Ya bi şey dicem gülmeyin bizim nikahla düğün ayrı oldu demiştim. Nikahtan sonra evlendiğim gün gocamdan ayrı uyuyamam deyip otelde kalmıştımYok kardeş, kafaya koyan her şekilde kıyıyor o nikahı, kavuşuyor kocişine.
Ya ciddi konuşayım kendi fikri olsa hiçç ama hiçç kızmıcamYa bi şey dicem gülmeyin bizim nikahla düğün ayrı oldu demiştim. Nikahtan sonra evlendiğim gün gocamdan ayrı uyuyamam deyip otelde kalmıştımnikahı kıyıp düğün olmadı diye kendini evli saymayan nişanlım falan yazan kadınlara böyle bakıyorum
Kaç gündür kondom alamayıp kocasıyla sevişmeyen bir konu sahibesi vardı. Ben birkaç kutu alıp kendisine yollayacağım, aile huzuru önemli şu günlerde, sevaptır
Beni sizler bu hale getirdiniz, eserinizle övünün şimdiOoo Arap atı gibi maşallah, sonradan açılıyor.
Yok kardeş, kafaya koyan her şekilde kıyıyor o nikahı, kavuşuyor kocişine.
Elmayı da ne güzel tutmuşsun öyle yaban, bize bir şey mi anlatmak istiyorsun?Beni sizler bu hale getirdiniz, eserinizle övünün şimdi
Ya bi şey dicem gülmeyin bizim nikahla düğün ayrı oldu demiştim. Nikahtan sonra evlendiğim gün gocamdan ayrı uyuyamam deyip otelde kalmıştımnikahı kıyıp düğün olmadı diye kendini evli saymayan nişanlım falan yazan kadınlara böyle bakıyorum
Sebze,meyve bağışıklığı kuvvetlendiyor diyolar, kamu spotu yerine, bir nevi amme hizmetiElmayı da ne güzel tutmuşsun öyle yaban, bize bir şey mi anlatmak istiyorsun?
Niye güleyim ayol, bence normal gayet. Sonuçta karı koca olmak için nikah gerekiyor, eh nikahlı kocanla olmayacaksan kiminle olacaksın.Ya bi şey dicem gülmeyin bizim nikahla düğün ayrı oldu demiştim. Nikahtan sonra evlendiğim gün gocamdan ayrı uyuyamam deyip otelde kalmıştımnikahı kıyıp düğün olmadı diye kendini evli saymayan nişanlım falan yazan kadınlara böyle bakıyorum
Onun yeni gelin tutuşu mu kalmış artıkYeni gelin tutuşuna daş geldi.
Beni sizler bu hale getirdiniz, eserinizle övünün şimdi
Niye güleyim ayol, bence normal gayet. Sonuçta karı koca olmak için nikah gerekiyor, eh nikahlı kocanla olmayacaksan kiminle olacaksın.
Onun yeni gelin tutuşu mu kalmış artık
Benim için tamamen duygusaldı, gelinlik damatlık giyip evet dediğimiz gece ayrı uyumak istemedim cidden. Düğüne kadar dayanamadı diye düşünen olmuştur belkiNiye güleyim ayol, bence normal gayet. Sonuçta karı koca olmak için nikah gerekiyor, eh nikahlı kocanla olmayacaksan kiminle olacaksın.
Onun yeni gelin tutuşu mu kalmış artık
Biz biliyoruz o da yeter hatta cenabet ettiğinizi şirketi falan biliyoruzBenim için tamamen duygusaldı, gelinlik damatlık giyip evet dediğimiz gece ayrı uyumak istemedim cidden. Düğüne kadar dayanamadı diye düşünen olmuştur belkibilseler biz zaten ohooo
Herşeye tamam da şu Serdar Ortaç klibi bana kendimi sorgulatıyor, etmeİçinde varmış bacım, biz mi dedik mutfakta kim kimi kavrıyor anlat diye? Serdar Ortaç klibini peynirli domatesli yeniden çektiğini, biz mi anlat dedik sanki?
Ya bir oyun mu oynasak acabaaa????
Ayol fazla kullanmaktan servis hatası verecek artık benceYol tutuşa geçtiler diyorsun, hadi bakalım
Ben zaten düğüne kadar beklemediğim için bana fark eden bir şey yok ahfhaBenim için tamamen duygusaldı, gelinlik damatlık giyip evet dediğimiz gece ayrı uyumak istemedim cidden. Düğüne kadar dayanamadı diye düşünen olmuştur belkibilseler biz zaten ohooo
Bu muhteşem emojisi çukunata abilereydi hahahaOynayalım, ne oynayalım?Idrakyollariiltihabi 'nın bir hikaye oyunu vardı. En son Fantezi ilaçlamadan çukunata abiler gelmişti orada kalmıştık. Devam?
Fesatlığı anlamak için 3 defa okudum turuncu, ve şu an senin için endişeleniyorum.Sizin yüzümüzden fesat oldum
Buyrun bir konu daha
Arkadaşlar ben nişanlıyım nisan bohcami felan hallettik şükür bu virüs olayının başında fakat ne ev eşyamı ne mutfak eşyamı alamadım ağustosda düğün olacaktı ama durumlar ne gösterir bilmiyorum internetten al diyo çoğu kişi ama bende böyle bakmadan bi dokunmadan alamıyorum yerinde görmeden sizce biraz daha bekliyim mi ufak ufak ınternetten alıyım hiç imkanım olmaz mi bi daha bilemedim
bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?