Coronasavar

Sormaa
"Kaç kere yemin ettim, kaç gönüle de girdim
Sensiz yapamıyorum ah, bak yine geri geldim" dizelerini ben buzdolabına yazmışım sanki
 
İnsan bilmeyince kazıklanıyor hissine kapılıyor ama internetteki yorumlara göre anlayabilirsin bence.
Ama çok da bakma cidden çok güzel kalemler var bin liralık falan aklın daha çok kalmasın

Baktıkça kafam çorba olur, sonra gider o kafayla en olmayacak şeyi seçerim ben. Huyum bu
Tek kaleme 300 lira versem mi düşüncesi ve ulan teki bile 300, bu set çok dandiktir ikilemi beni mahvedecek kesin
 

Ne güzel, aradaymisin en azindan. Bügün iyiicene saldim kendimi regl bahanesi ile. Ki bahane degil aslinda. Abur cubur (daha dogrusu çikolata) regl zamaninda ilaçtir ilaç.

Amaaan zaten bu yazda birsey olmaz, net tatile gidebilcez ne birsey. Bikini öyle dolapta kalacak zaten diye kendimi teselli ediyorum.

Ayirten sigara sarapin yerine abur cubur düsünürsen, bu benim

 
Sormaa
"Kaç kere yemin ettim, kaç gönüle de girdim
Sensiz yapamıyorum ah, bak yine geri geldim" dizelerini ben buzdolabına yazmışım sanki

Buzdolabının üzerine yapıştırdığım "Artık yemesen diyorum" yazısını okumamak için, buzluğa (Buzluk altta) yedeklediğim dondurmaları yemeye başladığımda kendimle savaşmayıp sebişme kararı aldım.
 

Ne bilim öyle asiri romantik degil gibime geliyor. Bende biraz odunumdur fakat ben esime yapmistim. Onun ve kizim ile en sevdigi fotografi, kupa yapmistim babalar gününde. Sonra sanirim yasgünü içinde takvim yaptirmistim. Mevsimlere göre uygun fotolara hatta (mesela kasim aralik aylarinda mont ve sapkasini giymis kizimin fotolari) felan.

Biraz zamanda aliyor ama sonucu hos olmustu. Istersen deneyebilirsin.
 

Teşekkür ederim ama battım ben Bu ülkede yapılacak iş değil valla, çöktüm şu yaşımda.
Çizimden anlıyorum da kalemden anlamıyorum bir de, sorun o :) Kalem almayı çok severim, çok fazla kalemim var.
Ama kalem bilgim ilkokul öğrencisi düzeyinde, "aa bu çok güzelmiş" deyip alıyorum.
Renkli kağıt ve kalemler ben
 
A benim alırım dediğim kalem de tükenmiş şansımı seveyim
Kahve sever mi? Biz kahve tutkunuyuz. Eşime güzel bir termos, filtre kahve ve Kim Korkar Kahveden diye içinde çizimlerle değişik kahve yapımlarının anlatıldığı bir kitap almıştım, çok sevmişti.
Çok sevdiği bilgisayar oyunu, dizi gibi şeyler varsa ya da hobisi, bunlara yönelik bir şey alabilirsin.
Laptop'ı filan varsa, ona güzel bir çanta alabilirsin. Ya da güzel bir kulaklık...
cilek.yagmuru seni etiketleyeceğime AbsolutPromise seni alıntılamışım. Sen git, sen gel gibi bir durum oldu pardon. Uykum geldi çünkü.
 
Ben fazla romantiğim
Çıkmaya başladığımız zamanlarda fizik tedavi görüyordu orada da elektroşok gibi bir şey yapıyorlarmış. Bir pikaçu muhabbeti başladı o yüzden. Bende ilk doğum gününde ona amigurumi pikaçu yapmıştım
 

Aaa senin burada bir çizimini görmüştüm, hatırladım. Elf gibi, sivri kulaklı bir kadın Çok güzeldi bence hiç amatör durmuyordu.
 
Kahve sever evet. Filtre kahve makinesi düşündüm o da çok mu soğuk hediye olur diye vazgeçtim. Kulaklık konusunda da çok seçici ben asla anlamam o yüzden alamam. Çanta desem onu yeni aldı. Oyun desem bir tek FIFA seviyor onu da kendi aldı. Geri kalan zevkleri de aşırı lüks. Benim bütçem hala öğrenci bütçesi kazık kadar oldum ama
Kol düğmesi bulsam şöyle kıro olmayan bir şey çok iyi olacak

Ben yine de üstüme alındım alıntıyı
 

Yaaa mevsime göre fotoğraflar deyince bir hoş oldum Yıl dönümümüzde yapabilirim aslında.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…