Coronasavar

İş gereği daha sık takım elbise giymesi lazım ama üşeniyor olsun arada açar kutusunu bakar yerine koyar
O da benim gibi takı aksesuar seviyor. Sık kullanmasa da mutlu olur
Banada lazim iste o hopless romantic . Ama dozu ile. Yani "aa bügün 1 hafta beraberiz, gel kutlayalim" manyakligini da istemiyorum.

Ah ah ne zaman olur, bulurum hiç bilmiyorum
O kadar da değilim ya yıldönümü kutlamıyoruz mesela çünkü bilmiyoruz
Olur ya neden olmasın. Ben şu an bu huzuru bulana kadar ne kurbağa öpmüşüm, neler yaşamışım. Ben bulduysam herkes bulur gibi geliyor bana

Aaa niye boş yavrucun nerede ananeye mi yolladın? Niye gitti bir sorun yok değil mi?

Ben biraz uzak kaldım buralardan. Hem kendimi okumaya, ev işine, evlada adadım hem de biraz ruhum bozuldu tamir etmeye uğraşıyorum :)

Asa niye boş yavrucun nerede ananeye mi yolladın? Niye gitti bir sorun yok değil mi?

Ben biraz uzak kaldım buralardan. Hem kendimi okumaya, ev işine, evlada adadım hem de biraz ruhum bozuldu tamir etmeye uğraşıyorum :)

Karantinada onlar annemlerde üçü bir otururlar. Evleri panayır yerine dönmüş görüntülü konuşuyoruz biz uğramıyoruz. (Kapıdan market yapıp bırakıyoruz) Benim adam işe devam ettiği için (Şimdi 2 gün tatil/yasak tabi) eve bulaş filan olursa çocuk, oradan annemler filan dağılmasın dedik oğlanı yolladık nisan sonuna mayısa kadar. Olayı anlattık "Hastalık var" diye anlayacağı şekilde, özledikçe ara beni birbirimizle telefondan konuşuruz kalbimizde hissederiz filan anlattık, aklı erdi "Tamam" dedi işte kaldık biz böyle edi-büdü.

Biz günlük avlanıyoruz hep
Ben insanları anlamıyorum hadi sigarayı es geçtim pahalı ve topluca almak maliyetli oluyor ama durum böyleyken, insanların ağzında sürekli sokağa çıkma yasağı varken evlerinde susuz mu duruyorlar nedir? 2 gün su almasalar ölecekler mi? 2 günü aşarsa yasak devlet su almaya dahi izin vermeyecek mi diye düşünüyorlar nedir

Ya 2 gün insan ne olsa yer. Sanki her gün saray yemeği çıkartıyoruz

Bak @Vander görüyormusun neler oluyor. Sen dükün pesine giderken, baska evlatlar anneleri ile yatiyorlar. Aman ne kadarda hayirli evlatlarmis onlar

Benım beyım hahah sürekli dışardan söyleyip yiyordu
Koşmuş bakkala aldığı ilk şey sigara yahu sonra aklına geldi bazı şeyler

Hahah karantinada doydum ben anneme yok ben birazda başka türlü hayırlı olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…