Coronasavar

Soru bir, ananlar nasıl bu kadar iyi ajsjsjsj. Benimkiler olsa o kadar uzun süre bakmazlar. Eşimin ailesi de bakmaz. Maksimum birkaç saat bırkamışımdır onda da bin tane trip.

Soru iki, nasıl ikna oldu bıdık? Benimki durmaz. Iyi sorun çıkarmadıysa valla.

Soru üç sen nasıl dayanacaksın gıdısını koklayıp uyutmadan?

Ben bu ara duygusalım sanırım deyip mevcut durumumu normalleştirebilirdim ama kabul, hep böyleyim asjsjs.

Kan işediğim, ardından acil taş ameliyatına girdiğim gün oğlanı bir günlüğüne bırakmıştım. Bir sürü söylenme duydum ki oğlan da kırk kere görüntülü aradı. Narkozdan uyanırken kurduğum ilk cümle "oğlan yemek yedi mi?" olmuş. Ailece normal değiliz.

O yüzden şöyan özendim sana :)

Size Murat övüç vurgusuyla coronacılar coronaaa diye bağırasım var
Corono var coronoooo

Kizlar, bügün bendende bu kadar. Enerjim bitti. Cikolatlar yenildi ve yine bir günün sonuna geldik.
Herkes bol düklü muhabetler diliyorum.

Ama yinede fazla muhabet olmasin bensiz. Ve yoklugumda fotograf paylasani picaklarim
İyi geceler aryacım. Aidanlı rüyalar dilerim sana.
Ben de hala Jane-Michael-Rafael izliyorum geceleri. Spoiler verme sakın!
Rogelio'ya da çok gülüyorum

Onu ben de anlamıyorum. Yasak uzasa açlığa, susuzluğa terk edecekler sanki bizi.
Ben normalde toplu alıyorum sigarayı. Koronadan önce de öyle alırdım. Şansıma bugün 1 paketim kalmış.
Babam çıktı almaya, alamadan döndü. "Kaç tane yere baktım, her yerde kuyruk vardı, arabadan inmedim bile" dedi.
Salatalık, domates alıyormuş millet. Hepinizin mi bugün bitti domatesi? Kesin stokçular bunlar. Ya da 2 gün salatalık yemeden duramıyorlar.

İnsanlar yarın yasak var diye sokağa akın etmiş. Herkes dip dibe, kavga eden, kola bisküvi için sıra bekleyen ne ararsan var. Tam cıldırmalık.
Kaç kisiye bulaştı iki saat içinde kim bilir. Kolay kolay gitmez bu virüs bizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…