Coronasavar

Kahve sever. Karşılıklı içemiyoruz artık çok üzücü
Dediğin gibi bir şey olabilir, onlara da bakayım.

Oyun oynamıyor ama bu duruma üzüldüğüm tek zaman hediye alacağım zamanlar

Kendine iyi bak Turuncu, dönmeni 4 göz ile bekleyecez (malum bu klanin zengin sponsorlarada ihtiyaci var :) )

Iste senin erkek versyonu yokmu?
Vardır da onları da mıymıy diye etiketleyip geçiyoruz
Şaka bir yana sevgilimin odunsu halleri olsa da o da düşüncelidir baya. Hediye konusunda benim kadar olmasa da o da romantik.
İlişkinin hopeless romantiği benim mantığı o

Ara sıra cee yap, özleriz seni.
İyi bak kendine kuzum, kafanı topla dön yine.

Acil sigara depolamam lazım
Beni de anarşik yapacaklar sonunda dedeler gibi.
Sigara sağlığa zararlı arkadaşım içmeyin şu mereti.
Ahahda öyle dedim de aklıma geldi. ben Yeşilay'a iş başvurusu yapmıştım Adamlar instagramma baktıysa beni engellemiştir mail listesinden falan

Yemin ediyorum az önce dedim hadi çıkalım diye
He biz de annemle bir bakıştık "arabayla tur mu atsak" diye, sonra dedik otur oturduğun yerde

Seni özleyeceğiz Kuzeyin Kızı

Laynn sokağa çıkma yasağı 2 gun buyuk şehirlere hayır zaten evdeydim hahah ama yasak olması cazip etti
Moralimi bozdu djjdjdjd

Burdada sokaga çikma yasagi ilan edilmisti. Ertesi gün saat gece 00.00dan itibaren baslayacakti. O gün birçok kafede "lockdown party"leri yapilmisti. Millet hücüm etmisti, çogunlugu gençler.

Skandal olmustu burda. Hükümete birçok elistiri gelmisti.

Ve en kötüsü. Ondan sonraki haftalarda gençlerinde hastanelik oldugu görüldü. Uzmanlar bunu o lockdown partylerine bagliyor.

Alın alın, benim şapşallığım. Kol düğmesi güzel ama takacak ortamı var mı? Ayda yılda bir takım elbise giyiyorsa, öyle bir kenarda yatacak o düğmeler. Daha çok kullanacağı şeyler daha güzel geliyor bana. Müzik dinlemeyi seviyorsa bluetooth hoparlör olabilir belki, her bütçeye uygun var.
Bu beklenmedik oldu. Ama bence komple gidemezsin. Bir kere big dük klanının tadını aldın.
Yine de sana ne iyi gelecekse onu yap. Özletmeyi de abartma ama, başka başlıklarda ekşirim.
Kahve sever. Karşılıklı içemiyoruz artık çok üzücü
Dediğin gibi bir şey olabilir, onlara da bakayım.

Oyun oynamıyor ama bu duruma üzüldüğüm tek zaman hediye alacağım zamanlar
Karşılıklı içeceğiniz günler de gelecek. Umarım çabuk gelir. Ve bence hediye almanın kolay olduğu bir erkek yok yeryüzünde ya. En kolay alınanı bile zor.

Benden bu akşamlık bu kadar, öptüm hepiciğinizi.

Banada lazim iste o hopless romantic . Ama dozu ile. Yani "aa bügün 1 hafta beraberiz, gel kutlayalim" manyakligini da istemiyorum.

Ah ah ne zaman olur, bulurum hiç bilmiyorum

Onlar partilerde olmuş haha biz büfe kuyruklarında olacaz gör şimdi koronayı sen

Gardaşım ben yarınlar yokmuşcasına temizlik yaptım bugün. Pimapenleri cif ile ovdum anlıyor musun? Tüm kemiklerim sızlıyor şöyan. Perdeleri açınca güneş direkt içeri giriyor. Öyle bir temizlik. Ruhuma iyi geldi ama bedenim can çekişiyor. Beni bırakın siz devam edin ajsksks

Arada gel boyadıklarından bitenlerden gösterirsin dilersen, bakarım. Renkleri güzel kullanıyorsun, karışım da yaparak gidebilirsin vb. konuşuruz öyle. Ben de sergiye hız verme kararı aldım Corona ile açıkçası, kalkıp boyama yapıyorum arada, oğlan annemlerde olunca full (Onları karantinaya bıraktık evden çıkmıyorlar) bana vakit bol. Gelen giden yok... Buradan kalktıkça resimlere gidiyorum.

Hayatı ertelememek gerektiğini öğretti bu olay bana işin doğrusu; iki yeni tablo bitirdim ve yeni bir fikir buldum sergimde uygulamak üzere; inşallah hayırlısı ile olsun istiyorum seneye kadar, eğitimim tammış yarımmış bakmayacağım, ömür bitiyor... Artık hayırlısı.

Özletme arada gel.

Onlar partilerde olmuş haha biz büfe kuyruklarında olacaz gör şimdi koronayı sen

Iste insanlar salak. Ki bende o salaklardanim aslinda. Burda sokaga çikma yasagi ve okullarin kapanmasi ilan edildiginde ertesi gün sabah ben markete gittim, yemek almak için. Basima geleceklerini biliyordum. Esim benimle dalga geçiyor bisey olmaz diye.

Bir baktim, tüm market dolu. Markete giden yolda trafik felçlesmis. Marketin içinde araba kalmadi, çikan insandan tesadüfen rica etmistim. Kasa alanina girmek için bile kuyruk vardi. Ve ben o ortamdaydim, korumasiz, eldivensiz, hiçsiz yani. Panigi ama nasil his etmistim. Mecburdum bir taraftanda, evi depolamam lazimdi.

O atmosferi asla unutmam ama. Herkeste ayni gerginlik, saskinlik, gülerek biraz gerginligi giderme çabasi. Herkesin elinde telefon, foto çekiliyor tabi. Markete gitmeyi hep severdim ben aslinda fakat simdi o kadar geriliyorum ki. Sadece esim gidiyor. Ben gittigimde tüm gün kendime gelemiyorum.

Sen de kendini iyi hissettiğinde gel bacım; dinlen bi güzelce. O temizliği ben de yapacağım gün sayıyorum. Bugün mutfak temizledim, hızımı alamadım maskemi taktım yollar boyu kıyın kıyın yürüdüm geri döndüm. Yeni bir resme başladım zemini verdim. Birazdan resme kaçarım ben de, amma buralara da bakmadan edemiyorum; ev bomboş, adamla kaldık edi ile büdü gibi burada da bitmeyen kabul günü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…