Var tabii. 2 gün altı üstü, evinde 2 günlük yiyeceği olmayan yoktur sanmamkız evlerinizde varmıydı yiyecek
kız evlerinizde varmıydı yiyecek
İş gereği daha sık takım elbise giymesi lazım ama üşeniyorAlın alın, benim şapşallığım. Kol düğmesi güzel ama takacak ortamı var mı? Ayda yılda bir takım elbise giyiyorsa, öyle bir kenarda yatacak o düğmeler. Daha çok kullanacağı şeyler daha güzel geliyor bana. Müzik dinlemeyi seviyorsa bluetooth hoparlör olabilir belki, her bütçeye uygun var.
O kadar da değilim yaBanada lazim iste o hopless romantic . Ama dozu ile. Yani "aa bügün 1 hafta beraberiz, gel kutlayalim" manyakligini da istemiyorum.
Ah ah ne zaman olur, bulurum hiç bilmiyorum
Sen de kendini iyi hissettiğinde gel bacım; dinlen bi güzelce. O temizliği ben de yapacağım gün sayıyorum. Bugün mutfak temizledim, hızımı alamadım maskemi taktım yollar boyu kıyın kıyın yürüdüm geri döndüm. Yeni bir resme başladım zemini verdim. Birazdan resme kaçarım ben de, amma buralara da bakmadan edemiyorum; ev bomboş, adamla kaldık edi ile büdü gibi burada da bitmeyen kabul günü...
Dük kesip yersin evde yapıyordunBiz günlük avlanıyoruz hep
Asa niye boş yavrucun nerede ananeye mi yolladın? Niye gitti bir sorun yok değil mi?
Ben biraz uzak kaldım buralardan. Hem kendimi okumaya, ev işine, evlada adadım hem de biraz ruhum bozuldu tamir etmeye uğraşıyorum :)
Bulsa keser mi yaa. Nimet. Öpüp başına koyarDük kesip yersin evde yapıyordun
Ben insanları anlamıyorum hadi sigarayı es geçtim pahalı ve topluca almak maliyetli oluyor ama durum böyleyken, insanların ağzında sürekli sokağa çıkma yasağı varken evlerinde susuz mu duruyorlar nedir? 2 gün su almasalar ölecekler mi? 2 günü aşarsa yasak devlet su almaya dahi izin vermeyecek mi diye düşünüyorlar nedirBiz günlük avlanıyoruz hep
Ya 2 gün insan ne olsa yer. Sanki her gün saray yemeği çıkartıyoruzBen insanları anlamıyorum hadi sigarayı es geçtim pahalı ve topluca almak maliyetli oluyor ama durum böyleyken, insanların ağzında sürekli sokağa çıkma yasağı varken evlerinde susuz mu duruyorlar nedir? 2 gün su almasalar ölecekler mi? 2 günü aşarsa yasak devlet su almaya dahi izin vermeyecek mi diye düşünüyorlar nedir
Hahah karantinada doydum ben anneme yok ben birazda başka türlü hayırlı olayımYaktın Beni Corona
Selam Hanımlar Yine ismimle müsemma umutsuz bi vaka ile karşı karşıyayım. Corona vakaları Türkiye'de çıkmadan önce bir beyle tanıştım. Görüşmek için sözleşmiştik ama bir türlü kısmet olmadı. Şimdi de karantina var. Geçen gün konuştuk. Görüşme yalan oldu nasıl yapsak dedi. Bende bişey...www.kadinlarkulubu.com
Bak @Vander görüyormusun neler oluyor. Sen dükün pesine giderken, baska evlatlar anneleri ile yatiyorlar. Aman ne kadarda hayirli evlatlarmis onlar
Ya 2 gün insan ne olsa yer. Sanki her gün saray yemeği çıkartıyoruz
Su ve sigara sırasıymış bu çıkanların ki. O yüzden sadece suya indirgedim. TuhafYa 2 gün insan ne olsa yer. Sanki her gün saray yemeği çıkartıyoruz
Ne yiyormuş gıı dışardanBenım beyım hahah sürekli dışardan söyleyip yiyordu
Koşmuş bakkala aldığı ilk şey sigara yahu sonra aklına geldi bazı şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?