Coronasavar

Yok kardeş, kafaya koyan her şekilde kıyıyor o nikahı, kavuşuyor kocişine.
Ya bi şey dicem gülmeyin bizim nikahla düğün ayrı oldu demiştim. Nikahtan sonra evlendiğim gün gocamdan ayrı uyuyamam deyip otelde kalmıştım nikahı kıyıp düğün olmadı diye kendini evli saymayan nişanlım falan yazan kadınlara böyle bakıyorum

Ya ciddi konuşayım kendi fikri olsa hiçç ama hiçç kızmıcam
Ama ailesinşn fikri koskoca kadın kendi hayatını istedıgı gıbı yaşayamıyor ve kimseye de zararı yok

Kaç gündür kondom alamayıp kocasıyla sevişmeyen bir konu sahibesi vardı. Ben birkaç kutu alıp kendisine yollayacağım, aile huzuru önemli şu günlerde, sevaptır

Harbiden, malum marka bunlara sponsor olsun ya. Hem onlara iyi reklam, hem bir aileyi sevindirmis oluyorlar

Oysa ben kuzu kuzu tekrar annemler ile eve gittim. Benimde nikahim, dügünden 1 gün önce olmustu. Ne kaa iffetli bir gadinmisim öyle.

Elmayı da ne güzel tutmuşsun öyle yaban, bize bir şey mi anlatmak istiyorsun?
Sebze,meyve bağışıklığı kuvvetlendiyor diyolar, kamu spotu yerine, bir nevi amme hizmeti öyle kötü şeyler getirme aklına, nimetle şaka olmaz

Niye güleyim ayol, bence normal gayet. Sonuçta karı koca olmak için nikah gerekiyor, eh nikahlı kocanla olmayacaksan kiminle olacaksın.

Yeni gelin tutuşuna daş geldi.
Onun yeni gelin tutuşu mu kalmış artık

Niye güleyim ayol, bence normal gayet. Sonuçta karı koca olmak için nikah gerekiyor, eh nikahlı kocanla olmayacaksan kiminle olacaksın.

Onun yeni gelin tutuşu mu kalmış artık
Benim için tamamen duygusaldı, gelinlik damatlık giyip evet dediğimiz gece ayrı uyumak istemedim cidden. Düğüne kadar dayanamadı diye düşünen olmuştur belki bilseler biz zaten ohooo

Yol tutuşa geçtiler diyorsun, hadi bakalım
Ayol fazla kullanmaktan servis hatası verecek artık bence

Benim için tamamen duygusaldı, gelinlik damatlık giyip evet dediğimiz gece ayrı uyumak istemedim cidden. Düğüne kadar dayanamadı diye düşünen olmuştur belki bilseler biz zaten ohooo
Ben zaten düğüne kadar beklemediğim için bana fark eden bir şey yok ahfha
Yani adamla nikahı zaten kıymışım, resmi olarak kocam, niye ayrı kalayım.

Sizin yüzünüzden fesat oldum
Buyrun bir konu daha

Arkadaşlar ben nişanlıyım nisan bohcami felan hallettik şükür bu virüs olayının başında fakat ne ev eşyamı ne mutfak eşyamı alamadım ağustosda düğün olacaktı ama durumlar ne gösterir bilmiyorum internetten al diyo çoğu kişi ama bende böyle bakmadan bi dokunmadan alamıyorum yerinde görmeden sizce biraz daha bekliyim mi ufak ufak ınternetten alıyım hiç imkanım olmaz mi bi daha bilemedim

bilemedim

Fesatlığı anlamak için 3 defa okudum turuncu, ve şu an senin için endişeleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…