Yahu ben burada hiç dük propagandası yaptım mı? Hep en alçak gönüllü halimle, sanki dük ne bilmiyormuşçasına, hepinizden en az bende varmış edalarıyla kenardan izledim. Bu suçlamaya şaşırdım doğrusu.Ahaha en başta dükün var ya, onda maşallah hiç bakmıyorsun olan var olmayan var diye
Dükün var derken senin kendi dükün var demiyorum yani, hoş belki vardır bilemem, ama sahip olduğun üzerinde hakkın olan bir dük var demek istiyorum ahfha
Gelmeyecek miydin zaten öyle anlaşmamış mıydık?"Evimizi görsen" mi.. Bu bir teklif mi? Öyleyse tamam corona zımbırtısı bitsin kahve eşliğinde gıybete geliyorum hazır ol
Benim de saklayacak bir şeyim yok, sadece herkesin görmesini istemeyeceğim şeylerim var ahahahSen tabii beyinle...
Dükün tapusu sende, onu demek istiyorumYahu ben burada hiç dük propagandası yaptım mı? Hep en alçak gönüllü halimle, sanki dük ne bilmiyormuşçasına, hepinizden en az bende varmış edalarıyla kenardan izledim. Bu suçlamaya şaşırdım doğrusu.Yooo dostum yoooo. Evet, sahip olduğum üzerinde hakkım olan bir dük var. O ne demek la? İyi bir şeydir inşalla.
cilek.yagmuru geldi, bekleyenlere duyurulur.
Gelicem gelicem.Gelmeyecek miydin zaten öyle anlaşmamış mıydık?
Benimle beyim bilir onu sen ne bileceksin
Ben bakınca "Vay canına, ananda mı fırıncıydı be Lorethim" tadında bir baş yapıt görüyorum ama siz ne görüyorsunuz? Şekil falso mu? Ama bu yaptığım ilk ekmek. Kötü yorum sahibinindir ayrıca.
Eki Görüntüle 2617386
Bu ikisinin ortası da çok var ama ya. Anneyle iyi anlaşmak demek, göbek bağını koparmadan ağzının içine bakmak demek değil ki. Veya her dediğini kabul etmek her konuda hem fikir olmak da değil. Anne değil de herhangi bir insan gibi düşün yani. Biriyle iyi anlaşman beyninin hükmünü ona vermen anlamına gelmez. Ana kuzusu veya anlaşamamak gibi iki seçenekle sınırlı değil. Çok saçma olurdu zaten öyle.Çevremde ailesiyle iyi geçinen kadınlar genelde daha nasıl diyeyim, fikirsizler.
Sözüm gerçekten meclisten dışarı, göbek bağını koparamayan hala şımarıklık hat safhada olan, bir başına olmayı bırak, birey olmaktan bihaber ve evli, çalışan vs olmasına rağmen ilk fırsatta soluğu anne yanında alanlar.
Kendim gibi tanıdıklarım da zaten çıkıntıdır, nasıl ki kimselerle kolay kolay anlaşamıyorsa aynı şekilde anneyle de anlaşamaz ve o baskı mantığa karşı durur zaten.
Seninle annenin kafa yapısının bir olması, annemin jenerasyon tuzağına düşmeden, açık, güncel, zeki bir kadın olmasından sebeptir ki anlaşabilesiniz.
Yiğidim dedi ki, kadınım bir de ayran çal yanına. Bir baş soğan, bir tas çorba, daha ne ister bu Adem oğlu.Aha şu cagnim kadının da elini ekmek hamuruna buladın ya corona yatacak yerin yok.
Gerçekten sucuk satış sitesine mi yönlendirdi peki önemli olan o.Dükün tapusu sende, onu demek istiyorum
Gelicem gelicem.
Bu aradaYokuspokus ve estra'nın sabahki sucuk muhabbeti yüzünden az önce Şahin Sucukları reklamı çıktı forumda bana ve yanlışlıkla tıkladım
Vay be, bir darbe daha. Ben de beni savunacak, narin ve hassas ve minnoş kalbime merhem olacak sandıydım. Ama beni öldürmeyen şeyler güçlendirir. Bakınız taş gibiyim. Memintolar ve alt göbek hariç.Yarım saat yemek yapicam diye, oğlumun eline verdiğim kandil simitlerini temizledim yarım saattir, bezinin üst kısmına kadar gitmiş susamlarbüyük başarısından dolayı kutladım kendisini tabi sizde dük muhabbeti yapıyorsunuz gördüğüm üzere Loreht'cuma bir takım sözler söylenmiş sanırım. Doğrudur, bende dük içerikli sohbetlerine denk gelmiştim
Ben ana bacı karıştırmadan eline sağlık diyorum.Ben bakınca "Vay canına, ananda mı fırıncıydı be Lorethim" tadında bir baş yapıt görüyorum ama siz ne görüyorsunuz? Şekil falso mu? Ama bu yaptığım ilk ekmek. Kötü yorum sahibinindir ayrıca.
Eki Görüntüle 2617386
Evet neyse ki sucuktu. İşin komiği tıkladığımı fark etmedim, sana cevap azacakken ekranda bir anda sucuklar belirdi ahaahhGerçekten sucuk satış sitesine mi yönlendirdi peki önemli olan o.
Ben yaptım onu, profil bağlantımı oraya yönlendirdim. Seninkine tıklayınca da patlıcan çıkıyor meselaBen ana bacı karıştırmadan eline sağlık diyorum.
Evet neyse ki sucuktu. İşin komiği tıkladığımı fark etmedim, sana cevap azacakken ekranda bir anda sucuklar belirdi ahaahh
PatlıcanBen yaptım onu, profil bağlantımı oraya yönlendirdim. Seninkine tıklayınca da patlıcan çıkıyor mesela
En son annemle tatile gittiğimimde küçüğe hamileydim.
Büyük oğlan yeni 1 yaşındaydı ve ablam yanımızdaydı.
Sanıyorum ablam olmasaydı boğardım, zaten günlerce kavga ettik, en son yemekte elimdeki pıçağı anneme ‘bana baksana sen’ diye sallıyordum.
Ablam da yazık bir menopozlu bir hormonlardan kafa gidik hamile ve gerçek bir bebekle ne yapıyordu bilmiyorum, dönüşte tatile gitti bir daha
Dükün tapusu sende, onu demek istiyorum
Gelicem gelicem.
Bu aradaYokuspokus ve estra'nın sabahki sucuk muhabbeti yüzünden az önce Şahin Sucukları reklamı çıktı forumda bana ve yanlışlıkla tıkladım
Ben bakınca "Vay canına, ananda mı fırıncıydı be Lorethim" tadında bir baş yapıt görüyorum ama siz ne görüyorsunuz? Şekil falso mu? Ama bu yaptığım ilk ekmek. Kötü yorum sahibinindir ayrıca.
Eki Görüntüle 2617386
Ah o memitolarVay be, bir darbe daha. Ben de beni savunacak, narin ve hassas ve minnoş kalbime merhem olacak sandıydım. Ama beni öldürmeyen şeyler güçlendirir. Bakınız taş gibiyim. Memintolar ve alt göbek hariç.
Ah o memitolarçocukların anne sütü serüveni bitince hep birlikte estetikle taş gibi olalım ne dersiniz birlikte gidersek indirim de olir belki, meme başı bir indirime girerler herhalde
Bu ara gelmesin corona var. Şu zımbırtı bitsin zaten ya dük bana gelecek ya ben düke gideceğimEvren meşazını alıyor Lyanna bacım, o dük sana gelecek!1111!!
Meme başı indirim derken?Ah o memitolarçocukların anne sütü serüveni bitince hep birlikte estetikle taş gibi olalım ne dersiniz birlikte gidersek indirim de olir belki, meme başı bir indirime girerler herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?