Coronasavar

Yahu ben burada hiç dük propagandası yaptım mı? Hep en alçak gönüllü halimle, sanki dük ne bilmiyormuşçasına, hepinizden en az bende varmış edalarıyla kenardan izledim. Bu suçlamaya şaşırdım doğrusu. Yooo dostum yoooo. Evet, sahip olduğum üzerinde hakkım olan bir dük var. O ne demek la? İyi bir şeydir inşalla.

cilek.yagmuru geldi, bekleyenlere duyurulur.

Gelmeyecek miydin zaten öyle anlaşmamış mıydık?
Benimle beyim bilir onu sen ne bileceksin

Dükün tapusu sende, onu demek istiyorum

Gelmeyecek miydin zaten öyle anlaşmamış mıydık?
Benimle beyim bilir onu sen ne bileceksin
Gelicem gelicem.

Bu arada Yokuspokus ve estra'nın sabahki sucuk muhabbeti yüzünden az önce Şahin Sucukları reklamı çıktı forumda bana ve yanlışlıkla tıkladım

Aha şu cagnim kadının da elini ekmek hamuruna buladın ya corona yatacak yerin yok.

Yarım saat yemek yapicam diye, oğlumun eline verdiğim kandil simitlerini temizledim yarım saattir, bezinin üst kısmına kadar gitmiş susamlar büyük başarısından dolayı kutladım kendisini tabi sizde dük muhabbeti yapıyorsunuz gördüğüm üzere Loreht'cuma bir takım sözler söylenmiş sanırım. Doğrudur, bende dük içerikli sohbetlerine denk gelmiştim

Bu ikisinin ortası da çok var ama ya. Anneyle iyi anlaşmak demek, göbek bağını koparmadan ağzının içine bakmak demek değil ki. Veya her dediğini kabul etmek her konuda hem fikir olmak da değil. Anne değil de herhangi bir insan gibi düşün yani. Biriyle iyi anlaşman beyninin hükmünü ona vermen anlamına gelmez. Ana kuzusu veya anlaşamamak gibi iki seçenekle sınırlı değil. Çok saçma olurdu zaten öyle.

Vay be, bir darbe daha. Ben de beni savunacak, narin ve hassas ve minnoş kalbime merhem olacak sandıydım. Ama beni öldürmeyen şeyler güçlendirir. Bakınız taş gibiyim. Memintolar ve alt göbek hariç.

Ben ana bacı karıştırmadan eline sağlık diyorum.

Gerçekten sucuk satış sitesine mi yönlendirdi peki önemli olan o.
Evet neyse ki sucuktu. İşin komiği tıkladığımı fark etmedim, sana cevap azacakken ekranda bir anda sucuklar belirdi ahaahh

Annemle çoğu kez anlaşamayız, bazen ay tutulması gibi anlar olur aynı fikirde oluruz ve genellikle yaptığım pek çok espriyi ciddiye alarak bi düşer mutlaka. "Aaa neden öyle dedin Gangsta?" "Anne, buna espri deniyor. Off nallet kuşak farkı" "Neresine gülmem gerekiyor, anlat, ciddi sandım ben anlat anlat güleyim."
Sonra bakınız şekil 1 a ben:

Güzel olmuş ellerine sağlık,bende arada yapıyorum hatta tarifi isabella'nın denedim çok güzel oldu tavisye ederim o tarifi.

Vay be, bir darbe daha. Ben de beni savunacak, narin ve hassas ve minnoş kalbime merhem olacak sandıydım. Ama beni öldürmeyen şeyler güçlendirir. Bakınız taş gibiyim. Memintolar ve alt göbek hariç.
Ah o memitolar çocukların anne sütü serüveni bitince hep birlikte estetikle taş gibi olalım ne dersiniz birlikte gidersek indirim de olir belki, meme başı bir indirime girerler herhalde

Ah o memitolar çocukların anne sütü serüveni bitince hep birlikte estetikle taş gibi olalım ne dersiniz birlikte gidersek indirim de olir belki, meme başı bir indirime girerler herhalde

Birlikte yaptıracağsak ben varım. Tek gitmem korkarım.
KudrAlobar ile 40tan sonra gözleri yaptıracağız, senle ve ihtiyaç gören diğer kankeytolarla da memintoları şahlandırırız. Hm?

Benim çaktırmadan bisikolojimi bozuyollağ da kendileri.

Evren meşazını alıyor Lyanna bacım, o dük sana gelecek!1111!!
Bu ara gelmesin corona var. Şu zımbırtı bitsin zaten ya dük bana gelecek ya ben düke gideceğim

Meme başı indirim derken?
Bende anne sütü serüveni yok ama ortak ameliyata giriyorsak ben de girebilirim. Gerçi benimkileri dikleştirince füze gibi olur muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…