İnsanlar yarın yasak bar diye sokağa akın etmiş.Herkes dip dibe, kavga eden, kola bisküvi için sıra bekleyen ne ararsan var. Tam cıldırmalık.
Kaç kisiye bulaştı iki saat içinde kim bilir. Kolay kolay gitmez bu virüs bizden.
İnsanlar yarın yasak bar diye sokağa akın etmiş.Herkes dip dibe, kavga eden, kola bisküvi için sıra bekleyen ne ararsan var. Tam cıldırmalık.
Kaç kisiye bulaştı iki saat içinde kim bilir. Kolay kolay gitmez bu virüs bizden.
Bence tam tersi. Pik noktasını öne almış olduk böylece. Birden yayılmış oldu işte.İnsanlar yarın yasak var diye sokağa akın etmiş.Herkes dip dibe, kavga eden, kola bisküvi için sıra bekleyen ne ararsan var. Tam cıldırmalık.
Töbe töbe töbe
Sen de mi brütüs?Stokları yaptınız mı hanımlar
Eşimi yolladım apar topar sigara almaya, kalabalığa girmemek için arabayla başka ilçeye gitmiş, kuş uçmaz kervan geçmez bir benzinciden sigara alıp gelmiş
Sen de mi brütüs?
Stokları yaptınız mı hanımlar
Eşimi yolladım apar topar sigara almaya, kalabalığa girmemek için arabayla başka ilçeye gitmiş, kuş uçmaz kervan geçmez bir benzinciden sigara alıp gelmiş
Ben yapamadım. Salatalık sevdalıları yüzünden sigarasız kalacağım. Bol bol uyurum artık
Sen sebişmekten vakit bulabiliyor musun ki?Huf, keşke bugün markete gidip gezseymişim diye üzünçlü olan bi ben miyim acaba.
Bana niye bu kadar ciddili cevap verdin?Yok ya bence daha iyi oldu. Şimdi bir anda yayılacak, 2-3 haftaya patlayacak. Ölen ölür kalan sağlar bizimdir. Süreç hızlandı.
Hof deşme yaralıyım zatenSen sebişmekten vakit bulabiliyor musun ki?
Az içersin artık ne yapalım, biz de almayacaktık nasılsa marketler açıktır diye de, eşimin kardeşi aradı sigara almaya gidiyorum diye farklı ilçeden alıp gelmişler. Benzinciler boştu aslında keşke gitseydiniz
O derece diyosun.Hof deşme yaralıyım zaten
Gülücüklü yazarsam coronoyla alay ediyoo demesinler dedimBana niye bu kadar ciddili cevap verdin?
Ahahfha alev aldın di mi sonunda. Beter ol.Hof deşme yaralıyım zaten
Oyhş oldu rahatladımGülücüklü yazarsam coronoyla alay ediyoo demesinler dedim
Dük.
Oldu mu
Ahahfha alev aldın di mi sonunda. Beter ol.
Evet duydum ama teşekkürlerBu aradacilek.yagmuru AbsolutPromise bazı vet.ler açık olacakmış haberiniz olsun. Gerekmez ama yine de bilin.
Sadece dük demekle bu kadar rahatlıyorsan...Oyhş oldu rahatladım
Yaralıyım diyor üstüne var. Aşınma olmuş. Yazık.
Benim de avokadom bitmişti tühOnu ben de anlamıyorum. Yasak uzasa açlığa, susuzluğa terk edecekler sanki bizi.
Ben normalde toplu alıyorum sigarayı. Koronadan önce de öyle alırdım. Şansıma bugün 1 paketim kalmış.
Babam çıktı almaya, alamadan döndü. "Kaç tane yere baktım, her yerde kuyruk vardı, arabadan inmedim bile" dedi.
Salatalık, domates alıyormuş millet. Hepinizin mi bugün bitti domatesi? Kesin stokçular bunlar. Ya da 2 gün salatalık yemeden duramıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?