Bacım Astoriam, aleostatik mtatik, öyle ani seviye verme, şekerim oynuyo.
Ya hahahahahahha. Off iki dakika normal olamıyorum gene Entel Feridun'a dönüştüm he.
Zaten bu plan yazın da peşpeşe sınavlar final taaa yıl başından sonuna kadarKomiteler de kaldıysa sizinkileri yaza erteleyebilirler komple kuzum bence.
Ben bir kere sebişme bitince aklıma bir andaKudrAlobar gelmişti konuştuğumuz bir şeyden ötürü Sonra yazdım "aklıma sen geldin" diye, "şaaparken beni mi düşünüyorsun sapık" demişti bana hahfah
Haklı canımmmmmO zaman annen haklı,sende üzerine düşeni yapman lazım önce.
Tabiki kendinede zaman ayıracaksın bu arada.
Ne okuyorsun bu arada.
Aşkolsun arkadaşlıklar ne günler için ahhahsfTam "Allahım sen nasip etme" durumu
Yapacak bir şey yok kuzu, ne yazık ki bu sene böyle saçma sapan olacak.Zaten bu plan yazın da peşpeşe sınavlar final taaa yıl başından sonuna kadar
Ondan dolayı uyumuyorum nerdeyse
peşpeşe küfür gibi
Issız adaya düşsen yanına alacağın üç düklü kim olurdu ahdhahHadi dükten bahsedın bana hahaha yoksunlul belirtilerim başladı
Öyle olsa hahah okula geri çagırabılırlerdi giderdikYapacak bir şey yok kuzu, ne yazık ki bu sene böyle saçma sapan olacak.
En azından intörnlük yıllarında değilsin öyle düşün.
Aşkolsun arkadaşlıklar ne günler için ahhahsf
Şimdi mesela dünya para verdiğin donunu çıkarırken bu başlık gelmeyecek mi aklına
Jude Law, Jason Momoa, Johnny DeppIssız adaya düşsen yanına alacağın üç düklü kim olurdu ahdhah
Mesela A Arya_Stark01 kesin birini Aidan alırdı.
Karantina bitene kadar bizi kullanıp sonra yüzümüze bakmayacaksın öyle mi.........Gelmeyecek işte, hafızadan sileceğim hepsini
Karantina bitince adımı değiştirip trençkotumun yakalarını kaldırarak bdv'nin karanlık sokaklarında kaybolacağım.
J harfine bir zaafın mı var?Jude Law, Jason Momoa, Johnny Depp
Hazırda bekliyordum.
Sapıksın işte. Sapıklık değil de nedir bu?Ben bir kere sebişme bitince aklıma bir andaKudrAlobar gelmişti konuştuğumuz bir şeyden ötürü Sonra yazdım "aklıma sen geldin" diye, "şaaparken beni mi düşünüyorsun sapık" demişti bana hahfah
Birşey yazacağım sana.Öyle olsa hahah okula geri çagırabılırlerdi giderdik
Tesadüfü yazarken fark ettim ama aslında alakası yok. Colin Firth'u de çok beğenirim mesela. Ama ilk 3'e ancak gençliği girer. İlk üçümünse her yaşta gideri var.J harfine bir zaafın mı var?
Olm seni mi düşündüm ben?Sapıksın işte. Sapıklık değil de nedir bu?
Sen? Terbiyesizleşemiycen?
Bu kız gerçekten iyi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?