Bu kararı ben de aldım, kısa süren bi zevk, sonrası pişmanlık
Evet bu gece 24.00 itibariyle 30 büyükşehirde.
Ben fazla romantiğim
Çıkmaya başladığımız zamanlarda fizik tedavi görüyordu orada da elektroşok gibi bir şey yapıyorlarmış. Bir pikaçu muhabbeti başladı o yüzden. Bende ilk doğum gününde ona amigurumi pikaçu yapmıştım
Yemin ediyorum az önce dedim hadi çıkalım diyeAhahah ay sokağa çıkma yasağı geldi ya, çıkıp gezesim geldi 12ye kadar
Kahve sever mi? Biz kahve tutkunuyuz. Eşime güzel bir termos, filtre kahve ve Kim Korkar Kahveden diye içinde çizimlerle değişik kahve yapımlarının anlatıldığı bir kitap almıştım, çok sevmişti.
Çok sevdiği bilgisayar oyunu, dizi gibi şeyler varsa ya da hobisi, bunlara yönelik bir şey alabilirsin.
Laptop'ı filan varsa, ona güzel bir çanta alabilirsin. Ya da güzel bir kulaklık...
cilek.yagmuru seni etiketleyeceğime AbsolutPromise seni alıntılamışım. Sen git, sen gel gibi bir durum oldu pardon. Uykum geldi çünkü.
Big dük klan klap sakinleri,
Sevgili arkadaşlar,
Bana kısa süreli musade.
Bir kaç gündür kafamı pek toplayamiyorum, keyif aldığım icin de kopamıyordum ama azıcık ara iyi gelecek :)
Yine dayanamaz ara ara damlarım ama akışa veda :)
Hepcüğünüzü seviyorum
Vardır da onları da mıymıy diye etiketleyip geçiyoruzIste senin erkek versyonu yokmu?
Ara sıra cee yap, özleriz seni.Big dük klan klap sakinleri,
Sevgili arkadaşlar,
Bana kısa süreli musade.
Bir kaç gündür kafamı pek toplayamiyorum, keyif aldığım icin de kopamıyordum ama azıcık ara iyi gelecek :)
Hepcüğünüzü seviyorum
Sigara sağlığa zararlı arkadaşım içmeyin şu mereti.Acil sigara depolamam lazım
Beni de anarşik yapacaklar sonunda dedeler gibi.
He biz de annemle bir bakıştık "arabayla tur mu atsak" diye, sonra dedik otur oturduğun yerdeYemin ediyorum az önce dedim hadi çıkalım diye
Seni özleyeceğiz Kuzeyin KızıBig dük klan klap sakinleri,
Sevgili arkadaşlar,
Bana kısa süreli musade.
Hepcüğünüzü seviyorum
Laynn sokağa çıkma yasağı 2 gun buyuk şehirlere hayır zaten evdeydim hahah ama yasak olması cazip etti
Moralimi bozdu djjdjdjd
Alın alın, benim şapşallığım. Kol düğmesi güzel ama takacak ortamı var mı? Ayda yılda bir takım elbise giyiyorsa, öyle bir kenarda yatacak o düğmeler. Daha çok kullanacağı şeyler daha güzel geliyor bana. Müzik dinlemeyi seviyorsa bluetooth hoparlör olabilir belki, her bütçeye uygun var.Kahve sever evet. Filtre kahve makinesi düşündüm o da çok mu soğuk hediye olur diye vazgeçtim. Kulaklık konusunda da çok seçici ben asla anlamam o yüzden alamam. Çanta desem onu yeni aldı. Oyun desem bir tek FIFA seviyor onu da kendi aldı. Geri kalan zevkleri de aşırı lüks. Benim bütçem hala öğrenci bütçesikazık kadar oldum ama
Kol düğmesi bulsam şöyle kıro olmayan bir şey çok iyi olacak
Ben yine de üstüme alındım alıntıyı
Bu beklenmedik oldu.Big dük klan klap sakinleri,
Sevgili arkadaşlar,
Bana kısa süreli musade.
Hepcüğünüzü seviyorum
Karşılıklı içeceğiniz günler de gelecek. Umarım çabuk gelir. Ve bence hediye almanın kolay olduğu bir erkek yok yeryüzünde ya. En kolay alınanı bile zor.Kahve sever. Karşılıklı içemiyoruz artık çok üzücü
Dediğin gibi bir şey olabilir, onlara da bakayım.
Oyun oynamıyor ama bu duruma üzüldüğüm tek zaman hediye alacağım zamanlar
Vardır da onları da mıymıy diye etiketleyip geçiyoruz
Şaka bir yana sevgilimin odunsu halleri olsa da o da düşüncelidir baya. Hediye konusunda benim kadar olmasa da o da romantik.
İlişkinin hopeless romantiği benim mantığı o
Onlar partilerde olmuş haha biz büfe kuyruklarında olacaz gör şimdi koronayı senBurdada sokaga çikma yasagi ilan edilmisti. Ertesi gün saat gece 00.00dan itibaren baslayacakti. O gün birçok kafede "lockdown party"leri yapilmisti. Millet hücüm etmisti, çogunlugu gençler.
Skandal olmustu burda. Hükümete birçok elistiri gelmisti.
Ve en kötüsü. Ondan sonraki haftalarda gençlerinde hastanelik oldugu görüldü. Uzmanlar bunu o lockdown partylerine bagliyor.
Konuya baktım komik, troll olduğu bariz ama tam eğlenmelik konular buluyor. Gelsin böyle fake gelsin arada. Kaçırmasam katılırdım.Idrakyollariiltihabi yla beraber güzel dönerdi.
Öyle bi troll vardı katılmıştım konusuna bulayım atayım.
Big dük klan klap sakinleri,
Sevgili arkadaşlar,
Bana kısa süreli musade.
Hepcüğünüzü seviyorum
Onlar partilerde olmuş haha biz büfe kuyruklarında olacaz gör şimdi koronayı sen
Gardaşım ben yarınlar yokmuşcasına temizlik yaptım bugün. Pimapenleri cif ile ovdum anlıyor musun? Tüm kemiklerim sızlıyor şöyan. Perdeleri açınca güneş direkt içeri giriyor. Öyle bir temizlik. Ruhuma iyi geldi ama bedenim can çekişiyor. Beni bırakın siz devam edin ajsksks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?