Ne hoş, tatlı dilli bir arkadaş, hoşgeldiniz aramızaHoşbulduuuk
Hayat pek gidemiyor, günler birbirine girdi, çok hareketsiz kaldım dur bi video açayım yarım saat egzersiz yapayım diye youtube u açıp refikanın mutfağı mı o, dur şu egzersiz bitsin de bi ekmek yapayım, yoksa simit mi denesem derken ben simit olmak üzereyim
"Yaz bi gelsin de en seksi ve en bekar halinle kendini sahillere vur" la "yarın gel duba olarak işe başla" arasında bi yerdeyim
Çilek sen çizer misin, nedir çizimle olan ilişkin? Merak ettim çok. =)Kendime bin liralık kalem beğendim. Artık mutsuz olmak için bir sebebim daha var
Uzun zamandır kalem almıyorum bu arada. Fiyatlar nasıl artmış ya öyle?
Benim pentel marka bir çizim kalemim var, sevgilim bayılıyor onu kullanmaya. Zaten onda şu an.
Zamanında 30 liraya mı ne almıştım. Şimdi senin gönderdiğin markada bu fakirliğimle bin liralık kalem beğendikten sonra ona baktım. O bile 130-150 arası olmuş farklı sitelerde.
Nereye gidiyoruz böyle?
Benim de ona alabileceğim kalemler maksimum 300 tl falan. Ben çok kalem düşkünü değilim anlamıyorum. Onun beğendikleri falan bin küsüre razıyım 10 binleri buluyorKendime bin liralık kalem beğendim. Artık mutsuz olmak için bir sebebim daha var
Uzun zamandır kalem almıyorum bu arada. Fiyatlar nasıl artmış ya öyle?
Benim pentel marka bir çizim kalemim var, sevgilim bayılıyor onu kullanmaya. Zaten onda şu an.
Zamanında 30 liraya mı ne almıştım. Şimdi senin gönderdiğin markada bu fakirliğimle bin liralık kalem beğendikten sonra ona baktım. O bile 130-150 arası olmuş farklı sitelerde.
Nereye gidiyoruz böyle?
Hah hatırladımOff yokluğunda bir sürü şey anlattılar kızlar, hatta "keşke yaban olaydı da göreydi" dedim ama unuttum şimdi
1 buçuk dakikacıktan mı bahsediyorsun, okudum onları okudumOff yokluğunda bir sürü şey anlattılar kızlar, hatta "keşke yaban olaydı da göreydi" dedim ama unuttum şimdi
Eger kahve içiyorsa, güze bir kupada yapabilirsin, ikinizin fotosu ile. Yada güzel bir takvimde yaptirabilirsin. Bazen foto-hediyelerde güzel oluyor.
Sevdigin bir kitap (içinde not yazarak) yada bir oyunda olabilir.
Sorma neler çektim ben.1 buçuk dakikacıktan mı bahsediyorsun, okudum onları okudumbenim Lyanna bacıma neler yaşatmışlar daha doğrusu yaşatamamıslar
Hızlı hızlı okurken karar kelimesini atlamışımHah hatırladımYabanelma
AbsolutPromise beyiyle daha ikinci görüşmesinde adama açık açık aynen "çıkar da görek, ona göre karar vericem" demiş. Yaaa.
Beni tövbe estağfurullah diye göstermiş olabilirler itiraf ediyorum
HosbulduuukNe hoş, tatlı dilli bir arkadaş, hoşgeldiniz aramıza
Özet geçeyim ben : 1,5 dkOff yokluğunda bir sürü şey anlattılar kızlar, hatta "keşke yaban olaydı da göreydi" dedim ama unuttum şimdi
Nasıl da ışıkları bana çeviriyor hayin1 buçuk dakikacıktan mı bahsediyorsun, okudum onları okudumbenim Lyanna bacıma neler yaşatmışlar daha doğrusu yaşatamamıslar
Parmakla gösterilen çift sizsiniz demek, ne hoş, hep merak etmişimdir nasıl oluyor o diyebirileri de birgün bizi parmakla gösterecek mi acaba diye bekliyorum
Adam hala yaşıyor mu ben o kısmı anlamadım. Kalbine filan inmedi umarım.Hızlı hızlı okurken karar kelimesini atlamışım
Hoşbulduuuk
Hayat pek gidemiyor, günler birbirine girdi, çok hareketsiz kaldım dur bi video açayım yarım saat egzersiz yapayım diye youtube u açıp refikanın mutfağı mı o, dur şu egzersiz bitsin de bi ekmek yapayım, yoksa simit mi denesem derken ben simit olmak üzereyim
"Yaz bi gelsin de en seksi ve en bekar halinle kendini sahillere vur" la "yarın gel duba olarak işe başla" arasında bi yerdeyim
Yaşıyor sevdiceğim, aşkıperipellamAdam hala yaşıyor mu ben o kısmı anlamadım. Kalbine filan inmedi umarım.
Çilek sen çizer misin, nedir çizimle olan ilişkin? Merak ettim çok. =)
Benim de ona alabileceğim kalemler maksimum 300 tl falan. Ben çok kalem düşkünü değilim anlamıyorum. Onun beğendikleri falan bin küsüre razıyım 10 binleri buluyorayrı bir piyasa bu resmen.
Ama normal kalemler için de haklısın. Ben 10 senedir aynı uçlu kalemi kullanıyorum şu an bozulsa kaç defa düşünürüm yenisini almak için çünkü 250 tl falan olmuş.
İnsan bilmeyince kazıklanıyor hissine kapılıyor ama internetteki yorumlara göre anlayabilirsin bence.Mesleki ilişkim var. Mimarım, teknik çizim yapıyorum ama el çizimi yapmayalı uzun zaman oldu. Artık hep bilgisayar programlarıyla...
Onun dışında çöp adam bile çizemem
Sen çizim yapıyor muydun?
Ben kalem düşkünüyüm ama yine de anlamıyorum
O penteli 30 liraya aldığımda normal uçlu kalemler 8 lira falandı sanırım. Kitapsan'da camlı bölmeye koymuşlardı kıymetlimi, hey gidi zenginlik asdfgh
Söylediğin markanın 30 liraya da kalemi var, bin liraya da. Cidden ayrı bir piyasa.
Başka markalarda güzel kalem setleri de gördüm. Kutulu, defterli falan. Ama markalardan pek anlamadığım için biraz araştıracağım.
Amatör olarak bir şeyler çiziktiriyorum da ötesi yok. Yayın camiasında çalışıyorum. Kalemler, fiyatlar havada uçuşunca, dedim bu kadar parayı çizimden anlamayan insan gidip vermeyi düşünmez, gider faber castell alır. =)) Oradan kıllandım. Mesleğin de çok güzelmiş.Mesleki ilişkim var. Mimarım, teknik çizim yapıyorum ama el çizimi yapmayalı uzun zaman oldu. Artık hep bilgisayar programlarıyla...
Onun dışında çöp adam bile çizemem
Sen çizim yapıyor muydun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?