Coronasavar

The platformu izlediniz mi?
Maalesef izledim ve hayatımın kayıp 90 dakikası.
Sonra ‘ulan benim zekamda vardır bir sıkıntı’ deyip netten araştırdım, çözümlemesi yapılmış.
100 bin kere izlesem o kadar yine anlayamazmışım, hristiyanlıkla alakalı bilgim ve ilgim yok çünkü.

Ben de hahahahah
Sonunu hele begenmedim ama insanoğlunu vs iyi yorumlamışlar
Ama sonundakl yok mesaj tek gitmeli bla blası ne mesela

Ben de hahahahah
Sonunu hele begenmedim ama insanoğlunu vs iyi yorumlamışlar
Ama sonundakl yok mesaj tek gitmeli bla blası ne mesela
Bayağı paslanmışım, öğrenciyken deli çözümleme yapardım da şuan tırt yapamıyorum
Anladığım kadarıyla baş karakter isa, her karakterin bir metaforu var, panna cota onlara özel yeri olan bir yiyecek, masumluğun simgesi küçük kız, İsa zaten çarmıha gerildi, mesaj için yaşaması gerekmiyor falan filan.
Aklımda kalan bu, adam senaryodan uzun çözümleme yapmış.
O zenci yahudiymiş, halatı falan bir sembolmüş cart curt.

@Vander bu filmin aslında babası cube tür.
Orada da temel bir hikaye yok ama seviyorsan bu türü, izle mutlaka.
3 seri, zero yu en son izle.

İzledim, izleyebilirsin diyalogları ve konusu hoş sıkmıyor merak ettiriyor; ama bol şiddet ve kan var, vahşi bir film.
Sonu da güzel bir mesajla bitiyor ve fakat şahsen beni tatmin etmedi, yine de izlenir.
Ben çok ittirmeli izledim, kendimi bayağı zorladım aslında.
Kan şiddet vs aşırı gelmedi, sevdiğim tür olduğundan ama diyalog azlığı ve zaten pek de bildimiz olmayan bir konuda sürekli imge ve metaforla ilerleyen film boğdu beni.

Merak ettim ben de sonunu nereye bağlayacaklarını açtı beni aksine, bana güzel aktı. Öyle olunca beklentim büyüdü sonunu pek beğenmedim. :))

Dizi izliyordum ben de ama bitti
Acilen dizi atın üzerime. Sürükleyici, şaşırtıcı, beyin yakıcı bir şeyler izlemek istiyorum. Bilimkurgu tarzında da olabilir.
Kimsecikler yok diye dizi izliyorum ben de, napim.

Ne izliyorsun tatlı qıs?

Dizi izliyordum ben de ama bitti
Acilen dizi atın üzerime. Sürükleyici, şaşırtıcı, beyin yakıcı bir şeyler izlemek istiyorum. Bilimkurgu tarzında da olabilir.

Ne izliyorsun tatlı qıs?
Benim de dizilerim bitti, geçen ekran görüntüsü almıştım ordan seçeceğim.
İçlerinde bilimkurgu yok ama bana yardımcı olmuşlardı, asla sevmem o türü, fantastik bile bir derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…