bir üstümü başıma çekidüzen verip yerimde dikleşiyorum
Bize biraz düksever Astoria'yı göster, kamuoyu bunu istiyor

Herkesin hayatında var sanırım bu her moku bildiğini sanan ve o engin deneyim ve bilgi birikiminden mutlaka seni de nasiplendirmek isteyen kafa ütüleyici insan tiplerinden.

Bu kisi ne yazikki benim annem. Kes baglantiyi kesebilirsin

Kadin neredeyse "tip egitimide neymis ben gazete okuyorum, ayrica biri bunu facebookta paylasti" kivamina geldi. Bende artik "hm hm" deyip geçme kivamina geldim

Karadeniz kadını becerikli olduğu kadar otoriterdir de benim gördüklerim öyle en azından, Karadenizlilikten giricekse eşin, herşeyi göze almalı.

Valla ben de sen gelince bir üstümü başıma çekidüzen verip yerimde dikleşiyorum
Bize biraz düksever Astoria'yı göster, kamuoyu bunu istiyor

Hahahha arada teftişe geliyorum bakalım cozutuyor musunuz diye. Freud pipo seviyordu sizde dük mü oldu kız hehe.

Yok yok, sanirim gizliden bir abim var, annemde gizliden geline kv'delik yapiyor. Baska bir açiklamasi olamaz bunun

Kaale almamış, duyarsız bir izlenim bırakmak istemedim, baktım filmdelisi üzgün bırakmış, çok mantıklı geldi, ben de yaptım. Pişman değilim.
Ahahahshhs
Bilgim olmadığını belli ettim yani, düz mantık değil mi?
Yardımcı olamayınca üzülen, çok empatik ve sempatik kadınlarız şurada

Karadeniz kadını becerikli olduğu kadar otoriterdir de benim gördüklerim öyle en azından, Karadenizlilikten giricekse eşin,. herşeyi göze almalı.
İlişkimizin başlarından çok çekti ama zamanla güzel taktikler geliştirdi, oda sıcaklığında bekletilmiş Karadeniz kadınıyım sayesinde artık.

Gavurlar fck derken iyi, biz de dük diyoruz ne var yani
Eğer doğru ise fck ın açılımı nereden geldiğine dair bir yazı okumuştum aha bele kaldım

İlişkimizin başlarından çok çekti ama zamanla güzel taktikler geliştirdi, oda sıcaklığında bekletilmiş Karadeniz kadınıyım sayesinde artık.
Enee ben de Siz de mi karadeniz-ege karşılaşması oynuyorsunuz@turuncupijama da öyleydi galiba?

Yok yok, sanirim gizliden bir abim var, annemde gizliden geline kv'delik yapiyor. Baska bir açiklamasi olamaz bunun
Çok bunaltıcı ama ya. Seveyim mi, küfür mü edeyim karar veremiyorsun, töğbest... Ben de çareyi uzak durmakta buldum, ne yapayım. Kendi sülalemin baskılarından kurtulmak için yıllarca savaş vermişim, yedirir miyim oğlum özgürlüğümü size. Kendi evimde kendi bardaklarımı istediğim yere koyarım hulleeyyn! Oh be, rahatladım. Tenks.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…