Coronasavar

Önlemsiz çıkmışlar bir de
"5 kişide maske varsa 25 kişide yoktu" diyor babam.

Stokları yaptınız mı hanımlar
Eşimi yolladım apar topar sigara almaya, kalabalığa girmemek için arabayla başka ilçeye gitmiş, kuş uçmaz kervan geçmez bir benzinciden sigara alıp gelmiş

Bence tam tersi. Pik noktasını öne almış olduk böylece. Birden yayılmış oldu işte.

Töbe töbe töbe
salatalık deyince.

Huf, keşke bugün markete gidip gezseymişim diye üzünçlü olan bi ben miyim acaba.

Stokları yaptınız mı hanımlar
Eşimi yolladım apar topar sigara almaya, kalabalığa girmemek için arabayla başka ilçeye gitmiş, kuş uçmaz kervan geçmez bir benzinciden sigara alıp gelmiş

Ben yapamadım. Salatalık sevdalıları yüzünden sigarasız kalacağım. Bol bol uyurum artık

Ben yapamadım. Salatalık sevdalıları yüzünden sigarasız kalacağım. Bol bol uyurum artık

Az içersin artık ne yapalım, biz de almayacaktık nasılsa marketler açıktır diye de, eşimin kardeşi aradı sigara almaya gidiyorum diye farklı ilçeden alıp gelmişler. Benzinciler boştu aslında keşke gitseydiniz

Aklına gelmemiştir. Gittiyse bile oralar da kalabalıktır sanırım. Merkezi bir yerde oturuyoruz çünkü.
Sanmıyorum benzinlikleri boş bırakacaklarını

Benim de avokadom bitmişti tüh yarın kahvaltı edemeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…