Coronasavar

Ne hoş, tatlı dilli bir arkadaş, hoşgeldiniz aramıza

Çilek sen çizer misin, nedir çizimle olan ilişkin? Merak ettim çok. =)

Benim de ona alabileceğim kalemler maksimum 300 tl falan. Ben çok kalem düşkünü değilim anlamıyorum. Onun beğendikleri falan bin küsüre razıyım 10 binleri buluyor ayrı bir piyasa bu resmen.
Ama normal kalemler için de haklısın. Ben 10 senedir aynı uçlu kalemi kullanıyorum şu an bozulsa kaç defa düşünürüm yenisini almak için çünkü 250 tl falan olmuş.

Off yokluğunda bir sürü şey anlattılar kızlar, hatta "keşke yaban olaydı da göreydi" dedim ama unuttum şimdi
1 buçuk dakikacıktan mı bahsediyorsun, okudum onları okudum benim Lyanna bacıma neler yaşatmışlar daha doğrusu yaşatamamıslar

Eger kahve içiyorsa, güze bir kupada yapabilirsin, ikinizin fotosu ile. Yada güzel bir takvimde yaptirabilirsin. Bazen foto-hediyelerde güzel oluyor.

Sevdigin bir kitap (içinde not yazarak) yada bir oyunda olabilir.

Ya bunlar çok güzel fikirler ama çok romantik değil mi?
Ben ki sevgilime ayakkabı alıp hediyeyi verirken "ayağına geçir de üşümesinler ehehe" diyen insanım. Hiç anlamıyorum romantik hediyelerden.
Sevgilim şiir yazar normalde. Bana okuyunca ne yapacağımı bilemiyorum "hadi birala bizi" falan diyorum.
Adamın içindeki romantizmi zaten öldürdüm. Şimdi kupaya foto bastırıp diriltmeye niyetim yok

Hepimizin derdi. Güya dedim az biraz diyete başlayayım çünkü insan gibi yemiyorum şu ara; sıkıntıdan vurdum kendimi abur cubura. Çocuğun hakkı çikolataları mutfağın köşesinde kemirirken tövbe ediyor diyete başlıyor ve 1 saat sonra tövbemle birlikte diyeti de bozuyorum. Öyle ilginç bir diyet keşfettim 24 saatte 16 öğün diyeti. Yatmadan önce bilhassa gofret yiyerek yapıyorsun bu diyeti.

Çilek sen çizer misin, nedir çizimle olan ilişkin? Merak ettim çok. =)

Mesleki ilişkim var. Mimarım, teknik çizim yapıyorum ama el çizimi yapmayalı uzun zaman oldu. Artık hep bilgisayar programlarıyla...
Onun dışında çöp adam bile çizemem
Sen çizim yapıyor muydun?

Ben kalem düşkünüyüm ama yine de anlamıyorum
O penteli 30 liraya aldığımda normal uçlu kalemler 8 lira falandı sanırım. Kitapsan'da camlı bölmeye koymuşlardı kıymetlimi, hey gidi zenginlik asdfgh

Söylediğin markanın 30 liraya da kalemi var, bin liraya da. Cidden ayrı bir piyasa.
Başka markalarda güzel kalem setleri de gördüm. Kutulu, defterli falan. Ama markalardan pek anlamadığım için biraz araştıracağım.

İnsan bilmeyince kazıklanıyor hissine kapılıyor ama internetteki yorumlara göre anlayabilirsin bence.
Ama çok da bakma cidden çok güzel kalemler var bin liralık falan aklın daha çok kalmasın

Mesleki ilişkim var. Mimarım, teknik çizim yapıyorum ama el çizimi yapmayalı uzun zaman oldu. Artık hep bilgisayar programlarıyla...
Onun dışında çöp adam bile çizemem
Sen çizim yapıyor muydun?
Amatör olarak bir şeyler çiziktiriyorum da ötesi yok. Yayın camiasında çalışıyorum. Kalemler, fiyatlar havada uçuşunca, dedim bu kadar parayı çizimden anlamayan insan gidip vermeyi düşünmez, gider faber castell alır. =)) Oradan kıllandım. Mesleğin de çok güzelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…