Coronasavar

En son annemle tatile gittiğimimde küçüğe hamileydim.
Büyük oğlan yeni 1 yaşındaydı ve ablam yanımızdaydı.
Sanıyorum ablam olmasaydı boğardım, zaten günlerce kavga ettik, en son yemekte elimdeki pıçağı anneme ‘bana baksana sen’ diye sallıyordum.
Ablam da yazık bir menopozlu bir hormonlardan kafa gidik hamile ve gerçek bir bebekle ne yapıyordu bilmiyorum, dönüşte tatile gitti bir daha

Ya belki normali sizinkidir bilmiyorum @Vander de kardeşleriyle atışıyordu.
benim mükemmele yakın aile ilişkilerim var siz bana bakmayın.
Bi maşallahınızı alırız.

Ben annemle gezmeyi tozmayı çok severim. Çok uyar kafalarımız.
Enteresan, tabi maşallah da enteresan yani.
Ya belki normali sizinkidir bilmiyorum @Vander de kardeşleriyle atışıyordu.
benim mükemmele yakın aile ilişkilerim var siz bana bakmayın.
Bi maşallahınızı alırız.
Altın takmaya geleyim bari.

Tamam anladım kaknem kadın benmişim, tek anlaşamayan huysuz vs

Çok ender telefondan giriyorum. Resim, foto ekliyorsam bilgisayar başındayımdır. Yoksa uğraşılmaz ya bence de.
Bir şey ekleyeyim diyorum, haydi çık burdan aç sekmeyi, ara bul, linki kırp buraya dön mesajı yaz derken bakıyorum 8 sayfa geçmiş

Bu yazdıkların bana moral için loreth, ama yine de iyi hissettim thanks...

cok guldum :) selam kızlar

Niye enteresan ayol. İlgi alanlarımız benzer, dakiklik vs benzer, birbirimizle eğleniyoruz da. Bilemedim insanın annesiyle gezmeyi sevmesi enteresan mı
Çevremde ailesiyle iyi geçinen kadınlar genelde daha nasıl diyeyim, fikirsizler.
Sözüm gerçekten meclisten dışarı, göbek bağını koparamayan hala şımarıklık hat safhada olan, bir başına olmayı bırak, birey olmaktan bihaber ve evli, çalışan vs olmasına rağmen ilk fırsatta soluğu anne yanında alanlar.

Kendim gibi tanıdıklarım da zaten çıkıntıdır, nasıl ki kimselerle kolay kolay anlaşamıyorsa aynı şekilde anneyle de anlaşamaz ve o baskı mantığa karşı durur zaten.

Seninle annenin kafa yapısının bir olması, annemin jenerasyon tuzağına düşmeden, açık, güncel, zeki bir kadın olmasından sebeptir ki anlaşabilesiniz.

Ya ne yapıyım, olan var olmayan var. Ayıp olmasın diye ne zenginliğimi, ne müthiş meziyetlerimi, ne pırlantadan kalbimi anlatamıyorum. Hiçbir şeyim yokmuş gibi sevin beni ama her şeyim var bilin tabi.
Ahaha en başta dükün var ya, onda maşallah hiç bakmıyorsun olan var olmayan var diye
Dükün var derken senin kendi dükün var demiyorum yani, hoş belki vardır bilemem, ama sahip olduğun üzerinde hakkın olan bir dük var demek istiyorum ahfha

Keşke evimizi görsen şimdi

benim saklayacak bi şeyim yok
"Evimizi görsen" mi.. Bu bir teklif mi? Öyleyse tamam corona zımbırtısı bitsin kahve eşliğinde gıybete geliyorum hazır ol

Benim de saklayacak bir şeyim yok, sadece herkesin görmesini istemeyeceğim şeylerim var ahahah Sen tabii beyinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…