- 20 Kasım 2018
- 15.124
- 57.000
- 598
- 35
Teşekkür ederim, not ettim bu tarifi. Biz de instant maya bulamayınca, ekşi ekmek mayası diye bir şey bulduk,onun arkasındaki tarifi yaptık. Bakalım tadı nasıl olacak. =)Güzel olmuş ellerine sağlık,bende arada yapıyorum hatta tarifi isabella'nın denedim çok güzel oldu tavisye ederim o tarifi.
Ekmekler Pideler - Evde Kolay Ekmek
#EvdeKal dığımız bugünlerde şüphesiz hemen herkesin artık evde denediği şeylerin başında geliyor ekmek.Çünkü en temel gıdamız.Yiyecek hiçbirşey bulamadığımız birgünde ekmekle bile doyurabiliriz karnımızı...Ben bir süre önce evde kendi ekmeğimizi yapmaya başlamıştım bile.Ve ekmek yapmak öyle...www.kadinlarkulubu.com
Ekip toplanmaya başladı. Valla olur bu iş.Ah o memitolarçocukların anne sütü serüveni bitince hep birlikte estetikle taş gibi olalım ne dersiniz birlikte gidersek indirim de olir belki, meme başı bir indirime girerler herhalde
Daktır B, Bülent Bey deyince Doktor Bilal'den VJ Bülent'e uzanan isimler belirdi bir anda zihnimdeDaktır B vardı, Bülent Bey... Programda izliyordum, baya güzel işler çıkarıyordu. Karın germe, meme vb. gerekli bulmadığı taktirde de işlem yapmıyor, psikologa yönlendiriyordu önce. O doktoru yazdımdı kafaya. Acaba maliyeti ne kadara olur? Ancak biriktiririm ben. :)
Daktır B, Bülent Bey deyince Doktor Bilal'den VJ Bülent'e uzanan isimler belirdi bir anda zihnimde
Daktır B vardı, Bülent Bey... Programda izliyordum, baya güzel işler çıkarıyordu. Karın germe, meme vb. gerekli bulmadığı taktirde de işlem yapmıyor, psikologa yönlendiriyordu önce. O doktoru yazdımdı kafaya. Acaba maliyeti ne kadara olur? Ancak biriktiririm ben. :)
Teşekkür ederim, not ettim bu tarifi. Biz de instant maya bulamayınca, ekşi ekmek mayası diye bir şey bulduk,onun arkasındaki tarifi yaptık. Bakalım tadı nasıl olacak. =)
Ekip toplanmaya başladı. Valla olur bu iş.
Daktır B vardı, Bülent Bey... Programda izliyordum, baya güzel işler çıkarıyordu. Karın germe, meme vb. gerekli bulmadığı taktirde de işlem yapmıyor, psikologa yönlendiriyordu önce. O doktoru yazdımdı kafaya. Acaba maliyeti ne kadara olur? Ancak biriktiririm ben. :)
Bende bakmıştım da gelen yorumlarda da yazıyordu fiatı biraz tuzluymuş.
Rica ederim 3 kere yaptım bundan,çok ta güzel oldu.instant mayayı bimden almıştım büyük pakette,elinin altında olursa kolay olur.
Mutlaka güzel olmuştur ellerine sağlık..
Bu bayanın tarifleride süper oluyor bunada bakabilirsin.
Benim memelerime de lazım. Neredeymiş doktorcum
Ahahha her zaman bebişim.Ambale kafa, severim. İçmeden doğalı yakalayınca böyle olunuyo. Emeğine sağlık
40-45 dediğin bin tele mi. Eski parayla milyar olan.Eh adamın programı var haliyle ünü de, iyi iş çıkarabildikten sonra (Ki riske atılmaz bu tarz şeyler, sağlık sonuçta), biraz tuzlu olur haliyle. 40-45 arası düşünüyorum, o zamana kadar Allah Kerim.
Eh adamın programı var haliyle ünü de, iyi iş çıkarabildikten sonra (Ki riske atılmaz bu tarz şeyler, sağlık sonuçta), biraz tuzlu olur haliyle. 40-45 arası düşünüyorum, o zamana kadar Allah Kerim.
Eşimle bir program izlerken kadınların doğum sonrası karın gerdirme operasyonu yaptırma oranın arttığiyla ilgili bir ayrıntı verdiler.Birlikte yaptıracağsak ben varım. Tek gitmem korkarım.
KudrAlobar ile 40tan sonra gözleri yaptıracağız, senle ve ihtiyaç gören diğer kankeytolarla da memintoları şahlandırırız. Hm?
Benim çaktırmadan bisikolojimi bozuyollağ da kendileri.
Bende bakmıştım da gelen yorumlarda da yazıyordu fiatı biraz tuzluymuş.
Rica ederim 3 kere yaptım bundan,çok ta güzel oldu.instant mayayı bimden almıştım büyük pakette,elinin altında olursa kolay olur.
Mutlaka güzel olmuştur ellerine sağlık..
Bu bayanın tarifleride süper oluyor bunada bakabilirsin.
Tutacak başka bir şeyler arayışındadır belki de, bir anda elinden aldık yavrumun, boşta kaldı. Nappsın?
Level atladı, seviye geldi bırakınca; BDV filan geziyordur özgürlüğüne kavuştu bırakınca.
Şu tarifi yarım saat önce göreydiiiim. Yarının ekmeğine kısmetmiş
Yaa çok teşekkür ederim caaağnım turuncum, inşallah :)
Bunu denemedim hiç mutlaka yapacam bundan..
Hayırlı olsun ataman olmuş,hayırlı görevlerin olsun başarılar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?