- 20 Mart 2008
- 142.078
- 214.214
- 1.423
- 60
Yarın denerim ben, güzel olursa yazarım.
Virüsten önce de ekmek yapıyodum ben ara sıra ama bu ara hemen hemen her gün nadiren 2 günde bir yapıyorum. Her seferinde de değişik tarif deniyorum. 25 kilo un sipariş ettim
Onu da attım kenara. İsabelinkini de denicem.Tarifi yapan bayanın acayip güzel oluyor yorumlarda var zaten becerikli bir bayan.
Bende merak ederim nasıl oldu diye,ilk defa ekmek yaptım hayatımda oda isabelin tarifyle oda çok güzel olmuştu.
İnşallah, çok sağ olun :)
Onu da attım kenara. İsabelinkini de denicem.
Yanlış bilmiyorsam sen psikologsun değilmi.
Çok sevindim inan,kendi kızımda tam işe başlayacaktı onayı geldi geçici süre kapandı oda evde beklemede şu anda.
Evet evet. Ben de kızınız için çok sevindim, Allah tüm bekleyenlere hayırlı işler nasip etsin. Geçici bir süreç diye umalım, onayı gelmiş en azından. :)
İsabelinkide çok güzel oldu,ben bide ilk defa denedim çok mayalı hamurla elim arasında savaş çıkıyor huylanıyorum
Kizlar ne oluyor bende bilmiyorum, online sekilde biolojik sistemim sizin ile sekronize mi oldu, ne oldu ama gelece haftaya regl olmayi beklerken, bügün kendisi bana sürpriz etti
Agri kesicimi aldim, ilaç olarak çikolata yiyorum. Su an kadin olmaktan nefret ediyorum
ben genelde yoğurup kalıba alıyorum hemen kalıpta mayalandırıyorum. Hem daha kolay hem daha pofuduk oluyor.
Sen tutmayı seviyorsun diye bak hemen sen geliyorsun aklımıza2 gündür doğru düzgün giremedim şuraya, "bu çilek kız nerede" demediniz de elimdekini almaya gelince mi aklınıza geldim
Aha şimdi de ben vermiyorum, sımsıkı tutacam
Arada bdv'ye girdim, 2-3 kişiyle döğüşeyim de stres atayım dedim, olmadı.
Banlanmaktan korktum, elimdekileri alırsınız diye korktum ve korktuğum başıma geldi
Dük deyince aklına gelmem...
Buradayım ya, canım sıkkındı biraz keyfinizi kaçırmayayım dedim.
Ama artık regl olduğuma göre sahalara dönebilirim
Merhaba tatlı qıslar
https://giphy.com/J5lQ5TKD5qdd6
Kizlar ne oluyor bende bilmiyorum, online sekilde biolojik sistemim sizin ile sekronize mi oldu, ne oldu ama gelece haftaya regl olmayi beklerken, bügün kendisi bana sürpriz etti
Agri kesicimi aldim, ilaç olarak çikolata yiyorum. Su an kadin olmaktan nefret ediyorum
Benimki de anca bitiyor, 10 gün olacak bitemedi bir türlü. 10 ay olmuş en son olalı, dedim hakkıdır kanasın.Kizlar ne oluyor bende bilmiyorum, online sekilde biolojik sistemim sizin ile sekronize mi oldu, ne oldu ama gelece haftaya regl olmayi beklerken, bügün kendisi bana sürpriz etti
Eşimle bir program izlerken kadınların doğum sonrası karın gerdirme operasyonu yaptırma oranın arttığiyla ilgili bir ayrıntı verdiler.
Eşim de hemen ne gerek var muhabbetine girdi bende meme için bir estetik yaptırsam güzel olacak dedim. Adam 180 derece döndü, tabi sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap dedikarın gerdirme deyince ne gerek var meme deyince sen iyi hisset yeter ki tabi ben, sen beni beğenmiyor musun gibi triplere girerek kendisini dediği lafa pişman ettirdim orası ayrı.
Sen tutmayı seviyorsun diye bak hemen sen geliyorsun aklımıza
Dük deyince şu grupta aklıma gelen ilk isimlerdensin. Kader ortağımsın, aynı çileyi çekiyoruz. Akut dük yetmezliğinden muzdaribiz.
Ama corona bitsin sana da gıcık olucam çünkü senin dükün de elinin altında olacak. İster mecazi al bunu ister literally
Aleostatik, he mi?Valla benim de bugün olmam lazımdı hâlâ bir şey yok. Aleostatik stres hepimizi etkiledi :/
Ekmek muhabbeti dükle paralel yürüyor ama bu sefer, rahat olabilirsin.Tam dük muhabbetimle gelmiştim ki yine seviyeli bir ekmek muhabbetinin ortasında kaldım
Neyse ki adamın yüzünü atmıştım sadece.
Don meselesi gibi oldu. Yine uyarmadın beni
Valla benim de bugün olmam lazımdı hâlâ bir şey yok. Aleostatik stres hepimizi etkiledi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?