Bana göre zıkkım ama ona göre mükemmel şeylerNe yiyormuş gıı dışardan
Yemek yapmayı öğrenmeden alma bu çocuğu. Börek falan bile açmayı bilecek bie erkek.Bana göre zıkkım ama ona göre mükemmel şeyler
Fastfooddd yemek yapmayı bilmiyor daa
Ama öğrenebilir öğrenmek istemıyor
Karantinada onlar annemlerde üçü bir otururlar. Evleri panayır yerine dönmüş görüntülü konuşuyoruz biz uğramıyoruz. (Kapıdan market yapıp bırakıyoruz) Benim adam işe devam ettiği için (Şimdi 2 gün tatil/yasak tabi) eve bulaş filan olursa çocuk, oradan annemler filan dağılmasın dedik oğlanı yolladık nisan sonuna mayısa kadar. Olayı anlattık "Hastalık var" diye anlayacağı şekilde, özledikçe ara beni birbirimizle telefondan konuşuruz kalbimizde hissederiz filan anlattık, aklı erdi "Tamam" dedi işte kaldık biz böyle edi-büdü.
Ben de öyle diyorumYemek yapmayı öğrenmeden alma bu çocuğu. Börek falan bile açmayı bilecek bie erkek.
Corono var coronooooSize Murat övüç vurgusuyla coronacılar coronaaa diye bağırasım var
İyi geceler aryacım. Aidanlı rüyalar dilerim sana.Kizlar, bügün bendende bu kadar. Enerjim bitti. Cikolatlar yenildi ve yine bir günün sonuna geldik.
Herkes bol düklü muhabetler diliyorum.
Ama yinede fazla muhabet olmasin bensiz. Ve yoklugumda fotograf paylasani picaklarim
Sende öğrenBen de öyle diyorum
Hahah sonuçta ben de bilmiyorum
Ya hajaja onun için yemek yapmayı bilmesem de olur fjjffkdk ayy kızz sokağa çıkma yasagım var jajajah sakin olayımSende öğrenmutfak fantazisi edersiniz
Senin zaten yok muydu ya kaç yaşındasın sen?Ya hajaja onun için yemek yapmayı bilmesem de olur fjjffkdk ayy kızz sokağa çıkma yasagım var jajajah sakin olayım
Bak yapmayı bilmediğin nasıl belliYa hajaja onun için yemek yapmayı bilmesem de olur fjjffkdk ayy kızz sokağa çıkma yasagım var jajajah sakin olayım
23 yaa yoktuuSenin zaten yok muydu ya kaç yaşındasın sen?
Bahtsız lyannam, çatal karam, talihsiz kuzum. Her geçen gün vuslata daha da uzaklaşıyorsunBu aradacilek.yagmuru AbsolutPromise bazı vet.ler açık olacakmış haberiniz olsun. Gerekmez ama yine de bilin.
Ben insanları anlamıyorum hadi sigarayı es geçtim pahalı ve topluca almak maliyetli oluyor ama durum böyleyken, insanların ağzında sürekli sokağa çıkma yasağı varken evlerinde susuz mu duruyorlar nedir? 2 gün su almasalar ölecekler mi? 2 günü aşarsa yasak devlet su almaya dahi izin vermeyecek mi diye düşünüyorlar nedir
Bu aradacilek.yagmuru AbsolutPromise bazı vet.ler açık olacakmış haberiniz olsun. Gerekmez ama yine de bilin.
Yok ya bence daha iyi oldu. Şimdi bir anda yayılacak, 2-3 haftaya patlayacak. Ölen ölür kalan sağlar bizimdir. Süreç hızlandı.Bahtsız lyannam, çatal karam, talihsiz kuzum. Her geçen gün vuslata daha da uzaklaşıyorsun
Onu ben de anlamıyorum. Yasak uzasa açlığa, susuzluğa terk edecekler sanki bizi.
Ben normalde toplu alıyorum sigarayı. Koronadan önce de öyle alırdım. Şansıma bugün 1 paketim kalmış.
Babam çıktı almaya, alamadan döndü. "Kaç tane yere baktım, her yerde kuyruk vardı, arabadan inmedim bile" dedi.
Salatalık, domates alıyormuş millet. Hepinizin mi bugün bitti domatesi? Kesin stokçular bunlar. Ya da 2 gün salatalık yemeden duramıyorlar.
Yemek yapmayı öğrenmeden alma bu çocuğu. Börek falan bile açmayı bilecek bie erkek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?