- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Sorma neler çektim ben.
Bir hikayem daha var ama onu sonra anlatırım, bir günde hepsini kaldıramam
SormaaHepimizin derdi. Güya dedim az biraz diyete başlayayım çünkü insan gibi yemiyorum şu ara; sıkıntıdan vurdum kendimi abur cubura. Çocuğun hakkı çikolataları mutfağın köşesinde kemirirken tövbe ediyor diyete başlıyor ve 1 saat sonra tövbemle birlikte diyeti de bozuyorum. Öyle ilginç bir diyet keşfettim 24 saatte 16 öğün diyeti. Yatmadan önce bilhassa gofret yiyerek yapıyorsun bu diyeti.
+10000Bizide parmak ile gösteriyorlardi da ne mok oldu
İnsan bilmeyince kazıklanıyor hissine kapılıyor ama internetteki yorumlara göre anlayabilirsin bence.
Ama çok da bakma cidden çok güzel kalemler var bin liralık falan aklın daha çok kalmasın
Hoşbulduuuk
Hayat pek gidemiyor, günler birbirine girdi, çok hareketsiz kaldım dur bi video açayım yarım saat egzersiz yapayım diye youtube u açıp refikanın mutfağı mı o, dur şu egzersiz bitsin de bi ekmek yapayım, yoksa simit mi denesem derken ben simit olmak üzereyim
"Yaz bi gelsin de en seksi ve en bekar halinle kendini sahillere vur" la "yarın gel duba olarak işe başla" arasında bi yerdeyim
Sormaa
"Kaç kere yemin ettim, kaç gönüle de girdim
Sensiz yapamıyorum ah, bak yine geri geldim" dizelerini ben buzdolabına yazmışım sanki
A benim alırım dediğim kalem de tükenmişBaktıkça kafam çorba olur, sonra gider o kafayla en olmayacak şeyi seçerim ben. Huyum bu
Tek kaleme 300 lira versem mi düşüncesi ve ulan teki bile 300, bu set çok dandiktir ikilemi beni mahvedecek kesin
Aşkitoperipellam.Yaşıyor sevdiceğim, aşkıperipellam(böyle miydi o lya )
Ya bunlar çok güzel fikirler ama çok romantik değil mi?
Ben ki sevgilime ayakkabı alıp hediyeyi verirken "ayağına geçir de üşümesinler ehehe" diyen insanım. Hiç anlamıyorum romantik hediyelerden.
Sevgilim şiir yazar normalde. Bana okuyunca ne yapacağımı bilemiyorum "hadi birala bizi" falan diyorum.
Adamın içindeki romantizmi zaten öldürdüm. Şimdi kupaya foto bastırıp diriltmeye niyetim yok
Amatör olarak bir şeyler çiziktiriyorum da ötesi yok. Yayın camiasında çalışıyorum. Kalemler, fiyatlar havada uçuşunca, dedim bu kadar parayı çizimden anlamayan insan gidip vermeyi düşünmez, gider faber castell alır. =)) Oradan kıllandım. Mesleğin de çok güzelmiş.
Kahve sever mi? Biz kahve tutkunuyuz. Eşime güzel bir termos, filtre kahve ve Kim Korkar Kahveden diye içinde çizimlerle değişik kahve yapımlarının anlatıldığı bir kitap almıştım, çok sevmişti.A benim alırım dediğim kalem de tükenmişşansımı seveyim
Kızlar sokağa çıkma yasağı gelmiş 2 günlük.
Ben fazla romantiğimNe bilim öyle asiri romantik degil gibime geliyor. Bende biraz odunumdur fakat ben esime yapmistim. Onun ve kizim ile en sevdigi fotografi, kupa yapmistim babalar gününde. Sonra sanirim yasgünü içinde takvim yaptirmistim. Mevsimlere göre uygun fotolara hatta (mesela kasim aralik aylarinda mont ve sapkasini giymis kizimin fotolari) felan.
Biraz zamanda aliyor ama sonucu hos olmustu. Istersen deneyebilirsin.
Bu kararı ben de aldım, kısa süren bi zevk, sonrası pişmanlıkkendimle savaşmayıp sebişme kararı aldım.
Amatör olarak bir şeyler çiziktiriyorum da ötesi yok. Yayın camiasında çalışıyorum. Kalemler, fiyatlar havada uçuşunca, dedim bu kadar parayı çizimden anlamayan insan gidip vermeyi düşünmez, gider faber castell alır. =)) Oradan kıllandım. Mesleğin de çok güzelmiş.
Evet bu gece 24.00 itibariyle 30 büyükşehirde.Bugünden mi başlıyor
Kahve sever evet. Filtre kahve makinesi düşündüm o da çok mu soğuk hediye olur diye vazgeçtim. Kulaklık konusunda da çok seçici ben asla anlamam o yüzden alamam. Çanta desem onu yeni aldı. Oyun desem bir tek FIFA seviyor onu da kendi aldı. Geri kalan zevkleri de aşırı lüks. Benim bütçem hala öğrenci bütçesiKahve sever mi? Biz kahve tutkunuyuz. Eşime güzel bir termos, filtre kahve ve Kim Korkar Kahveden diye içinde çizimlerle değişik kahve yapımlarının anlatıldığı bir kitap almıştım, çok sevmişti.
Çok sevdiği bilgisayar oyunu, dizi gibi şeyler varsa ya da hobisi, bunlara yönelik bir şey alabilirsin.
Laptop'ı filan varsa, ona güzel bir çanta alabilirsin. Ya da güzel bir kulaklık...
cilek.yagmuru seni etiketleyeceğime AbsolutPromise seni alıntılamışım. Sen git, sen gel gibi bir durum oldu pardon. Uykum geldi çünkü.
Ne bilim öyle asiri romantik degil gibime geliyor. Bende biraz odunumdur fakat ben esime yapmistim. Onun ve kizim ile en sevdigi fotografi, kupa yapmistim babalar gününde. Sonra sanirim yasgünü içinde takvim yaptirmistim. Mevsimlere göre uygun fotolara hatta (mesela kasim aralik aylarinda mont ve sapkasini giymis kizimin fotolari) felan.
Biraz zamanda aliyor ama sonucu hos olmustu. Istersen deneyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?