Coronasavar

Selamlar güzel günler hatunlar. Görüyorum ki BDV atakları başlamış, günde 2-3 doz BDV yoksunluğa iyi gelir. Bana da atın bakim bi link ben de bakim, konudan geri kalmayayım.
Ya yuvadan arada dışarı uçmamız lazım bence. Günlerdir şurası dışında kimseye doğru düzgün beğeni atmadığım için, dün BDV'de birilerine atarken bir tuhaf hissettim, sanki sizi aldatıyormuşum gibi. Bunlar normal değil. Bağımlı kişilik bozukluğuna doğru gidiyoruz. Ya da bir tek ben gidiyorum.

Terapi alacaksan grup terapisi görmeliyiz. Artık bundan sonra böyle hep bir bütün gibi hareket edeceğiz

Kocan gözümde ‘güğümle ayaklarını yıkayıp, palmiye yelliyor, seni evde taht üzerinde taşıyor’.
Bu ne kocacılık arkadaş
Kocam arkasından yazdıklarımı okusa ben neymişim böyle der kesin bir miktar kocacı olabilirim ama burada yazdığım kadar değil tabi ki. Öyle olsam kendi kendime tahammül edemezdim.

Ben oldum bile, bağımlı değil de tutunacak dal yapıyorum; tuttuğum, tutunduğum... Dal oldunuz.
Reelde herkesle konuşur muhabbet ederim ama "Selam, nasılsın? İyidir, büyüyorlar işte (Çocuk)" dan öte pek geçmez. Alışkınım tekilliğe... Korona günleri vurmadı pek ama sanalda bu dozu almak isterim, çalçene olmam da bu yüzden buralarda. Karşılaşsak bir yerde, ciddi duruşum ürkütebilir bile ama yelkenleri indirmece olurdum herhalde size bu kadar sayfadan sonra.

Bu güzel bir kazanım benim için. ^_^

Stokları yaptınız mı hanımlar
Eşimi yolladım apar topar sigara almaya, kalabalığa girmemek için arabayla başka ilçeye gitmiş, kuş uçmaz kervan geçmez bir benzinciden sigara alıp gelmiş

Bir anne gibi konuşmak istemiyorum fakat sigarayi en azindan azaltsanmi? Birden birakman zor olur da. Ya bu hastalik en ağir sigara içenleri vuruyor. Yanilmiyorsam intensive care'e gitme riskin 10 defa daha yüksek, sigara içen olarak.

Ve benim korkumda mesela sigara dumani ile, ola bir hastalandin, daha cabuk yayilmasi. Komsudan sigara kokusu aldiğimda hemen cami kapatiyorum.

Ay bende reelde öyle daha soğuk dururum. Kaynaşmam zaman alır
Yalnızlığı çok severim.
Ama insan zorla yalnızlığa maruz bırakılınca sosyalleşme istiyor

Yalnızlığı çok severim.

Sosyal canlılarız, illaki istiyoruz.
Ben işin açığını söyleyeyim, kafamın dengi pek bulamıyorum ve aramayı da bıraktım açıkçası.
Gündelik laflayacağım ve kendime dair her şeyimi anlatabileceğim 2 kişi var ve ikisi de meşgul insanlar. Ben gibi boş vakte sahip değil, dolu dolular, çalışıyorlar. Bunun da bir dengesi var, ayda bir görürüm, ya da iki ay, ya da üç. Onlar da bana dökülürler hani imdat çekici gibidir ve genellikle dinleyici tarafa ben otururum.
Ama yetmiyor, çözdüğüm bildiğim insan bana yetmiyor. Dahasını istiyorum, ama ben istediğimde çat kapı gitmiş gibi olabileceğim bir yerde... O da sanal oluyor. :)) Burası sanal evimiz gibi oldu, çat kapı giriyor oturup muhabbet ediyor ve gönül koymadan "Gittim hade eyw" deyip çıkabiliyoruz.
Sanal sosyalleşme de lazım kafa rahatlığı için, devir değişti, akıllar, algılar değişti.

Yalnızlığı çok severim.

Ben de öyleyim. İnsanlar bana hep "başta seni hiç sevmemiştim sütoğlan. Çok soğuksun, çok kibirli duruyorsun" diyorlar.
Halbuki ne kadar da sevimli bir yüzüm var

Off üniversitede hiç sevmediğim bir eleman vardı. Bir gün bir arkadaşın evinde toplanmak zorunda kalmıştık bir iş için, bu tip de gelmiş. Ben gülüp eğleniyorum tabii bir yandan.
Bu kapı eşiğindeki ali rıza bey gibi beni izledi bir süre. Fark ettim ama bir şey demedim.
Durdu durdu, kahkahamın ortasında "çilek sen de açıldın ha, suratsızlığından hiç eser kalmadı, seni hiç böyle görmemiştim" dedi pis pis gülerek.
Ben de "ben hep böyleyim zaten. Ama belki seninle konuşacak bir şeyim yoktur, bunu hiç düşündün mü" demiştim. Sonra yüzündeki sırıtışın silinmesini izledim keyifle
Bak yine keyiflendim

Terapi alacaksan grup terapisi görmeliyiz. Artık bundan sonra böyle hep bir bütün gibi hareket edeceğiz
Arkadaşlar sahte kimlik basmaktan anlayan tanıdığı olan var mı? Bir arkadaşım bir şey soracak da. Acil.
Ya sen yine iyisin bence. Ben normalde insan sevmem. Sizi de hobbitler, elfler, peri kızları, cincüceler, büyücüler diye sınıflandırdım, ondan çok seviyorum.

Şaka bir yana, bana da iyi geliyorsunuz. Belki normal hayatta hiç bir araya gelmeyeceğiz, bilinmez ama gelsek de bir iki seans sonra buradaki enerjiyi yakalamamız muhtemel, çünkü en doğal halimizden bir şeyler var, hissediyorum o samimiyeti. Şimdi lütfen o öpücük ve kalpleri yavaşça yere bırakın, çok hızlı ilerlemeyelim.

Ben tutunca bırakamıyorum üzgünüm

Sen yazınca farkettim, ben şanslı azınlıktayım.
Çok arkadaş edinmem, görüşmeyi tercih etmem, zorunlu olarak girsem de sevmediğim insan olunca ağzım burnum kayar, dilim zehir saçar ama 1 sağlam dostum 1 de sağlam arkadaşım var.
Gece gündüz her dakika gidebileceğim, her zaman her şeyi isteyebileceğim, onların da öyle.
Gelip bana oturup ‘aman sıkıldım çocuk gürültüsünden’ deyip kalktıkları da olur, her şeyi yüzüme söyleyebildikleri de

Ama yine de bu ortamın yeri başka, lezzeti başka bir kere.
Bu kadar ayrı hayatlar ve ideolojilerden oluşan çokça kadının, saygı ve sevgi temelli birbirini iyi etmeye, dolayısıyla kendini iyileştirmeye adım attığı bir mecra, ender örneklerden.
Dili dimağı uçsuz olanların, bu kadar otosansürlü, karşıdakini incitmeyeyim temelli, naif yazdığı başka bir konu görmedim.
Çoğumuz başka konularda bodoslama olsak da buradaki detay ve empati çok keyifli.

Teşekkürler her birinize

Ben tutunca bırakamıyorum üzgünüm
Ama tutunca bırakamıyorsan, en fazla iki şey tutabilirsin, bu da yeni tutulası şeyleri tutma şansını engeller. Bence bakış açın yanlış. Daha çok kitap oku, kendini geliştir ve de biraz sosyalleşip, kurslara katıl.
Ay bu kadarı da fazla artık. İçim dışım ponçiklik oldu. Lütfen birileri atar gider yapabilir mi? Yoksa pembe bir buluta dönüşüp, üstünüzde süzüleceğim.
Seni seviyorum filmdelisi ...

Hastalıktan önce olsaydı belki ama şu an bırakmanın hiçbir faydası olacağını zannetmiyorum

Hamilelik boyunca içmedim yine de ameliyatta narkoz alınca sıkıntı yaşadım daha önceden sigara içtiğim için.

Artık çok geç aryaaa :))

Akskajsjsk

Ben arada başka konulara saldırıp hırsımı alıyorum.
Ama dün tam birine laf sokma diye mesaja başladım, sonunda ‘ama lütfen şu perspektiftende mi baksanız acaba?’ ya bağlamışım
İçim el vermiyor sizden sonra.

Acaba ben sosyal bir kelebekim de haberim mi yok
Bende aynı şeyleri hissediyorum.
Yıllardır sosyal olmadığım yalanının içinde yaşamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…