Kalem için caran d'ache a bakabilirsin. Çok güzel kalemleri varEvet boğa. Yengeç ve boğa olarak mükemmel ilişkiyi yaşıyoruz.
Herkes imrenerek bakıyor bize, parmakla gösteriyorlar bizi
Kol düğmesinin ayrılık olduğunu bilmiyordum.
Ama benim sevdiceğimin kol düğmesi takabileceği gömleği yok hiç. Önce gömlek almam gerekebilir
Oyun düşkünlüğü yok.
Age of empires oynuyoruz biz, düşman patpatlıyoruz beraber. Tam bize imrenerek bakarlarken
Onun dışında oyun oynadığını görmedim.
Alacak bir şey bulamıyorum. Gömlek, parfüm almaktan da sıkıldım.
Kalem güzel fikir, ona bakayım en iyisi
Hem benim kalemlerimin peşini bırakır belki
Valla bilemem.Arkadaşlar başka konularda başka insanlara gülücük atmak, aldatmak sayılır mı?
Ve benim çocuklar yarım saat önce uyudu, hala tepesinde çocuk zıplayan analara nispetle duyurulur.
Parmakla gösterilen çift sizsiniz demek, ne hoş, hep merak etmişimdir nasıl oluyor o diyebirileri de birgün bizi parmakla gösterecek mi acaba diye bekliyorum
İşte ben peşin peşin söylüyorum, aldatma derseniz de bir anlık gafletti, zaten bana hiç ilgi göstermiyordunuz, boşluktaydım filan diyeceğim de, aldatma mı onu deyin önce.
Kalem için caran d'ache a bakabilirsin. Çok güzel kalemleri var
Bir bir anlık gaflette bulundum ben, şeytana uydum, hep o konudaki baştan çıkarıcı kadınların suçu, benim gibi insani yoldan çıkardılar. Ben tövbe ettim banlanma sürecinde
En sevdiğim kuzeyli de burada, Lady Mormont
Parmakla gösterilmek mühim değil yabanım, ne için parmakla gösterildiğin önemli.Parmakla gösterilen çift sizsiniz demek, ne hoş, hep merak etmişimdir nasıl oluyor o diyebirileri de birgün bizi parmakla gösterecek mi acaba diye bekliyorum
Ay beni kesin öyle gösteriyorlardır hahfahEvet o çift biziz. Sorularınız varsa alabilirim.
Eki Görüntüle 2617622
Böyle gösteriyorlar bizi. İngilizce bilmeyenler için açıklayayım; yani diyorlar ki "burası aile yeri, anamız bacımız var burada".
Dertleri ne hiç anlamıyorum. Kıskanıyorlar bence
Evet boğa. Yengeç ve boğa olarak mükemmel ilişkiyi yaşıyoruz.
Herkes imrenerek bakıyor bize, parmakla gösteriyorlar bizi
Kol düğmesinin ayrılık olduğunu bilmiyordum.
Ama benim sevdiceğimin kol düğmesi takabileceği gömleği yok hiç. Önce gömlek almam gerekebilir
Oyun düşkünlüğü yok.
Age of empires oynuyoruz biz, düşman patpatlıyoruz beraber. Tam bize imrenerek bakarlarken
Onun dışında oyun oynadığını görmedim.
Alacak bir şey bulamıyorum. Gömlek, parfüm almaktan da sıkıldım.
Kalem güzel fikir, ona bakayım en iyisi
Hem benim kalemlerimin peşini bırakır belki
Bana göre aldatma ama bazı hemcinslerim olaya daha geniş açıdan bakabilir.İşte ben peşin peşin söylüyorum, aldatma derseniz de bir anlık gafletti, zaten bana hiç ilgi göstermiyordunuz, boşluktaydım filan diyeceğim de, aldatma mı onu deyin önce.
Büyüğü uyudu küçüğünü babasıyla baş başa bıraktım. Birkaç saat ikinizi de görmek istemiyorum dedim.Arkadaşlar başka konularda başka insanlara gülücük atmak, aldatmak sayılır mı?
Ve benim çocuklar yarım saat önce uyudu, hala tepesinde çocuk zıplayan analara nispetle duyurulur.
Çoluk çocuk ayakta daha, iş peşine düşülecek vakit değil
Ben aslinda uykunun pesindeyim. Almisim çayimi, sizmisim biraz. Az sonra kim bilir biraz kendime gelirim. Dük muhabeti beni açar
D) hiçbiriKuzusuu.
Parmakla gösterilmek mühim değil yabanım, ne için parmakla gösterildiğin önemli.
"Ahhad tiplere bak ya" diye gösterilmek var, "tövbe estağfurullah napıyor bunları ulu orta çoluk var çocuk var" diye gösterilmek var, "yine gelmiş bunlar ahfha" diye gösterilmek var
Beni tövbe estağfurullah diye göstermiş olabilirler itiraf ediyorumD) hiçbirikimsenin parmağına ihtiyacımız yok çok şükür @cilek.yagmuru düşünsün o parmaklar neyi işaret ediyor
Bende öyle düşünmüştümBeni tövbe estağfurullah diye göstermiş olabilirler itiraf ediyorum
HoşbulduuukOo hoş geldin sefalar getirdin Gangstasının Ladysi.
Nasılsın nasıl gidiyor oralarda hayat?
Kalem için caran d'ache a bakabilirsin. Çok güzel kalemleri var
Off yokluğunda bir sürü şey anlattılar kızlar, hatta "keşke yaban olaydı da göreydi" dedim ama unuttum şimdiBende öyle düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?