Coronasavar

Dizi izliyordum ben de ama bitti
Acilen dizi atın üzerime. Sürükleyici, şaşırtıcı, beyin yakıcı bir şeyler izlemek istiyorum. Bilimkurgu tarzında da olabilir.

Ne izliyorsun tatlı qıs?
Jane the Virgin diye bir dizi. Çerezlik, arada gider diye başladım, kendimi alamıyorum izlemekten

Az önce bahçedeki kirpimiz geldi, kedi maması attık balkondan, katır kutur onu yidi.

Benim de dizilerim bitti, geçen ekran görüntüsü almıştım ordan seçeceğim.
İçlerinde bilimkurgu yok ama bana yardımcı olmuşlardı, asla sevmem o türü, fantastik bile bir derece

Ben bayılırım. Yapay zeka olsun, paralel evrenler olsun, uzaylılar gelip totomuzu kessinler bayılırım
Fantastik de severim ama çok değil.
The 100 başlasa da izlesem
Jane the Virgin diye bir dizi. Çerezlik, arada gider diye başladım, kendimi alamıyorum izlemekten

Az önce bahçedeki kirpimiz geldi, kedi maması attık balkondan, katır kutur onu yidi.

Ben beyin yakıcı şeyler izlemek istiyorum. Yoksa gerçekte yanacak beynim

Kirpileri çok severim. Hele yavruları çok tatlı

Günaydın. BDV'ye dalmışım ya, birine iki A4 uzunluğunda cevap yazdım. =)) Biri bana kısa yazmayı öğretebilir mi?
Kajsjsjsk
O sıkıntıyı ben de yaşıyordum, kısa anlatamama meselesi.
Sonra ne yazarsam yazayım karşıdakinin algısının aynı olduğunu idrak ettiğimde ‘aman cümlelerimi zamanımı ayıramayacağım’ dedim.

Bu arada okudum yorumu

Konu sahibi aklı başında biri, ben de ondan gaza geldim sanırım. Bazen yazdığımın uzunluğuna bakınca"cevapla"ya basmaktan utanıyorum ya. Kısa ve öz yazanlara saygılar.

filmdelisi konu hiç inandırıcı gelmedi bana.. canım kocam mükemmel kocam. Kocacılığın da suyunu çıkardılar
.
Seni bile kıskandırdılar
‘ulan bende yok böylesi bir de kocam da kocam diyorum, ya onda teşbihte hata var ya bende’ mi dedin

Seni bile kıskandırdılar
‘ulan bende yok böylesi bir de kocam da kocam diyorum, ya onda teşbihte hata var ya bende’ mi dedin
Yok yahu cidden kiskanmadim, benim mevcut olandan memnunum ama konunun bitisi, arada verdiği cevaplar, gerçek gelmedi bana. Daha çok hayal edilen koca gibi geldi, gerçek olsa bir kadar reflün var diye meyve getirmedim istersen getireyim ayrıntısına girmez. Ben yazıyor muyum kocamın yaptıklarını hiç. Hayır

Ne demek hayal edilen koca? Arkadaşım herkes hacim olarak yer kaplayan bir kocaya sahip olmak zorunda mı? İsteyen hayallerinden de koca yaratabilir. Ben oyun hamurundan yaptım mesela, oldu. Kocada tep tipleşmeye hayır.

Günaydın

filmdelisi bende kimsecikler yok diye dizi izliyordum. Düksüz bir insan başka napabilir ki

Birşey soracağım sana, benim buzlukta ilikli kemik suyu yaptığım kemikler var duruyor öylece. Pişmiş etleri de var üstünde. Onları çözdürüp koysam köpekler yiyebilir mi acaba?
Yerler hemde nasıl yerler. Ama çok yağlı ise ekmek veya makarnayla karıştırmak daha iyi olur

Günaydın

filmdelisi bende kimsecikler yok diye dizi izliyordum. Düksüz bir insan başka napabilir ki

Yerler hemde nasıl yerler. Ama çok yağlı ise ekmek veya makarnayla karıştırmak daha iyi olur

Aa tamam makarna da yapıp eklerim biraz üstüne teşekkür ederim canım :)

Kocan gözümde ‘güğümle ayaklarını yıkayıp, palmiye yelliyor, seni evde taht üzerinde taşıyor’.
Bu ne kocacılık arkadaş

Ne demek hayal edilen koca? Arkadaşım herkes hacim olarak yer kaplayan bir kocaya sahip olmak zorunda mı? İsteyen hayallerinden de koca yaratabilir. Ben oyun hamurundan yaptım mesela, oldu. Kocada tep tipleşmeye hayır.
Aha bir kocacı daha.
Altından yaptın zaar önemli uzuvları

Şaka bir yana maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…