Coronasavar

Konulu dizi arıyorsanız hahaha. Elite diye bir dizi var netflix de hahahah baya konulu ispanyol gençliği dersem anlayın iştee

Bağırma sesleri hahah oldugundan sonra gelıp vander ben ne yapacam bu adamla
Boşanacaksın şuan durum elverişli değilse umursmayacaksın
Hayır ben ne yapabılırım zaten cenk ettiğim tonlarca yer var

Beni karıştırmayın ve mümkünse bana da duyurmayın deyip çekil sen, yani demek böyle bir iletişim tutturmuşlar aralarında, oralı olmamaya bak, dersine neyim odaklan. Boşver.

Benım kardeşlerim izliyordu bir baktım aboo aradıgım şeymiş ama özendiriyoe be bazı yerlerinde tiksindiriyor

herkes herkesle sevişiyor hahaha bir sevişme haritası çıkarıcam
İspanya da virüsün yayılma hızı sebebi bu bence, sabah ayrı akşam ayrı adamla, o adamlar da akşam öğlen ayrı insanla derken ohoo, 1 günde ülkedeki herkes herkesle sevişiyor, nasıl bir beden bu anlamadım ben.

Ben gençlik dizisi olarak geçmesine şaşırdım hahahaha
Vışşşş aney oldum yanı ispanyol gençliği tehlikeli

Bence o kadar da sağlıksız ya gelişim açısından hamile kalanda var dizi de
Hahahaha neyse ben korunmayı bılıyorum

Her türlü şeye sonsuz saygım vardır da, bizi hayvanlardan ayıran şeylerden biri dürtü kontrolü.
Hey sexim geldi diye de gözünün önünde kim varsa yürünmez ki arkadaş, bu ne böyle, bir tuhaflar ya

Ya gerildim biri profil mesajı yazmış ne duvar mesajı mı ne askerleri 20 30 kişi istifleyip yanyana yatırınca kimse neden virüs yayılıyor dsmesin tarzı

ya artık gerılıyorum baya

Evet duydum ama teşekkürler
Umarım insanlar kapılarının önüne 2 günlük su ve mama koymayı hatırlar.

Birşey soracağım sana, benim buzlukta ilikli kemik suyu yaptığım kemikler var duruyor öylece. Pişmiş etleri de var üstünde. Onları çözdürüp koysam köpekler yiyebilir mi acaba?

Bir de hahaah açık açık her şey ortada hahahah ispanyol dükünü hemen tanırım

Ya bazı yerlerde bildiğin sevişiyorlar gıbı cidden haha yapıyorlar mı
Yoksa arada yastık mı var hahha
Bir tek cinsel birleşme olmuyor sanıyorum, diğer her şey bayağı gerçek
Benim en merak ettiğim ereksiyon hali, e çekilirken dük düke benzedi sonuçta, sonra ne oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…