- 8 Mart 2015
- 25.154
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.410
- 798
En son annemle tatile gittiğimimde küçüğe hamileydim.Anam benim canım anam çilekeş anamgenel olarak iyi anlaşırız, arkadaş gibiyiz demicem ama bi tık yakınız o seviyeye günde 4848383 kez kimseyle konuşmam değil annem ama bi şey alırken seçerken vs fikrini sorarım ya o da bana sorarı. Normal bi ilişkimiz var bence. Evet birlikte tatil de yapıyoruz.
Düktüğümün telefonu beyin hızımımıza yetişemiyor.Şunu da yapmak istedim ama sana yapamam bunufilmdelisi ortaya atıyorum üstüne alınma
Eki Görüntüle 2617376
Ya belki normali sizinkidir bilmiyorumEn son annemle tatile gittiğimimde küçüğe hamileydim.
Büyük oğlan yeni 1 yaşındaydı ve ablam yanımızdaydı.
Sanıyorum ablam olmasaydı boğardım, zaten günlerce kavga ettik, en son yemekte elimdeki pıçağı anneme ‘bana baksana sen’ diye sallıyordum.
Ablam da yazık bir menopozlu bir hormonlardan kafa gidik hamile ve gerçek bir bebekle ne yapıyordu bilmiyorum, dönüşte tatile gitti bir daha
Çok ender telefondan giriyorum. Resim, foto ekliyorsam bilgisayar başındayımdır. Yoksa uğraşılmaz ya bence de.Düktüğümün telefonu beyin hızımımıza yetişemiyor.
Ya da bunu kullanacak beyin bende mevcut değil
Ciddiyim, zor olay.
Enteresan, tabi maşallah da enteresan yani.Ben annemle gezmeyi tozmayı çok severim. Çok uyar kafalarımız.
Altın takmaya geleyim bari.Ya belki normali sizinkidir bilmiyorum@Vander de kardeşleriyle atışıyordu.
benim mükemmele yakın aile ilişkilerim var siz bana bakmayın.
Bi maşallahınızı alırız.
Ben heepp telefondan giriyorum.Çok ender telefondan giriyorum. Resim, foto ekliyorsam bilgisayar başındayımdır. Yoksa uğraşılmaz ya bence de.
Niye enteresan ayol. İlgi alanlarımız benzer, dakiklik vs benzer, birbirimizle eğleniyoruz da. Bilemedim insanın annesiyle gezmeyi sevmesi enteresan mıEnteresan, tabi maşallah da enteresan yani.
Yazıık bilgisayarı yok fakir ayoollBen heepp telefondan giriyorum.
sizi beceriksiz loserlar
Bir şey ekleyeyim diyorum, haydi çık burdan aç sekmeyi, ara bul, linki kırp buraya dön mesajı yaz derken bakıyorum 8 sayfa geçmişÇok ender telefondan giriyorum. Resim, foto ekliyorsam bilgisayar başındayımdır. Yoksa uğraşılmaz ya bence de.
O kadar kusurumuz da olsun, nazar boncuğu niyetine. Çünkü geri kalan kısımlar hep mükemmellik.Ben heepp telefondan giriyorum.
sizi beceriksiz loserlar
En son annemle tatile gittiğimimde küçüğe hamileydim.
Büyük oğlan yeni 1 yaşındaydı ve ablam yanımızdaydı.
Sanıyorum ablam olmasaydı boğardım, zaten günlerce kavga ettik, en son yemekte elimdeki pıçağı anneme ‘bana baksana sen’ diye sallıyordum.
Ablam da yazık bir menopozlu bir hormonlardan kafa gidik hamile ve gerçek bir bebekle ne yapıyordu bilmiyorum, dönüşte tatile gitti bir daha
Mükemmelliğin tevazundan geliyor di mi lorethimO kadar kusurumuz da olsun, nazar boncuğu niyetine. Çünkü geri kalan kısımlar hep mükemmellik.
Neyse ki telefonda da gizli sekme var ahfhaBen heepp telefondan giriyorum.
sizi beceriksiz loserlar
Ya ne yapıyım, olan var olmayan var. Ayıp olmasın diye ne zenginliğimi, ne müthiş meziyetlerimi, ne pırlantadan kalbimi anlatamıyorum. Hiçbir şeyim yokmuş gibi sevin beni ama her şeyim var bilin tabi.Mükemmeliğin tevazundan geliyor di mi lorethim
Çevremde ailesiyle iyi geçinen kadınlar genelde daha nasıl diyeyim, fikirsizler.Niye enteresan ayol. İlgi alanlarımız benzer, dakiklik vs benzer, birbirimizle eğleniyoruz da. Bilemedim insanın annesiyle gezmeyi sevmesi enteresan mı
Ahaha en başta dükün var ya, onda maşallah hiç bakmıyorsun olan var olmayan var diyeYa ne yapıyım, olan var olmayan var. Ayıp olmasın diye ne zenginliğimi, ne müthiş meziyetlerimi, ne pırlantadan kalbimi anlatamıyorum. Hiçbir şeyim yokmuş gibi sevin beni ama her şeyim var bilin tabi.
Keşke evimizi görsen şimdiYazıık bilgisayarı yok fakir ayooll
3nity mesela, yeni sekme açmak yerine yeni cihaz alıyormuş. Her cihazda bir sekme açık oluyormuş.
Sen anca telefon.
benim saklayacak bi şeyim yokNeyse ki telefonda da gizli sekme var ahfha
Hakikaten gizli sekme olayı yokken napıyormuş insanlar yazık
"Evimizi görsen" mi.. Bu bir teklif mi? Öyleyse tamam corona zımbırtısı bitsin kahve eşliğinde gıybete geliyorum hazır olKeşke evimizi görsen şimdi
benim saklayacak bi şeyim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?