Coronasavar

Daktır B vardı, Bülent Bey... Programda izliyordum, baya güzel işler çıkarıyordu. Karın germe, meme vb. gerekli bulmadığı taktirde de işlem yapmıyor, psikologa yönlendiriyordu önce. O doktoru yazdımdı kafaya. Acaba maliyeti ne kadara olur? Ancak biriktiririm ben. :)

Teşekkür ederim, not ettim bu tarifi. Biz de instant maya bulamayınca, ekşi ekmek mayası diye bir şey bulduk,onun arkasındaki tarifi yaptık. Bakalım tadı nasıl olacak. =)
Ah o memitolar çocukların anne sütü serüveni bitince hep birlikte estetikle taş gibi olalım ne dersiniz birlikte gidersek indirim de olir belki, meme başı bir indirime girerler herhalde
Ekip toplanmaya başladı. Valla olur bu iş.

Daktır B, Bülent Bey deyince Doktor Bilal'den VJ Bülent'e uzanan isimler belirdi bir anda zihnimde

Bende bakmıştım da gelen yorumlarda da yazıyordu fiatı biraz tuzluymuş.

Rica ederim 3 kere yaptım bundan,çok ta güzel oldu.instant mayayı bimden almıştım büyük pakette,elinin altında olursa kolay olur.
Mutlaka güzel olmuştur ellerine sağlık..

Bu bayanın tarifleride süper oluyor bunada bakabilirsin.

Benim memelerime de lazım. Neredeymiş doktorcum

Eh adamın programı var haliyle ünü de, iyi iş çıkarabildikten sonra (Ki riske atılmaz bu tarz şeyler, sağlık sonuçta), biraz tuzlu olur haliyle. 40-45 arası düşünüyorum, o zamana kadar Allah Kerim.

Ambale kafa, severim. İçmeden doğalı yakalayınca böyle olunuyo. Emeğine sağlık
Ahahha her zaman bebişim.

Eh adamın programı var haliyle ünü de, iyi iş çıkarabildikten sonra (Ki riske atılmaz bu tarz şeyler, sağlık sonuçta), biraz tuzlu olur haliyle. 40-45 arası düşünüyorum, o zamana kadar Allah Kerim.
40-45 dediğin bin tele mi. Eski parayla milyar olan.
İki memeye o parayı vermem ya, o kadar etmez benimkiler

Böyle de iş görüyorlar çok şükür, yine belli bir kitlem var ahfhah

Adam işini güzel yapıyor,her defasında sorunsuzdu estetikleri ben bile hayran kaldım yani.
Bende düşünmüştüm göbekteki yağı aldırayım diyede vazgeçtim sonra.

Eşimle bir program izlerken kadınların doğum sonrası karın gerdirme operasyonu yaptırma oranın arttığiyla ilgili bir ayrıntı verdiler.
Eşim de hemen ne gerek var muhabbetine girdi bende meme için bir estetik yaptırsam güzel olacak dedim. Adam 180 derece döndü, tabi sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap dedi karın gerdirme deyince ne gerek var meme deyince sen iyi hisset yeter ki tabi ben, sen beni beğenmiyor musun gibi triplere girerek kendisini dediği lafa pişman ettirdim orası ayrı.

Son düzenleme:

Şu tarifi yarım saat önce göreydiiiim. Yarının ekmeğine kısmetmiş

Aaaa cilek.yagmuru nerede ya? Tutmak deyince, aklıma geldi.

2 gündür doğru düzgün giremedim şuraya, "bu çilek kız nerede" demediniz de elimdekini almaya gelince mi aklınıza geldim
Aha şimdi de ben vermiyorum, sımsıkı tutacam

Arada bdv'ye girdim, 2-3 kişiyle döğüşeyim de stres atayım dedim, olmadı.
Banlanmaktan korktum, elimdekileri alırsınız diye korktum ve korktuğum başıma geldi

Dükün var dedim aklıma geldi cilek.yagmuru nerelerde acaba yine

Dük deyince aklına gelmem...
Buradayım ya, canım sıkkındı biraz keyfinizi kaçırmayayım dedim.
Ama artık regl olduğuma göre sahalara dönebilirim

Merhaba tatlı qıslar

https://giphy.com/J5lQ5TKD5qdd6

Bunu denemedim hiç mutlaka yapacam bundan..

Yarın denerim ben, güzel olursa yazarım.
Virüsten önce de ekmek yapıyodum ben ara sıra ama bu ara hemen hemen her gün nadiren 2 günde bir yapıyorum. Her seferinde de değişik tarif deniyorum. 25 kilo un sipariş ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…