- 20 Kasım 2018
- 15.125
- 57.023
- 598
- 35
Jane the Virgin diye bir dizi. Çerezlik, arada gider diye başladım, kendimi alamıyorum izlemektenDizi izliyordum ben de ama bitti
Acilen dizi atın üzerime. Sürükleyici, şaşırtıcı, beyin yakıcı bir şeyler izlemek istiyorum. Bilimkurgu tarzında da olabilir.
Ne izliyorsun tatlı qıs?
Benim de dizilerim bitti, geçen ekran görüntüsü almıştım ordan seçeceğim.
İçlerinde bilimkurgu yok ama bana yardımcı olmuşlardı, asla sevmem o türü, fantastik bile bir derece
Jane the Virgin diye bir dizi. Çerezlik, arada gider diye başladım, kendimi alamıyorum izlemekten
Az önce bahçedeki kirpimiz geldi, kedi maması attık balkondan, katır kutur onu yidi.
Günaydın. BDV'ye dalmışım ya, birine iki A4 uzunluğunda cevap yazdım. =)) Biri bana kısa yazmayı öğretebilir mi?Ben açayım bari, günaydın günaydın
KajsjsjskGünaydın. BDV'ye dalmışım ya, birine iki A4 uzunluğunda cevap yazdım. =)) Biri bana kısa yazmayı öğretebilir mi?
Konu sahibi aklı başında biri, ben de ondan gaza geldim sanırım.Kajsjsjsk
O sıkıntıyı ben de yaşıyordum, kısa anlatamama meselesi.
Sonra ne yazarsam yazayım karşıdakinin algısının aynı olduğunu idrak ettiğimde ‘aman cümlelerimi zamanımı ayıramayacağım’ dedim.
Bu arada okudum yorumu
Seni bile kıskandırdılarfilmdelisi konu hiç inandırıcı gelmedi bana.. canım kocam mükemmel kocam. Kocacılığın da suyunu çıkardılar
.
Yok yahu cidden kiskanmadim, benim mevcut olandan memnunumSeni bile kıskandırdılar
‘ulan bende yok böylesi bir de kocam da kocam diyorum, ya onda teşbihte hata var ya bende’ mi dedin
Ne demek hayal edilen koca? Arkadaşım herkes hacim olarak yer kaplayan bir kocaya sahip olmak zorunda mı? İsteyen hayallerinden de koca yaratabilir. Ben oyun hamurundan yaptım mesela, oldu. Kocada tep tipleşmeye hayır.Yok yahu cidden kiskanmadim, benim mevcut olandan memnunumama konunun bitisi, arada verdiği cevaplar, gerçek gelmedi bana. Daha çok hayal edilen koca gibi geldi, gerçek olsa bir kadar reflün var diye meyve getirmedim istersen getireyim ayrıntısına girmez. Ben yazıyor muyum kocamın yaptıklarını hiç. Hayır
Yerler hemde nasıl yerler. Ama çok yağlı ise ekmek veya makarnayla karıştırmak daha iyi olurBirşey soracağım sana, benim buzlukta ilikli kemik suyu yaptığım kemikler var duruyor öylece. Pişmiş etleri de var üstünde. Onları çözdürüp koysam köpekler yiyebilir mi acaba?
Günaydın
filmdelisi bende kimsecikler yok diye dizi izliyordum. Düksüz bir insan başka napabilir ki
Yerler hemde nasıl yerler. Ama çok yağlı ise ekmek veya makarnayla karıştırmak daha iyi olur
Ellerine sağlıkAa tamam makarna da yapıp eklerim biraz üstüne teşekkür ederim canım :)
Kocan gözümde ‘güğümle ayaklarını yıkayıp, palmiye yelliyor, seni evde taht üzerinde taşıyor’.Yok yahu cidden kiskanmadim, benim mevcut olandan memnunumama konunun bitisi, arada verdiği cevaplar, gerçek gelmedi bana. Daha çok hayal edilen koca gibi geldi, gerçek olsa bir kadar reflün var diye meyve getirmedim istersen getireyim ayrıntısına girmez. Ben yazıyor muyum kocamın yaptıklarını hiç. Hayır
Aha bir kocacı daha.Ne demek hayal edilen koca? Arkadaşım herkes hacim olarak yer kaplayan bir kocaya sahip olmak zorunda mı? İsteyen hayallerinden de koca yaratabilir. Ben oyun hamurundan yaptım mesela, oldu. Kocada tep tipleşmeye hayır.
Gülmedim, çünkü bunu yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?