- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Bir tek cinsel birleşme olmuyor sanıyorum, diğer her şey bayağı gerçek
Benim en merak ettiğim ereksiyon hali, e çekilirken dük düke benzedi sonuçta, sonra ne oluyor
Dizi yahu hahaha dizi ne olacak dizide oynayan bir kaç uzuv karakter hakkındaSence?
Maalesef izledim ve hayatımın kayıp 90 dakikası.The platformu izlediniz mi?
Ben de hahahahahMaalesef izledim ve hayatımın kayıp 90 dakikası.
Sonra ‘ulan benim zekamda vardır bir sıkıntı’ deyip netten araştırdım, çözümlemesi yapılmış.
100 bin kere izlesem o kadar yine anlayamazmışım, hristiyanlıkla alakalı bilgim ve ilgim yok çünkü.
Bayağı paslanmışım, öğrenciyken deli çözümleme yapardım da şuan tırt yapamıyorumBen de hahahahah
Sonunu hele begenmedim ama insanoğlunu vs iyi yorumlamışlar
Ama sonundakl yok mesaj tek gitmeli bla blası ne mesela
Bacım nerede oluyor bunlar , ben var anlamamakHer şeyi beklerim bunlardan, ekip ‘ tamam kestik siz işinizi görün’ diyebilir potansiyelde
İspanyol yapımı dizilerde.Bacım nerede oluyor bunlar , ben var anlamamak
The platformu izlediniz mi?
Ben çok ittirmeli izledim, kendimi bayağı zorladım aslında.İzledim, izleyebilirsin diyalogları ve konusu hoş sıkmıyor merak ettiriyor; ama bol şiddet ve kan var, vahşi bir film.
Sonu da güzel bir mesajla bitiyor ve fakat şahsen beni tatmin etmedi, yine de izlenir.
Ben çok ittirmeli izledim, kendimi bayağı zorladım aslında.
Kan şiddet vs aşırı gelmedi, sevdiğim tür olduğundan ama diyalog azlığı ve zaten pek de bildimiz olmayan bir konuda sürekli imge ve metaforla ilerleyen film boğdu beni.
İşte bacım hepsi hristiyanlıkla alakalıymış, onlara göndermeymiş.Merak ettim ben de sonunu nereye bağlayacaklarını açtı beni aksine, bana güzel aktı. Öyle olunca beklentim büyüdü sonunu pek beğenmedim. :))
Oo konulu mu?
Pisler. Dizi izliyom dedim film demedim ahshsNeyi
Konulu mu
Bihterle Behlulun sera sahnesi....Bir tek cinsel birleşme olmuyor sanıyorum, diğer her şey bayağı gerçek
Benim en merak ettiğim ereksiyon hali, e çekilirken dük düke benzedi sonuçta, sonra ne oluyor
Emanuela 1 emanuela 2Pisler. Dizi izliyom dedim film demedim ahshs
Hayatımda ilk defa aşkı memnuya başladım hemi de kocamla, sabahları izliyoruzBihterle Behlulun sera sahnesi....
Buralar yine dutlukta.
Düksüzler bilem yok
Lyanna Mormont @Vander @AbsolutPromise cilek.yagmuru
Bacılarım size ne oldu, yeni eğlence buldunuz da bizden mi gizlediniz?
Sokağa çıkma yasağı diye izdihama kurban mı gittiniz, ses verin.
Kimsecikler yok diye dizi izliyorum ben de, napim.
Benim de dizilerim bitti, geçen ekran görüntüsü almıştım ordan seçeceğim.Dizi izliyordum ben de ama bitti
Acilen dizi atın üzerime. Sürükleyici, şaşırtıcı, beyin yakıcı bir şeyler izlemek istiyorum. Bilimkurgu tarzında da olabilir.
Ne izliyorsun tatlı qıs?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?