Coronasavar

Tarifi yapan bayanın acayip güzel oluyor yorumlarda var zaten becerikli bir bayan.
Bende merak ederim nasıl oldu diye,ilk defa ekmek yaptım hayatımda oda isabelin tarifyle oda çok güzel olmuştu.

Yanlış bilmiyorsam sen psikologsun değilmi.
Çok sevindim inan,kendi kızımda tam işe başlayacaktı onayı geldi geçici süre kapandı oda evde beklemede şu anda.

Evet evet. Ben de kızınız için çok sevindim, Allah tüm bekleyenlere hayırlı işler nasip etsin. Geçici bir süreç diye umalım, onayı gelmiş en azından. :)

Evet evet. Ben de kızınız için çok sevindim, Allah tüm bekleyenlere hayırlı işler nasip etsin. Geçici bir süreç diye umalım, onayı gelmiş en azından. :)

Doğru hatırlamışım demekki,uzun bir süre yds sınavlarına giriyordu sonunda kazandı ana dili gibi ingilizcesi olmasına rağmen her seferinde köşeden dönüyordu.En azından devlette olması çok iyi oldu.

Mevsimsel olabilir bunlar,birde gerginsen filan oda etkiliyor.

Sen tutmayı seviyorsun diye bak hemen sen geliyorsun aklımıza

Dük deyince şu grupta aklıma gelen ilk isimlerdensin. Kader ortağımsın, aynı çileyi çekiyoruz. Akut dük yetmezliğinden muzdaribiz.
Ama corona bitsin sana da gıcık olucam çünkü senin dükün de elinin altında olacak. İster mecazi al bunu ister literally

Valla benim de bugün olmam lazımdı hâlâ bir şey yok. Aleostatik stres hepimizi etkiledi :/

Benimki de anca bitiyor, 10 gün olacak bitemedi bir türlü. 10 ay olmuş en son olalı, dedim hakkıdır kanasın.
Hamiş de değilmişim içim rahatladı

Benimki "Sen hep güzelsin" filan derdi, geçenlerde "Yine güzelim de mi?" dedim, biraz düşündü. O es'ten aldım ben

Tam dük muhabbetimle gelmiştim ki yine seviyeli bir ekmek muhabbetinin ortasında kaldım
Neyse ki adamın yüzünü atmıştım sadece.
Don meselesi gibi oldu. Yine uyarmadın beni

Tam dük muhabbetimle gelmiştim ki yine seviyeli bir ekmek muhabbetinin ortasında kaldım
Neyse ki adamın yüzünü atmıştım sadece.
Don meselesi gibi oldu. Yine uyarmadın beni
Ekmek muhabbeti dükle paralel yürüyor ama bu sefer, rahat olabilirsin.
Seviye o kadar da yükselmedi korkma

Don sütyen olayı şahaneydi ya. Para verdim sütyenimi donumu hemen çıkarmam, sizin ne kadar duruyor diye diye yırtık dondan çıkar gibi ahfhahfa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…