Bana bakın be banaaaaaaaaaaaaaaa ben vander nazi anası sayesinde ders yaptı psikolojisi çok bozuk
Arkadaşlar vandere acil dük getirelim. Damardan dük vermemiz lazım ki sakinleşsin.Bana bakın be banaaaaaaaaaaaaaaa ben vander nazi anası sayesinde ders yaptı psikolojisi çok bozuk
Ne damarı ya hahahahahaaha tövbe terbiyesızleşmicem depresyondayımArkadaşlar vandere acil dük getirelim. Damardan dük vermemiz lazım ki sakinleşsin.
Ekmek muhabbeti dükle paralel yürüyor ama bu sefer, rahat olabilirsin.
Seviye o kadar da yükselmedi korkma
Don sütyen olayı şahaneydi ya. Para verdim sütyenimi donumu hemen çıkarmam, sizin ne kadar duruyor diye diye yırtık dondan çıkar gibi ahfhahfa
Hahaha sabah 6 da uyandırıyor hemde telefonla ya yeter yaNaptı annen sana de bakalım anlat biraz.
Sen? Terbiyesizleşemiycen?Ne damarı ya hahahahahaaha tövbe terbiyesızleşmicem depresyondayım
Hahaha sabah 6 da uyandırıyor hemde telefonla ya yeter yaNaptı annen sana de bakalım anlat biraz.
Dük orucu tutuyorumSen? Terbiyesizleşemiycen?
Bu kız gerçekten iyi değil
Ben attırmam sana, çok komikti çünkü.
O anıyı hafızadan atmam lazım benim. Yoksa karantina bittiğinde bile yeterli verimi alamayacağım kendimden, olay anında aklıma gelirse koparım
Hahaha sabah 6 da uyandırıyor hemde telefonla ya yeter ya
Şu okul bitsin tel no mu falan değiştiricem
Mecburi olunca sayılmıyor diyollaDük orucu tutuyorum
Annem yanımda değil ben evdeyım de annem çaşlışıyorSen başka bir yerdemi yaşıyorsun.
Söyle o zaman sıkıntını niye kendini o kadar geriyorsun ki evladım.
Büt olayı noldu sizin?Annem yanımda değil ben evdeyım de annem çaşlışıyor
Açıkçası abla annem olmasa ben ders falan yapmam
Ondan dolayı haklı da
Ben ders çalışanlar nasıl çalışoyor merak edıyorum buyuk başarı
Benım aynı anda pek çok şeyi yapasım var
Ben attırmam sana, çok komikti çünkü.
Devamlı araya donum sütyenim, para verdim hemen çıkartmam diye giren biri
Karantina sonrası sebişirken "çıkarmam para verdim" dersin. HAha şey desene "çıkarmam hayatım Lyanna'ya ne derim sonra" ahhah
Annem yanımda değil ben evdeyım de annem çaşlışıyor
Açıkçası abla annem olmasa ben ders falan yapmam
Ondan dolayı haklı da
Ben ders çalışanlar nasıl çalışoyor merak edıyorum buyuk başarı
Benım aynı anda pek çok şeyi yapasım var
Ben bir kere sebişme bitince aklıma bir anda
Sonra her şeyi baştan sona anlatmam gerekir. Çogzel olur
Komite son 2 si kalmıstı 2 sinden de sınav olacaz ama ya bunları bırleştırıp bir sınav yapacaklarBüt olayı noldu sizin?
Bir de komite yok mu ya?
Komiteler de kaldıysa sizinkileri yaza erteleyebilirler komple kuzum bence.Komite son 2 si kalmıstı 2 sinden de sınav olacaz ama ya bunları bırleştırıp bir sınav yapacaklar
Ya da 2 sinş ayrı ayrı yapacaklar
Ama sınavları peşpeşe yapacaklar
2 komite final büt
Çok sıkıntı notların hepsi malum yerde gidemiyorum bir arkadaşa parası neyse verırım bana kargola dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?