Bağırma sesleri hahah oldugundan sonra gelıp vander ben ne yapacam bu adamlaSen girme aralarına pek, kendi aralarında halletsinler.
Yeni geldiği gibi bitirdim ama onun en konulusu 1.sezondurKonulu dizi arıyorsanız hahaha. Elite diye bir dizi var netflix de hahahah baya konulu ispanyol gençliği dersem anlayın iştee
Bağırma sesleri hahah oldugundan sonra gelıp vander ben ne yapacam bu adamla
Boşanacaksın şuan durum elverişli değilse umursmayacaksın
Hayır ben ne yapabılırım zaten cenk ettiğim tonlarca yer var
Sen hiç elleşme bırK ayrılsınlar daha iyi, su süreçte herkes evine tıkıldı zate, kendini kurtarLa film boşanmanın neresi komik? Hahaha
Benım kardeşlerim izliyordu bir baktım aboo aradıgım şeymiş ama özendiriyoe be bazı yerlerinde tiksindiriyorYeni geldiği gibi bitirdim ama onun en konulusu 1.sezondur
Ufkum açılmıştı
İspanya da virüsün yayılma hızı sebebi bu bence, sabah ayrı akşam ayrı adamla, o adamlar da akşam öğlen ayrı insanla derken ohoo, 1 günde ülkedeki herkes herkesle sevişiyor, nasıl bir beden bu anlamadım ben.Benım kardeşlerim izliyordu bir baktım aboo aradıgım şeymiş ama özendiriyoe be bazı yerlerinde tiksindiriyor
herkes herkesle sevişiyor hahaha bir sevişme haritası çıkarıcam
Ben gençlik dizisi olarak geçmesine şaşırdım hahahahaİspanya da virüsün yayılma hızı sebebi bu bence, sabah ayrı akşam ayrı adamla, o adamlar da akşam öğlen ayrı insanla derken ohoo, 1 günde ülkedeki herkes herkesle sevişiyor, nasıl bir beden bu anlamadım ben.
Her türlü şeye sonsuz saygım vardır da, bizi hayvanlardan ayıran şeylerden biri dürtü kontrolü.Ben gençlik dizisi olarak geçmesine şaşırdım hahahaha
Vışşşş aney oldum yanı ispanyol gençliği tehlikeli
Bence o kadar da sağlıksız ya gelişim açısından hamile kalanda var dizi de
Hahahaha neyse ben korunmayı bılıyorum
Evet duydum ama teşekkürler
Umarım insanlar kapılarının önüne 2 günlük su ve mama koymayı hatırlar.
Bir de hahaah açık açık her şey ortada hahahah ispanyol dükünü hemen tanırımHer türlü şeye sonsuz saygım vardır da, bizi hayvanlardan ayıran şeylerden biri dürtü kontrolü.
Hey sexim geldi diye de gözünün önünde kim varsa yürünmez ki arkadaş, bu ne böyle, bir tuhaflar ya
Bu bizim ülkeden deelBir de hahaah açık açık her şey ortada hahahah ispanyol dükünü hemen tanırım
Ya bazı yerlerde bildiğin sevişiyorlar gıbı cidden haha yapıyorlar mıBu bizim ülkeden deel
Bir tek cinsel birleşme olmuyor sanıyorum, diğer her şey bayağı gerçekYa bazı yerlerde bildiğin sevişiyorlar gıbı cidden haha yapıyorlar mı
Yoksa arada yastık mı var hahha
Ya cinsel birleşmede gerçek gibi hahahaBir tek cinsel birleşme olmuyor sanıyorum, diğer her şey bayağı gerçek
Benim en merak ettiğim ereksiyon hali, e çekilirken dük düke benzedi sonuçta, sonra ne oluyor
Her şeyi beklerim bunlardan, ekip ‘ tamam kestik siz işinizi görün’ diyebilir potansiyeldeYa cinsel birleşmede gerçek gibi hahaha
Bir tek dükü serbest koşarken görebildik üzücü
Ama izledıgım çoğu ispanyol dizi de bu var elite özel değil mesela buHer şeyi beklerim bunlardan, ‘ekip tamam kestik siz işinizi görün’ diyebilir potansiyelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?