- 20 Kasım 2018
- 15.125
- 57.023
- 598
- 35
Bununla ilgili bir fıkram veya karikatürüm yok ama istersen bulurum avokado içeren ahfhaBenim de avokadom bitmişti tühyarın kahvaltı edemeyeceğim
Bulmana gerek yok fıkra gibi anım varBununla ilgili bir fıkram veya karikatürüm yok ama istersen bulurum avokado içeren ahfha
Ne kem gözlüymüşsün kızım senSadece dük demekle bu kadar rahatlıyorsan...
He onun yaralıyımı şey ya, inşallah regl olursun sevişemezsin demiştim, akşamına üstelik erken regl olmuştuUnuttum onu ben
Valla kusura bakmasın, öyle evlendim diye kocişimle bütün gün evdeyim diye dükkoliklik yaparsa bana lafımı ederimNe kem gözlüymüşsün kızım sen
Soru bir, ananlar nasıl bu kadar iyi ajsjsjsj. Benimkiler olsa o kadar uzun süre bakmazlar. Eşimin ailesi de bakmaz. Maksimum birkaç saat bırkamışımdır onda da bin tane trip.
Soru iki, nasıl ikna oldu bıdık? Benimki durmaz. Iyi sorun çıkarmadıysa valla.
Soru üç sen nasıl dayanacaksın gıdısını koklayıp uyutmadan?
Ben bu ara duygusalım sanırım deyip mevcut durumumu normalleştirebilirdim ama kabul, hep böyleyim asjsjs.
Kan işediğim, ardından acil taş ameliyatına girdiğim gün oğlanı bir günlüğüne bırakmıştım. Bir sürü söylenme duydum ki oğlan da kırk kere görüntülü aradı. Narkozdan uyanırken kurduğum ilk cümle "oğlan yemek yedi mi?" olmuş. Ailece normal değiliz.
O yüzden şöyan özendim sana :)
Lotus mu, o eşim polis eşim polis diye birkaç gündür konulara yazıyor.Burdayım be ama covid konusuna baktım dehşete düştüm
Djjdsjsk
Bir de şey eşi polis olduğu için yakınan kadın var
Öbürünün günahını aldım gece gece tühPolis memurlarının korona mağduriyeti
Merhaba hanımlar hepinize..sokağa çıkma yasağı getirildi herkes dışarda millet fırınların önünde kuyruk olmuş!Ki açık olacağı halde..kavga ediyorlar birde..kaç gündür millet evde dışarı çıkmıyor güya ama her yerde maskesiz disardalar..ve az önce mesaj geldi eşime 12 12 dönmüşler..hayır gerçekten...www.kadinlarkulubu.com
Kimsecikler yok diye dizi izliyorum ben de, napim.Buralar yine dutlukta.
Düksüzler bilem yok
Lyanna Mormont @Vander AbsolutPromise cilek.yagmuru
Bacılarım size ne oldu, yeni eğlence buldunuz da bizden mi gizlediniz?
Sokağa çıkma yasağı diye izdihama kurban mı gittiniz, ses verin.
Kimsecikler yok diye dizi izliyorum ben de, napim.
Bize de geldi gözler yaşlı annemle babamın sigarası yok uyku ilacına başlatıcam zkxkdBize yasak geldi ev tatili, pubgye sardık. Ağzımda sakız, A takımının pro içen adamı gibi adam vuruyorum oyunlarda; uyku da var bir yandan, ama uyumak istemiyorum. İyice ambale oldum.
Bize de geldi gözler yaşlı annemle babamın sigarası yok uyku ilacına başlatıcam zkxkd
Ya benımkıler zaten boşanmak istiyor durumum çok daha kötüKavga anında kaç, sigarasız karı-koca = saatli bomba, sen odana neyim barikat kur.
NeyiKimsecikler yok diye dizi izliyorum ben de, napim.
Ya benımkıler zaten boşanmak istiyor durumum çok daha kötü
Tam deniyorlar tekrardan hopp kavga bugunde ondan dolayı ailemle kavga ettim
Ben de recep ivedik 6 izledim, o derece düştüm.Bize yasak geldi ev tatili, pubgye sardık. Ağzımda sakız, A takımının pro içen adamı gibi adam vuruyorum oyunlarda; uyku da var bir yandan, ama uyumak istemiyorum. İyice ambale oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?